orion1986 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 καλησπερα σε ολους και καλη χρονια.ξαφνικα χτες παρουσιαστηκε στον υπολογιστη μου το εξης προβλημα:ενω επαιζα cod 4 modern warfare , ο υπολογιστης παγωσε δεν αντιδρουσε καθολου ουτε με alt ctrl del και τον ξεκολλησα με το κουμπι power απο το κουτι μου , δηλαδη εκανα shut down με τον λαθος τροπο.σκεφτηκα οτι ισως ηταν τυχαιο και το ξανα εβαλα.παλι τα ιδια εκανε.σημειωστε οτι το κανει αφου παιξω κανα 20λεπτο.το βραδυ ξαναδοκιμαζω να παιξω ξανα παλι τα ιδια.εχω τσεκαρει ολο το συστημα με pc check , burnintest , δεν εβγαλε προβλημα σε κανενα κομματι hardware . το παιχνιδι δεν εχει προβλημα το εχω δωσει σε φιλους μου παιζει αψογα.καμμια ιδεα.ευχαριστω εκ των προτερων και καλη χρονια και παλι σε ολους.αν θεωρητε οτι τα 2 προγραμματα με τα οποια τσεκαρα τον υπολογιστη δεν ειναι καλα θα ηθελα να μου πειτε ποια θεωρειτε εσεις καλα.
halvas0000 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Εγκατεστησε τους νεοτερους drivers της καρτας γραφικων σου.
orion1986 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Εγκατεστησε τους νεοτερους drivers της καρτας γραφικων σου.εχω την 4850 512ΜΒ και εχω τους τελευταιους οδηγους της καρτας(9.12)
Till Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 καλησπερα σε ολους και καλη χρονια.ξαφνικα χτες παρουσιαστηκε στον υπολογιστη μου το εξης προβλημα:ενω επαιζα cod 4 modern warfare , ο υπολογιστης παγωσε δεν αντιδρουσε καθολου ουτε με alt ctrl del και τον ξεκολλησα με το κουμπι power απο το κουτι μου , δηλαδη εκανα shut down με τον λαθος τροπο.σκεφτηκα οτι ισως ηταν τυχαιο και το ξανα εβαλα.παλι τα ιδια εκανε.σημειωστε οτι το κανει αφου παιξω κανα 20λεπτο.το βραδυ ξαναδοκιμαζω να παιξω ξανα παλι τα ιδια.εχω τσεκαρει ολο το συστημα με pc check , burnintest , δεν εβγαλε προβλημα σε κανενα κομματι hardware . το παιχνιδι δεν εχει προβλημα το εχω δωσει σε φιλους μου παιζει αψογα.καμμια ιδεα.ευχαριστω εκ των προτερων και καλη χρονια και παλι σε ολους.αν θεωρητε οτι τα 2 προγραμματα με τα οποια τσεκαρα τον υπολογιστη δεν ειναι καλα θα ηθελα να μου πειτε ποια θεωρειτε εσεις καλα. Είτε είναι πρόβλημα των drivers της κάρτας γραφικών (οπότε κατεβάζεις καινούργιους), είτε είναι πρόβλημα ψύξης κάρτας γραφικών/ επεξεργαστή (οπότε πρέπει να βελτιώσεις την εσωτερική ψύξη)...
orion1986 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 παιδια η συνθεση του υπολογιστη ειναι : core 2 duo 3GHZ , 3GB RAN 1066mhz KINGSTON HYPERX DDR2 , PALIT 4850 512MB , SEAGATE BARRACUDA 7200 500GB 32MB BUFFER , MOBO ASUS P5QL-E , ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ TRUST 570WATT . εως τωρα δεν ειχα ποτε προβλημα . δεν ξερω αν εχει σημασια αυτο που θα γραψω αλλα μολις επαιξα κανα 50λεπτο crysis warhead χωρις προβλημα....
liopyr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Αν κολλάει σε συγκεκριμένο σημείο του παιχνιδιού, λογικά φταίει το παιχνίδι ή κάποιο driver σκάλωμα. Τρέξε stability test με furmark να δούμε θερμοκρασίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.