Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 μήνες μετά...
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημερα

Το ελεύθερο ασύρματο ιντερνετ στην Λάρισα είναι ένα μύθος! Μένω σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία στην πόλης και ασύρματο ιντερνετ ούτε στα όνειρα μου δεν είδα. Η εμβέλεια του είναι περιορισμένη γύρο από το δημαρχείο και την νομαρχεία.

Όμως ο λόγος για τον οποίο γραφώ δεν είναι για το ασύρματο δυκτιο της Λάρισας αλλά για την δημιουργία ασύρματου δικτύου σε περιοχή εκτός Λάρισας απομακρυσμένη η οποία δεν έχει πρόσβαση σε adsl. Έχω αγοράσει ένα πακέτο EDSL και θέλω να το διαμοιράσω στο χωριό μου δωρεάν μαζί με κάποια παιδιά που ενδιαφέρονται. Η ταχύτητα δεν είναι κάτι το τρομερό αλλά είναι μια αρχή. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι πως θα ενώσω το δορυφορικό ρουτερ με την ασύρματη κεραία για λειτουργήσει το wifi ; Το ρουτερ βγάζει Ethernet ενώ η κεραία

Συνδέεσαι με απλό καλώδιο κεραίας

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Εγώ πάντως έχω πιάσει σε πολλά σημεία, το ίδιο και φίλοι. Και μιλάμε και για δωρεάν internet, τι περιμενες?

Από εκεί και πέρα, μπράβο για τη σκέψη και την κίνηση που πάτε να κάνετε. Πολύ αξιόλογο, σας αξίζουν συγχαρητήρια. Ίσως αν ερχόσασταν και σε επαφή με τον κοινοτάρχη, να βοηθούσε με κάποιον τρόπο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...