Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με το DVD-RW κιεγω

Vissarion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχας καλη χρονια σε ολους,

λοιπον εχω ενα DVD-RW(IDE)εδω και 3 χρονια, απο χθες το βραδυ αρχισε να κανει κατι τρελα και να ανοιγοκλεινει μονο του, δε το κανει ολη την ωρα αλλα οταν το πιανει ειναι πολι σπαστικο,

να σας πω οτι ετρεξα antivirus μηπως και φταιει καπιος ιος αλλα δε βρεθηκε τπτ.

αν γνωριζετε το προβλημα και τον τροπο λυσεις πειτε μου :-)

Δημοσ.

ειναι σιγουρα virus φίλε.. δε ξέρω πιο antivirus έχεις άλλα τρέξε μια και το spybot αλλά και το malwarebytes και σίγουρα θα τον βρεις.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά. Είμαι καινούργιος στο forum και δεν θα ήθελα να ανοίξω καινούργιο thread.

Έχω και γώ πρόβλημα με το DVD του επεξεργαστή.Δέν ανοίγει το πορτάκι ,άλλη φορά δεν διαβάζει δίσκους,τίποτα.Τρέχω συνέχεια antivirus όπως το panda antivirus pro 2009 και δεν βγαζει ιό.

Ακόμη και το πρόγραμμα των XP το βάζω από την μονάδα cd

Τί μπορεί να συμβαίνει;

Πηγαίνω και κατεβάζω το spy-bot πάει να το τρέξει και δεν ανοίγει με τίποτα αφού κανει ενημέρωση.Φορτώνει ο δίσκος συνέχεια και μετά μένει κολλημένο για ώρες και χρειάζεται επανεκκίνηση.

Τί να κάνω;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Δημοσ.
Ενδέχεται και να στο κάνουν μέχρι και remotely

+10

Έχεις eγκαταστήσει κάποιο trojan και καποιος παίζει μαζί σου. Όταν αρχίσει να στο κάνει, βγάλε το καλώδιο δικτύου για καμία ώρα και θα δεςι ότι τιποτα δε γίνεται. Antivirus και antimaleware

Δημοσ.
Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά. Είμαι καινούργιος στο forum και δεν θα ήθελα να ανοίξω καινούργιο thread.

Έχω και γώ πρόβλημα με το DVD του επεξεργαστή.Δέν ανοίγει το πορτάκι ,άλλη φορά δεν διαβάζει δίσκους,τίποτα.Τρέχω συνέχεια antivirus όπως το panda antivirus pro 2009 και δεν βγαζει ιό.

Τί μπορεί να συμβαίνει;

Πηγαίνω και κατεβάζω το spy-bot πάει να το τρέξει και δεν ανοίγει με τίποτα αφού κανει ενημέρωση.Φορτώνει ο δίσκος συνέχεια και μετά μένει κολλημένο για ώρες και χρειάζεται επανεκκίνηση.

Τί να κάνω;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Το τσούξαμε καλά πρωτοχρονιά, ε;

Δημοσ.

:-)

το DVD του επεξεργαστή
= φάουλ
άλλη φορά δεν διαβάζει δίσκους,τίποτα
= παρατήρηση
= κίτρινη !
= που 'ναι η μπάλα, οέο;

...αλλά οκ, αν είσαι αρχάριος όπως λες, πάσο.....

Όμως, όλα τα παραπάνω -εμένα προσωπικά- με καραμπέρδεψαν....

Δεν βγαίνει και πολύ νόημα.

Το "σίγουρο" είναι ότι "έχεις πρόβλημα" με το "DVD" του υπολογιστή σου : κολλάει το πορτάκι/δεν διαβάζει δισκάκια, σωστά;

Κρίνοντας απ' την κατάσταση που αναφέρεις, συν το γεγονός ότι όπως επίσης αναφέρεις δεν έχεις πολλή γνώση του PC, εγώ "κρίνω" ότι το καλύτερο θα ήταν να ασχοληθεί από κοντά, μαζί σου, κάποιος γνωστός σου, που να γνωρίζει περισσότερα (ή έστω να μας γράψει αυτός, για εσένα). Αλλιώς, ΚΑΛΥΤΕΡΑ θα πρότεινα απλά να πας να στο αλλάξουνε...(ειδικά αν τύχει και μιλάμε για κα'να laptop).

Παίζει άλλωστε πολύ το τελικό συμπέρασμα να είναι "αλλαγή". Χαλάνε, και στις μέρες μας δεν κοστίζουν πολύ.

Αν πάλι είτε ζορίζεσαι οικονομικά, είτε είσαι "αποφασισμένος να το παλαίψεις και να μάθεις", οκ, αλλά αν δεν υπάρχουν ήδη κάποιες γνώσεις γίνεται ζόρικη και η δική μας η θέση.........

Πχ άντε να σου πω κατ' αρχάς να το αποσυνδέσεις, να το ανοίξεις, και να καθαρίσεις την laser κεφαλή.......είσαι διατεθημένος να μπεις στη διαδικασία;

Ή να σου πω να δοκιμάσεις να του κάνεις firmware update - αλλά με προσοχή για να μη διακοπεί η διαδικασία και καταστραφεί - θα γίνω κατανοητός;

...Γενικά η φάση -κρίνω- θέλει "βοηθό" δίπλα....

Δημοσ.

Ακριβώς αυτό συμβαίνει. Κολάει το πορτάκι και δεν ανοίγει...

Αφού ανοίξει , μετά από πολύ παίδεμα, δεν διαβάζει κανένα cd.

Αν μπορείς και θέλεις μπορείς να μου πείς πως να το κάνω update... δηλαδή ενήμερωση αν κατάλαβα καλά

washcloud

Εντάξει το παραδέχομαι οτι έκανα κάποια λάθη στο προηγούμενο μήνυμα.Ακόμη παραδέχομαι οτι είμαι αρχάριος...

Αλλά λίγη βοήθεια ζητώ ο καημένος...

Γι αυτό είμαστε εδώ να δώσουμε και να πάρουμε βοήθεια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...