feynman_ Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Καλησπερα! Και καλη χρονια σε όλους! Με απασχολει το εξης : Εδω και 2-3 βδομαδες περιμενω απο το πλαισιο να φερει το κομματι : Οθονη Samsung SM- XL 2370. Mου έχει γυαλισει μου αρεσει κυριως εργονομικα > εύκολη στη μεταφορα και πολυ λεπτή < και με άλλα λογια την θελω. Το πλαισιο που μεχρι χτες την είχε 'αναμενομενη σύντομα' (σήμερα την εβγαλε τελειως απο το σαιτ ) πραγμα πολυ περίεργο μιας και μολις την εφερε ξεπούλισε αμεσως ως top seller - ίσως θέλει να ξεστοκάρει. Πάντως επειδη το πλαίσιο είναι πάντα η πρωτη μου επιλογή την έχω ήδη προπαραγγείλει - μαζί με ένα σύστημα υπολογιστή. Μιας και την έβγαλε τελειως απο το σαιτ φανταζομαι ότι ίσως και να μην την ξαναφέρει - αν και θα τους ενοχλήσω δευτερα πρωι πρωι. Οι εναλακτικες μου λοιπόν απο skroutz είναι οι εξής και εδώ θέλω τη γνώμη σας: 1.Pixmania. Eχω ξαναπαρει κάτι ψιλολοιδια και μου έχουν ερθει στη ώρα τους.Αλλα δίνει μονο 2 χρονια εγγυηση και είναι στη Γαλλια και αν συμβεί κάτι θα πρέπει να τρέξω. 2.zizanio.de .Kαινούργιο κατάστημα -εδρα Γερμανια .Δεν έχω ξαναψωνίσει. Αλλα δεν αναφερει τίποτα για εγγυηση , πραγμα περίεργο. 3.ΜοbileHellas .Καινούργιο και αυτο στο skroutz μαγαζί με πληθώρα ανταλακτικών απο ότι είδα - δίνει 3 χρόνια εγγύηση κανονικά , αλλά αυτό που με παραξενεύει είναι η χαμηλή τιμή.Συνηθως μαγαζιά που έχουν μικρότερη κίνηση εχουν και υψηλότερες τιμες όπως και τα υπόλοιπα στο skroutz για τα οποία και δεν αξίζει η προσπάθεια. 4.Ηard -shop .10 ευρο διαφορα. Δίνει DOA -7 ημερών -πραγμα θετικο για την αξιοπίστία του μαγαζιού. 5.Απο το γνωστό[ame=http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002I8P0JI/ref=s9_sima_gw_s0_p23_t1?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-1&pf_rd_r=0SMZN8F750PXDBB1HQWT&pf_rd_t=101&pf_rd_p=467198433&pf_rd_i=468294] Amazon.uk[/ame] - που πρέπει να είναι απο τα πιο αξιόπιστα. Ένα βιβλιο που είχα παραγγείλει και δεν έφτασε ποτέ μου στείλανε χωρις πολλα πολλα άλλο - Αλλα δεν ξερω τι παιζει με την εγγύηση - για να πω την αλήθεια. Παντως έτσι θα μου κοστίσει 40 ευρο επιπλέον από ότι είδα. Τι λέτε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.