Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενα πρωτοχρονιάτικο δώρο επιφύλαξε για τους δημότες του ο Δήμος Λαρισαίων. Συγκεκριμένα ανακοίνωσε σήμερα οτι ενεργοποιεί το ασύρματο Δημοτικό δίκτυο - παροχής Δωρεάν internet.

Η πρόσβαση στο δημοτικό δίκτυο θα γίνεται εύκολα στους υπαίθριους χώρους και με μία μικρή επένδυση απο τους χρήστες θα είναι προσιτό και απο τις οικίες και τους χώρους εργασίας.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Λαρισαίων Κωνσταντίνο Τζανακούλη, το δίκτυο της πόλης, μπορούν να το χρησιμοποιούν και οι επισκέπτες, ενω δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση σε ιστοσελίδες, παιχνιδιών, ταινιών, τραγουδιών και φυσικά σε παράνομο υλικό. Η εκπομπή σήματος τόνισε ο κ. Τζανακούλης, θα συνάδει με όλα τα εθνικά και ευρωπαϊκά δίκτυα ασφαλούς εκπομπής ασύρματου σήματος.

Source.png Πηγή: news.ert.gr

Link.png Site: Ασύρματο Δίκτυο Λάρισας

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
...ενω δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση σε ιστοσελίδες, παιχνιδιών, ταινιών, τραγουδιών και φυσικά σε παράνομο υλικό....

Μπράβο στο δήμαρχο για την κίνηση του, αλλά ο συντάκτης του δελτίου τύπου ήταν epic fail.

Δημοσ.

http://www.larissa-dimos.gr/larissa/city/asyrmato.shtm

Προς το παρόν η σύνδεση πατάει σε δυο 24άρες. Προς το καλοκαίρι λογικά θα έχει γυρίσει σε gigabit με έναν κόμβο οπτικών ινών που θα συνδεθεί (ή κάπως έτσι, δεν τα ξέρω τα τεχνικά, το νόημα είναι πώς σύντομα θα είναι και σεβαστό το bandwidth)

Δημοσ.
Στο link που έδωσα έχει "κόμβους σύνδεσης".

Ευχαριστώ. Δεν θα μπορούσα να δηλώσω και ευχαριστημένος με τις περιοχές, αλλά είναι μια αρχή...

Δημοσ.

Ελπιζω η περιοχη του φρουριου να πιανει και τη Βενιζελου που εχω μαγαζι γιατι σκοπευα να βαλω τηλεφωνο (κατι που με βαζει σε μεγαλη ταλαιπωρια μονο και μονο για να σκοτωνω την ωρα μου στο internet)

Δημοσ.

Ειναι ο τριτος ή ο 4ος μεγαλυτερος Δημος της χωρας αν δεν απατωμαι οποτε 2 γραμμεμς 24αρες με τοσο κοσμο δεν φταννουν, εδω στη πολη μας που εχει 7000 κατοικους εχουμε ασυρματο με 24αρα...

Δημοσ.
Ο κόμβος της ΔΕΥΑΛ θα καλύπτει το 10ο Γυμνάσιο-Λύκειο ?

Δουλεια να κανουμε την ωρα του μαθηματος ε? :P

Μπραβο του παντος...πολυ καλη κινηση. Εδω στην Αθηνα το athens wi-fi το σταματισαν ή υπαρχει ακομα? Γιατι νομιζω πως καπου εδω μεσα ειχε γινει ενα thread περι αυτου και νομιζω ειχε βγει και ως ειδηση..:rolleyes:

Δημοσ.
..ενω δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση σε ιστοσελίδες, παιχνιδιών, ταινιών, τραγουδιών και φυσικά σε παράνομο υλικό

Μπορεί κάποιος να αναλύσει λίγο τι εννοεί ο ποιητής με τα λεγόμενά του..?!

Γενικότερα το έχει δοκιμάσει κανένας λαρισσαίος να μας πει εντυπώσεις...?

Δημοσ.
Ευχαριστώ. Δεν θα μπορούσα να δηλώσω και ευχαριστημένος με τις περιοχές, αλλά είναι μια αρχή...

Ε τα κεντρικά υπαίθρια μέρη είναι ουσιαστικά, που αλλού να βάζανε... :-) (για αρχή)

Ελπιζω η περιοχη του φρουριου να πιανει και τη Βενιζελου που εχω μαγαζι γιατι σκοπευα να βαλω τηλεφωνο (κατι που με βαζει σε μεγαλη ταλαιπωρια μονο και μονο για να σκοτωνω την ωρα μου στο internet)

Γενικά παιδιά μη φαντάζεστε την τρελή εμβέλεια, έχει σχετικά ασθενούς ισχύος (και για λόγους γκρίνιας για ακτινοβολίες κλ@#$) σήμα. Βενιζέλου το κόβω δύσκολο, λογικά ίσως μπει ή μπορείς να βάλεις την κεραία που λένε για αναμετάδοση. Αλλα γι' αυτό δεν ξέρω λεπτομέρειες

Ο κόμβος της ΔΕΥΑΛ θα καλύπτει το 10ο Γυμνάσιο-Λύκειο ?

Νομίζω ναι, ουσιαστικά ΔΕΥΑΛ το βάλανε γιατί ακριβώς υπήρχαν τα σχολεία κοντά.

Μπορεί κάποιος να αναλύσει λίγο τι εννοεί ο ποιητής με τα λεγόμενά του..?!

Γενικότερα το έχει δοκιμάσει κανένας λαρισσαίος να μας πει εντυπώσεις...?

Είναι διατυπωμένο αρκετά χαζά, ουσιαστικά torrents κτλ δε θα μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος για να μη τρώει πολύ bandwidth (πράγμα με το οποίο συμφωνώ), τώρα ίσως και για τα πνευματικά δικαιώματα κτλ, δεν ξέρω όμως τι site θα έχουν αποκλείσει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...