arxangelos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 http://tzaba.skroutzstore.gr/ το ξερετε θελω να παρω το πσπ!
liopyr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Σε δέκα δευτερόλεπτα πέτυχα 2 ορθογραφικά λάθη γραμμένα με caps. Αξιόπιστοι δε ξέρω αν είναι, ερασιτέχνες σίγουρα. Επίσης έχουν έδρα στα Φάρσαλα. λολ.
mchrisober Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 ελεος ρε παιδια, καθενας που δεν εχει τι να κανει ανοιγει e-shop... και να πω οτι βλεπεις διαφορες αντε να πεις..αλλα ολα εχουν σχεδον τις ιδιες τιμες και ειναι και σχεδον αδυνατον να χτυπησουν τις μεγαλες αλυσιδες...
ntaryl Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 καλησπερα τα στοιχεια ΧΑΡΜΠΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Κ Panafon - Telestet - Cosmote - Q-Telecom ΦΑΡΣΑΛΑ Θέτιδος 54 40300 2491022930
sugata Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Πρόσφατα μπείκαμε... επίσης το "λευκές συσκευές" σε τι ακριβώς παραπέμπει; Είναι κάτι σαν τα "λευκά είδη";
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 είναι τα κουζινικά νομίζω...
andrip Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 το οτι έχει έδρα στα φάρσαλα για μένα δεν είναι αποτρεπτικό στοιχείο, αυτό είναι το καλό του ίντερνετ. Δεν έχω αγοράσει κάτι απο αυτό αλλά με χαλάει το layout της σελίδας, όντως φαίνεται ερασιτεχνικό, παραπάνω προσοχή χρειάζεται αν κάποιος πάει να χτυπήσει τα μεγαλύτερα καταστήματα. ΥΓ: Λευκές συσκευές είναι φυσικά τα ψυγεία/πλυντήρια και τέτοιου είδους συσκευές και είναι πολύ σωστός ο όρος αυτός
Αδμιν Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 ΥΓ: Λευκές συσκευές είναι φυσικά τα ψυγεία/πλυντήρια και τέτοιου είδους συσκευές και είναι πολύ σωστός ο όρος αυτός Ατυχες μεταφραστικο δανειο ειναι.
andrip Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Ατυχες μεταφραστικο δανειο ειναι. η έκφραση αυτή στην αγορά υπάρχει εδώ και δεκαετίες, απο αυτή την άποψη είπα πως είναι σωστός ο όρος. Δεν είναι κάτι νέο. Αν σε κάποιους ξενίζει επειδή δεν το ξέραν δεν έγινε κάτι, ζούμε για να μαθαίνουμε.
koozoop Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Μόλις παρήγγειλα το PS3+Buzz Ελληνικό+Buzzers στα 269+5 μεταφορικά = €274 από το εν λόγω κατάστημα. Σε τηλεφωνική επικοινωνία ο υπευθυνος με εξυπηρέτησε άριστα και μου είπε ότι θα το έχω Δευτέρα, το πολύ Τρίτη. Περιμένουμε λοιπόν...
frenzy Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Ατυχες μεταφραστικο δανειο ειναι. η έκφραση αυτή στην αγορά υπάρχει εδώ και δεκαετίες, απο αυτή την άποψη είπα πως είναι σωστός ο όρος. Δεν είναι κάτι νέο. Αν σε κάποιους ξενίζει επειδή δεν το ξέραν δεν έγινε κάτι, ζούμε για να μαθαίνουμε. Έτσι είναι, λευκές συσκευές λέγονται και δεν είναι μεταφραστικό δάνειο, είναι εμπορική λίνγκο
alexandr0s Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Είναι όρος της αγοράς τον οποίο οι απλοί πελάτες λιανικής δεν είναι υποχρεωμένοι να ξέρουν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 ναι αλλά ο συγκεκριμένος όρος υπάρχει εδώ και δεκατίες, δεν είναι πρόσφατη "ανακάλυψη" πχ αν ρωτήσετε τους γονείς σας χαλαρά θα το ξέρουν (haha noobάδες!)
arxangelos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Ε σιγα. Τελικα το πηρα το ''πσπ''.Τριτη Τεταρτη θα ειναι εδω μου ειπε. Για να δουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.