Προς το περιεχόμενο

Ειναι αξιοπιστο e-shop to tzaba.skroutzstore.gr/

arxangelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γεια σας παιδιά.

Και εγώ παράγγειλα από το εν λόγο κατάστημα ένα ps3 αλλά κάτι μου βρωμάει.

Το μόνο που έχει το κατάστημα είναι 3 παιχνιδομιχάνες και 2 κινητά?????

Τα υπόλοιπα δεν παραπέμπουν πουθενά.

Και ο τρόπος πληρωμής επίσης δεν μου αρέσει, είναι μόνο με αντικαταβολή.

Μου φαίνεται ότι θα μου έρθει ένα ωραιότατο πακέτο ps3 με 2 τούβλα μέσα.

Το ότι η πληρωμή είναι με αντικαταβολή, σε προστατεύει στην περίπτωση αυτή. Αν σου έρθει ένα πακέτο με 2 τούβλα μέσα, απλά μην το πληρώσεις για PS3.

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το ότι η πληρωμή είναι με αντικαταβολή, σε προστατεύει στην περίπτωση αυτή. Αν σου έρθει ένα πακέτο με 2 τούβλα μέσα, απλά μην το πληρώσεις για PS3.

Γίνεται να ανοίξεις το πακέτο στο ταχυδρομείο και αν θες να πληρώσεις;

Δημοσ.

Πηρα τηλ στο μαγαζι και με εβγαλε και φτεχτη ακου να δεις.Λεει εσεις φταιτε γιατι οταν σας πηραμε να επικιρωσουμε την παραγγελεια δν σηκωσατε το τηλ{ψεμα}!!!!!!!! 10 λεπτα μετα την παραγγελεια με πηρε. Εδωσε τα πσπ στην τελικη σε αλλους και μας δουλευει.Εχει και κατι ρωσιδες μεσα που ουτε ελληνικα δν ξερουν και τις εχει βαλει να σηκωνουν και τα τηλ....Με το παιδιι με το ps3 τη εγινε?

Δημοσ.
Πηρα τηλ στο μαγαζι και με εβγαλε και φτεχτη ακου να δεις.Λεει εσεις φταιτε γιατι οταν σας πηραμε να επικιρωσουμε την παραγγελεια δν σηκωσατε το τηλ{ψεμα}!!!!!!!! 10 λεπτα μετα την παραγγελεια με πηρε. Εδωσε τα πσπ στην τελικη σε αλλους και μας δουλευει.Εχει και κατι ρωσιδες μεσα που ουτε ελληνικα δν ξερουν και τις εχει βαλει να σηκωνουν και τα τηλ....Με το παιδιι με το ps3 τη εγινε?

Στα έχουν πει και οι προηγούμενοι. Πήρες το ρίσκο σου και παρήγγειλες. Ζήτα επιστροφή των χρημάτων σου και τέλος. Τώρα σε έχει πιάσει το παράπονο και προσπαθείς να δυσφημήσεις το μαγαζί όσο μπορείς.

ΥΓ: Και τα δικά σου ελληνικά, σηκώνουν αρκετή διόρθωση, οπότε μη λες για τα ρωσιδάκια ( αχ βαχ )

Δημοσ.

Λοιπόν παίδες, εγώ παρέλαβα σήμερα το απόγευμα το πακέτο από ελτα courrier. Στην αρχή είχα ανησυχήσει με αυτά που διάβασα εδώ αλλά είπα να πάρω το ρίσκο. Αποτέλεσμα: το πακέτο ήταν κομπλέ! PS3+Gamepad+Buzz Ελληνικό+4 buzzers=277 ευρώ μαζί με ταχυδρομικά! Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα να δώ εαν δουλεύει αλλά ήταν σφραγισμένο και με χαρτί Ελληνικής αντιπροσωπίας. Στο κουτί υπήρχε και η απόδειξη αγοράς. Οπότε όλα καλά από εμένα!

Δημοσ.
Λοιπόν παίδες, εγώ παρέλαβα σήμερα το απόγευμα το πακέτο από ελτα courrier. Στην αρχή είχα ανησυχήσει με αυτά που διάβασα εδώ αλλά είπα να πάρω το ρίσκο. Αποτέλεσμα: το πακέτο ήταν κομπλέ! PS3+Gamepad+Buzz Ελληνικό+4 buzzers=277 ευρώ μαζί με ταχυδρομικά! Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα να δώ εαν δουλεύει αλλά ήταν σφραγισμένο και με χαρτί Ελληνικής αντιπροσωπίας. Στο κουτί υπήρχε και η απόδειξη αγοράς. Οπότε όλα καλά από εμένα!

Σου στείλανε το κομμάτι που είχανε για τον arxangelo. :lol::lol::lol:

(αστειεύομαι)

Δημοσ.
Εχει και κατι ρωσιδες μεσα που ουτε ελληνικα δν ξερουν και τις εχει βαλει να σηκωνουν και τα τηλ....Με το παιδιι με το ps3 τη εγινε?

ΧΑΧΑΧΑ Oι ρωσιδα που πιθανον ακουσες ειναι πολωνεζα και ειναι η γυναικα του.

Μην ανυσηχεις παντως η παραγγελεια σου θα γινει αν και ο τυπος ειναι λιγο επιπολαιος και φυγουρατζης σε οτι δουλεια κι αν εχει κανει μεχρι στιγμης.

Δημοσ.

Eshop με 3 playstation και 2 iphone. Καλα ειναι, να μην εχει και πολλα ειδη και μπερδευεται.

Απορω που το ξετρυπωσατε.

Δημοσ.
Σου στείλανε το κομμάτι που είχανε για τον arxangelo. :lol::lol::lol:

(αστειεύομαι)

Εγω ετσι και αλλιως πσπ πηρα..Αντε να δουμε περιμενω μεχρι την Παρασκευη..

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Λευκές συσκευές ειναι ψυγεία, κουζίνες και ο κωτσόβολος το γράφει και όλοι......!!

---------- Προσθήκη στις 17:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:18 ----------

Εγώ το παρήγγειλα. είναι οκ. επειδή γίνεται πανικός από παραγγελίες γιαυτό αργεί. ευχαριστώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...