akpe Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2002 Απλή ερώτηση: ποιο γεγονός/εμπειρία/συμβάν (πάντα σε προσωπικό επίπεδο) ξεχωρίσατε απο την χρονία που πέρασε; Εγώ πάντως μπορώ να πώ οτι ξεχωρίζω (με διαφορά) την 5ήμερη στην Ρόδο, καθώς και το σύνολο των διακοπών του καλοκαιριού :grin:
Gabriel Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2002 Την προσληψη μου σε μεγάλη εταιρία σε αυτό που μου αρέσει(υπολογιστές).
bandito Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2002 Πήρα πτυχίο και δεν πήγα φαντάρος (δυο σε ένα)
Edgar Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2002 oti epestrepse o kenny sto south park kai oti eida to lotr (den einai kai toso kalo auto tora pou to skeftomai, alla to mamimeno ena xrono to perimename...)
psarontoufekas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2003 2 gegonota:pou xwrisa to kalokeri pou perase ,kai to salaxi pou xtipisa kai pou euxomoun na ine sti 8esi tou i prwin mou!!!!! kateu8ian sto kefali!
pseira Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2003 tou prwin? psarontoufekas de mas ta les kala.....
wert Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2003 Έβαλα επιτέλους τα XP και δούλεψε το PC χωρίς προβλήματα...... :grin: :grin: :grin: Για όλα τα υπόλοιπα έχουμε πάρει το κατήφορο ασταμάτητα..... :crazy:
hyper Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2003 Έτσι ακόμα μια χρονιά πέρασε απ'τη ζωή μου,άφησε πίκρες και χαρές μέσα στη θύμησή μου. Μα απ'τις χαρές εσύ είσ'αυτή που μέσα μου θα μένει,πάντα κοντά μου, στην καρδιά, στο νού, στην οικουμένη. Ανάμνηση ας μην ήσουνα μα ακόμα εδώ κοντά μου, να σε φιλώ, να σε κρατώ μέσα στην αγκαλιά μου. Τί άλλο μένει να σας πω για να το δείτε τώρα, πως τη χρονιά που πέρασε έζησα του έρωτα τη μπόρα...
kom Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2003 tria pragmata itan ta kalitera gia emena auti tin xronia 1) ekana kai gamo ta kinigia stin Peloponiso alla kai Makedonia me para poli 8irama 2) prin apo 5 mines agorasa to amaxi mou - meta apo poli idrota 3) doxa ton 8eo oloi stin oikogenia mou eimastan kala pou pisteuo einai kai to pio simantiko apo ola
W.A.Mozart_(jr.) Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2003 Τέσσερεις μέρες πριν φύγει ο χρόνος, σχεδόν αρραβωνιάστηκα (λόγος δεν λέγεται αυτό.
kom Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2003 etsi akribos legete .......perastika sou plaka kano... dil mono ego ekana to la8os kai araboniastika ? kalitera na eixa logodo8ei ? :grin: :grin: :grin:
W.A.Mozart_(jr.) Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2003 Ο αρραβώνας έρχεται το Πάσχα! Με κάθε μεγάλη γιορτή και ένα γεγονός! Ευχαριστώ για τα περαστικά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.