washcloud Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Τα μαυράκια που ψοφάνε δεν θα 'πρεπε καν να 'χουν γεννηθεί - ακριβώς για να μην ψοφάνε. Δεν το 'πες - αλλά συμφωνώ σαν να το 'χεις κι όλας πει. Άμα είναι να πάμε να σώσουμε όμως κανένα από δαύτα (και να τους μάθουμε και το προφυλακτικό κι άλλα χρήσιμα), μέχρι οι γαζέλες ν' αρχίσουν να ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ και να ψοφάνε αργά-αργά από πείνα αρρώστιες κι από δίψα, μιας και άλλο η φυσική επιλογή του γατόπαρδου.
Lucifer Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Να πάτε, είπα 'γω όχι; Από περίσσευμα τσοντάρω κι εγώ.
Lucifer Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Για τις γαζέλες. Για ένα κλάσμα 6.500.000.000 σιχαμένων δίποδων, όχι.
Höfdingadrapa Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Ρε ζωάκι στις αγέλες φροντίζει ο ένας τον άλλον. =ρ
Lucifer Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μέχρι να τραυματιστεί και να πηγαίνει καρότσι την αγέλη.
washcloud Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 E κι εγώ είπα ότι για γαζέλες (που δεν πεινάνε/διψάνε/αρρωστήσαν) δεν κατεβαίνω. Αλλιώς θα μου γκρινιάξουν οι γατόπαρδοι.
washcloud Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Άμα συνεχίσεις έτσι, θ' αρχίσω να υποψιάζομαι απωθημένο χυλόπιτας από μαύρη
Ceridwen Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δεν τον κόβω να την έπεσε σε σιχαμερό θηλυκό δίποδο. και στην κεντρική αφρική υποφέρουν επειδή τους πήραμε το νερό
soturin Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Να πάτε, είπα 'γω όχι; Από περίσσευμα τσοντάρω κι εγώ. Τώρα θυμήθηκα τον μικρούτσικο που έχει περίσσευμα το τζίρο της λάρισας τα χριστούγεννα, να λέει σε τηλεμαραθώνιους να δώσουμε από το υστέρημά μας ΓΡ#$Ρ#Ρ$#%Τ$%@$
Höfdingadrapa Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Πάντως σχετικά άρθρα από γουικι για resources και economy λένε αρκετά πράγματα για την Αφρική. Γενικά έχει κάποιο ποϊντ ο Λούσι, I'm working on it, αλλά...τίθεται λίγο και το ηθικό κομμάτι...ξέρω και 'γω...
@@sos@@ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 και εγώ λέω να μην απαντήσω γιατί θα γίνω τροφή ,,, αλλά θα το παω "εξ απαλών ..." lusifer, το να πεις αφήστε τους να ζήσουν ή να πεθάνουν χωρίς εκμετάλλευση είναι μία άποψη ,θα ήταν στάση ουδέτερη αν συμπλήρωνες: και να επιστρέψετε πίσω όλα όσα κλέψατε μέχρι τώρα . έγραψες για την δικαιοσύνη που αποδέχεσαι για αυτό σου ανέφερα την δικαιοσύνη της συνείδησης, η δικαιοσύνη που αποδέχεσαι δεν κάνει τίποτα για τα τόσα δις ανθρώπων που υπάρχουν και που δικαιούνται(...και μην μου πεις γιατί να τρέφονται κανονικά ,και αυτό είναι το τραγικό και το ανήθικο.
washcloud Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Τί ποϊντιάζεσαι ρε; Δεν είναι θέμα λάθους ή σωστής άποψης κι επιχειρημάτων και τρίχες κατσαρές. Καθαρά ηθικό είναι, και απόφασης. Με γειά του με χαρά του οποιανού γυρνάει την πλάτη, όντως δεν είναι "υποχρεωμένος" να κάνει τ' αντίθετο.
Höfdingadrapa Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Οκ είναι ηθικό δε λέω...απλά σκέφτομαι το εξης: Είμαι γκαντέμης αν γεννηθώ Έλληνας...είμαι λιγότερο γκαντέμης αν γεννηθώ Γερμανός, ε προφανώς είμαι τέζα γκαντέμης αν γεννηθώ Αφρικανός. Αυτή η σκέψη μου δημιουργείται σχετικά με τα λινξ που αναφέρω παραπάνω. Τώρα σχετικά με το κουτό σχόλιο που εκανα πριν για τις αγέλες να πω ότι οκ γι' αυτό είμαστε υποθέτω πιο ευφυή ζώα για να κάνουμε αυτό που δεν κάνει η τίγρης σε μία άλλη τραυματισμένη τίγρη. Να τη βοηθήσει δηλαδή. Όχι ότι θα βοηθήσω εγώ... αλλά λέμε τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.