Προς το περιεχόμενο

αγορα τηλεορασης-μεγεθος

vasiliis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για μεγαλύτερη απο 32" δεν το σκέφτομαι κ λόγω οικονομικού.Ο βασικός λόγος που ρώτησα είναι αν με την 32" θα είμαι οκ όσον αφορά τα μάτια μου.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ειναι φήμες αυτα Βασίλη (χρονια πολλα κιολας!) , κυριως ισχυαν για τις crt τηλεοράσεις επειδη ειχαν πολλη ακτινοβολία οσο μεγάλωνε το πυροβόλο, ο σωλήνας. Αλλος παράγοντας ειναι το "πιξέλιασμα" που ειχαν οι crt.

Αν προκειται να βλέπεις μονο τηλεόραση παρε μικρότερη. Αν ομως θα βαζεις dvd και ταινιες divx και εχεις ας πουμε 2 μέτρα απόσταση να παρεις 32αρα να την ευχαριστηθείς .

Δημοσ.

Σ΄ ευχαριστώ.Την τηλεόραση θα την χρησιμοποιώ για ταινίες,ps3 και conn-x tv.

Και κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω.Αξίζει να πάρω full hdmi?(το αξίζει αφορά την διαφορά τιμής που είναι 100ε).Με την 32" δλδ στα 2 μέτρα είμαι οκ?

• Super Moderators
Δημοσ.

αν εννοείς full hd πιστεύω ότι δεν αξίζει σε τόσες λίγες ίντσες (σε συνδιασμό με την απόσταση που θα κάθεσαι) μιας και δεν πρόκειται να αντιλαμβάνεσαι την διαφορά από το 720p

Δημοσ.

οπως τα λεει ο thresh, δεν αξίζει τον κόπο. Καλυτερα να παρεις ενα καλο panel πχ. samsung με καλες αντιθέσεις αντι μιας φτηνης υλοποίησης amoi,funai κτλ με fullhd αναλυση. Το 720p ειναι υπεραρκετο, κυριως οταν εχεις συνηθίσει χρόνια σε μικρή οθόνη, στο υπογράφω.

Δημοσ.

εφοσον μιλας για καλες ποιοτητες blue-ray,ps3,καλο τηλεοπτικο σημα παρε μεγαλη tv...

37 και πανω.Αν βλεπεις και ποδοσφαιρο μια tv 100hz επιβαλετε αν ειναι απο 37 κ πανω..

• Super Moderators
Δημοσ.

το ευχαριστημένος είναι πολύ υποκειμενικό σε τέτοιες περιπτώσεις, πήγαινε σε μαγαζί και κοίτα TVs από κοντά

Δημοσ.

ακου μιας και απ οτι καταλαβαινω δεν παιζει χρημα για ξοδεμα...περιμενε να βγει μια προσφορα απο τα γνωστα μαγαζια αλυσιδες θα ναι καλυτερο απο οποιαδηποτε 32 εχεις δει ή τσεκαρε απο τωρα τα φυλλαδια τους απο τα site tous.

saturn,mediamarkt,electroworld,kotsovolos ktl

Δημοσ.
Δλδ με την Samsung LE32B450C4 θα είμαι ευχαριστημένος?

Την εχω δει απο κοντά ανοικτή, λοιπον στα θετικά ειναι καλο πανελ, πολυ καλη αντίθεση, πολλές ρυθμίσεις και αρκετές εισόδους. Στα αρνητικά, χαλια πλαστικός ηχος, λιγο αργο tuner στην εναλλαγή και δυσκολία συντονισμου σε μέτριο σημα (θελει καλη κεραια).

Γενικά, πολυ καλη value for money επιλογή.

Δημοσ.
Ακόμα δεν έχω βρει, πως να αλλάζει αυτόματα μεταξύ 4:3 και 16:9.

Tools ---> Picture Size ---> Auto Wide (νομιζω αυτο θες)

και Picture Options --> Screen Mode --> Οτι προτιμας :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...