Προς το περιεχόμενο

Modem

AfterForever

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για άλλο λόγο ρωτάω. Έχω και εγώ winmodem και δεν έχει καλή απόδοση και γενικώς γνωρίζω ότι καλύτερα ένα hardware modem...Καμία πρόταση για εσωτερικό hardware modem ?

Δημοσ.

Χρόνια πολλά - Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο.

Απ' ότι ξέρω δεν υπάρχουν εσωτερικά (PCI) hardware modems.

Μόνο τα παλαιότερα ISA ήταν 100% hardware.

Βέβαια υπάρχουν διάφοροι τύποι winmodem : αυτά που είναι καθαρά software controlled, μέχρι αυτά που έχουν ενσωματωμένο DSP controller (ίσως και controllers άλλων λειτουργιών - δε θυμάμαι ακριβώς).

Αν θέλεις οπωσδήποτε εσωτερικό (τα εξωτερικά σειριακά είναι πάντα τα καλύτερα Modems για μένα) τότε θα πρέπει να πάρεις κάποιο που να έχει τουλάχιστον τον DSP controller on board (πχ zoom v92).

Για το crypto δυστυχώς δεν ξέρω τι παίζεται (επισκέψου τα sites των εταιριών που σε ενδιαφέρουν).

B) :cool: B)

Edit : Δες και εδώ περί winmodems

Δημοσ.

Auto to modem to exo ego edo kai 1 1/2 xrono kai exo na po monaxa ta kalytera logia. An tou doseis kai ena kalo ISP tha kalypsei apolyta tis apaithseis sou (malista, ego to eixa agorasei gia na antikatasthso to aparadejto ths Motorola pou exeis ki esy :grin:). Epishs, parolo pou einai v.90 ginetai eukola v.92 me tous kainourgious druvers (an den tous breis, pes mou na sou steilo). Me liga logia, eksairetiko modem!!!

Δημοσ.

Αν θες σώνει και καλά εσωτερικό hardware modem ψάξε για modem με το Intel Ambient chipset. Ξέρω ότι βγάζει ένα τέτοιο η Safeway που τα modems της τα φέρνουν στην Ελλάδα.

Δημοσ.

Τελικά παρήγγειλα από το Πλαίσιο το Zoom V92. Μου είπαν τα καλύτερα λόγια και για αυτό το προτίμησα. Και δεν ήξερα επίσης αυτό που είπε ο φίλος Johnnie. ότι δηλαδή hardware modems εσωτερικά ουσιαστικά δεν υφίστανται...anyway ευχαριστώ για τη βοήθεια :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...