vlasiospakis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Γειά σας παιδιά ειχα στείλει ενα θέμα ιδιο το μεσημέρι αλλα βλέπω οτι για κάποιο περίεργο λογο σβήστηκε ή έστω δεν μπόρεσα να το βρω..Το θέμα ηταν οτι εχω ενα AMD X2 4200 AM2 επεξεργαστη με μητρικη αυτη εδω GIGABYTE GA-M52L-S3P και έχω ενα τροφοδοτικο στα 400-450 δεν είμαι 100% σιγουρος ποσο ακριβώς είναι και θα ήθελα να μου προτείνεται καμια κάρτα γραφικων για να παρω καθώς έχω την 7900 GS.Τα λεφτά που θα διαθέσω ειναι 100-150 ευρώ. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!!
--Shady-- Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Πες μας σε τι αναλύσεις θα παίζεις & σιγουρέψου για το τροφοδοτικό γιατί έχει σημασία.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Γειά σας παιδιά ειχα στείλει ενα θέμα ιδιο το μεσημέρι αλλα βλέπω οτι για κάποιο περίεργο λογο σβήστηκε ή έστω δεν μπόρεσα να το βρω.. [...] Μεταφέρθηκε στην ορθή ενότητα και άλλαξε ο τίτλος σε κάτι πιο περιγραφικό: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=352428 Γι'αυτό, προσέχουμε α) πού δημοσιεύουμε το thread και β) τι τίτλο βάζουμε στα threads που ανοίγουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.