Προς το περιεχόμενο

Μια γνώμη για την οθόνη που πήρα

GIANNIS400

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλή χρονιά χρόνια πολλα :-)

πήρα απο το πλαισιο αυτή την οθόνη SAMSUNG 23'' http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/Samsung-23-SM-P2350.htm

, αλλα ήμουν ανάμεσα σε αυτην που πήρα και την lg 23'' http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-23-W2361V-PF.htm . Eκανα καλήτερα που επέλεξα την sumsung?

Σαν πρώτη άποψη πάντος καλή φένεται αυτή που πήρα, απλα πρέπει να την δοκιμάσω και σε παιχνιδια με φουλ αναληση να δω τι κάνει.Δεν πρόλαβα ακόμα να την δοκιμάσω.Αν την έχει κάποιος και προτεινει να αλάξω κάποιες ρυθμισεις π.χ gama κλπ να μου τις πει.

η 4850 msi που έχω θα τα πάει καλα σε game με full analizing?

Δημοσ.

Αφού ήδη την αγόρασες, αντί να ζητάς γνώμη αν έκανες καλά, μπορείς να γράψεις ένα ωραιότατο review για τους χρήστες που θα έχουν το ίδιο δίλημμα.

Δημοσ.
Αφού ήδη την αγόρασες, αντί να ζητάς γνώμη αν έκανες καλά, μπορείς να γράψεις ένα ωραιότατο review για τους χρήστες που θα έχουν το ίδιο δίλημμα.

Αφου δεν έχω δει την LG να παιζει ρε παληκάρι γι αυτο ρωτάω, ετσι οπως της είχαν στο πλαισιο της μεταμόρφωσης, την δικη μου στο 3ο ραφι πάνω και την lg στο πρωτο σε ευθεια με το μάτι μου δεν μπορούσα να καταλαβω τίποτα,εκτος και αν ειμουν ο αστυνόμος σαϊνης και ελεγα εμπρος καλα μου μάτια, πάντος και στο ίδιο υψος να τις ειχαν με τοση σκονη που εχουν πανω τους και με τα βιντεο που παιζουν εκει τι να καταλαβεις και παλι.

Ρωτάω αν κανεις έχει αποψη και απο τις 2 οθόνες να δώσει μιά γνώμη, αν και πιστεύω οτι η πλαστιγκα θα γερνει υπερ της samsung, στα πρώτα παιχνιδια που την δοκιμασα ευχαριστημένος ειμαι παντος.

Θα μπορουσα να ποσταρα προχθες εδω ρωτοντας τι να επιλέξω απ τις δύο, αυτό είχα σκοπο να το κάνω σημερα ή αυριο για να κατεβω να την πάρω μέσα στην εβδομαδα αλλα έκατσε η ευκαιρια να παει ένας φιλος μεταμορφωση και επειδη μενω μακρια δεν αφησα την ευκαιρια χαμένη και βεβαια καταλαβατε ότι δεν προλαβα να ποστάρω εδω διότι ήταν μη προγραματισμένη η επισκεψη στο πλαισιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...