Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα σε boot από Windows 7 CD


lazaros93

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χρονια πολλα και καλη χρονια!!!θελω να κανω αναβαθμιση τα windows 7 και το βαζω να ξεκιναει απο cd rom και μου ζιταει ενα key για να αρχισει το boot.. ξερεται τι γινετε? ευχαριστωB)

Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Αναβαθμίσεις. Παρακαλώ πριν να ανοίξετε νέο θέμα, να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Δημοσ.

Όταν κάνεις εκκίνηση με το cd που έχει το λειτουργικό στη μαύρη οθόνη δεν ζητάει κλειδί αλλά να πατήσεις ένα οποιοδήποτε κουμπί για να συνεχίσει στην εγκατάσταση του λειτουργικού.

Δημοσ.

lazaros93, γιατί ανοίγεις τόσα πολλά θέματα, για να κάνεις την ίδια ακριβώς ερώτηση;

 

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=352581

 

Σε 3 μέρες που είσαι εγγεγραμμένος έχεις δημιουργήσει 16 θέματα, εκ των οποίων 3 έχουν διαγραφεί, 3 έχουν κλειδωθεί και για 2 από αυτά έχεις λάβει παρατήρηση/infraction. Για κανόνισε την πορεία σου, σε παρακαλώ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...