Προς το περιεχόμενο

Νέα κάρτα γραφικών ως 150€

harris mastro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος και λιγο ασχετος απο υπολογιστες.βεβαια ξερω να κατεβαζω και να εγκαθιστω παιχνιδια.το προβλημα μου ειναι οτι δεν εχω καλη καρτα γραφικων και θα ηθελα την γνωμη σας για να αγορασω μια καλη.διαθετω εως 150 ευρω και θα ηθελα να παιζει για παραδειγμα το gta iv χωρις να κολλαει οπως συμβαινει με την τωρινη μου καρτα.σας παρακαλω η βοηθεια σας ειναι απαραιτιτη.:rolleyes::rolleyes:

Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Video και Audio Software. Παρακαλώ πριν να ανοίξετε νέο θέμα, να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Δημοσ.

και τι καρτα γραφικων εχεις τωρα?

παντως ειδικα αυτο το παιχνιδι εξαρταται πολυ απο τη CPU

και θελει 4core για ψηλα FPS

Δημοσ.

ο επεξεργαστης μου ειναι διπυρινος .δηλαδη αν παρω καλη καρτα γραφικων δεν 8α εχει διαφορα??οσο για τα υπολοιπα μερη 8α σασ πω σε λιγο γιατι δεν ειμαι σπιτι μου.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:10 ----------

ο επεξεργαστης μου ειναι διπυρινος .δηλαδη αν παρω καλη καρτα γραφικων δεν 8α εχει διαφορα??οσο για τα υπολοιπα μερη 8α σασ πω σε λιγο γιατι δεν ειμαι σπιτι μου.
μπηκα απο ενος φιλου μου
Δημοσ.

λοιπον να αυτα που ζητατε: επεξεργαστης INTEL CORE 6300 2 CPU 1.86GHz 700 MHz

μνημη ram 1GB kαι καρτα γραφικων NVIDIA GEFORCE 7600 GS

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΚΑΛΗ ΕΩΣ 150 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΝΑ "ΣΗΚΩΝΕΙ" ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΑΝ ΤΟ GTA IV ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ.

Δημοσ.

οτι και να κανει δεν το σωζει ρε pcos. τουλαχιστον να μπορει να παιξει κατι πιο ελαφρυ χωρις να πληρωσει πολλα.

Δημοσ.

τσαμπα λεφτα θα δωσεις καλυτερα ενα xbox 360 και το gta 4 ;)

αλλιως θες ολο το pc αλαγμα για να δεις καλες επιδοσεις με μια καρτα μονο δεν γινετε....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...