Προς το περιεχόμενο

Μη εμπιστη συνδεση

fe31h

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα καιρο να βαλω ιντερνετ... τωρα που εβαλα κοιταξτε τι μου βγαζει!! δεν μου παρακολουθει κανεις το δικτυο.... με καλωδια δουλευω....

99760819.th.jpg

Τι κανω εδω???

Δημοσ.
Ειχα καιρο να βαλω ιντερνετ... τωρα που εβαλα κοιταξτε τι μου βγαζει!! δεν μου παρακολουθει κανεις το δικτυο.... με καλωδια δουλευω....

Τι κανω εδω???

Πρώτον στείλε και το link Που έχει πρόβλημα. Μπορεί να φταίει ο server.

Δευτερον εσύ δουλεύεις καλώδια από που; Σε τι δίκτυο είσαι; Σε router; Σε γραφείο; Σε εστία; Μήπως είσαι ρε router με ξεκλείδωτο ασύρματο router;

Edit: Να αποφεύγεις το εικονίδιο της κλάψας, λειτουργεί απωθητικά για απαντήσεις. (εσένα σου αρέσουν οι κλαψιάρηδες ; )

Δημοσ.

οκ... ας αλλαχτει το εικονιδια...

στο σπιτι μου ειμαι... ασυρματο ειναι κλειστο... μου το βγαζει σε ολες τις σελιδες που ζητανε ασφαλη ιστοσελιδα... παταω προσθηκη εξαιρεσης??

Δημοσ.
οκ... ας αλλαχτει το εικονιδια...

στο σπιτι μου ειμαι... ασυρματο ειναι κλειστο... μου το βγαζει σε ολες τις σελιδες που ζητανε ασφαλη ιστοσελιδα... παταω προσθηκη εξαιρεσης??

Δηλαδή στο router που είσαι συνδεμένος είναι συνδεμένος ΜΟΝΟ ο υπολογιστής σου; Είσαι σίγουρος ότι το ασύρματο σου είναι κλειστό;

Επίσης ... ΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑ απο τα link που έχει προβλημα

Δημοσ.

τωρα μπηκα με τα λινουξ... τα οποια δεν εχουν κανενα τετοιο προβλημα... κατι ισως παιζει με τα windows..

λινκ? δεν παιζει να ειναι σελιδα ψαρεματος μια φορα...

ουπς..σορρυ...νομιζα οτι στην εικονα που εδωσα φαινοταν και το λινκ... μισο μπαινω απο τα windows και σου δινω ΑΚΡΙΒΕΣ λινκ... :)

Δημοσ.

Μου το εβγαλε και μενα σε σχετικα καινουρια συνδεση σε pc που χρησιμοποιουνταν σπανια. Εγω πατησα προσθηκη εξαιρεσης. Μετα ολα οκ

Κατι αναλογο πρεπει να εβγαλε και στον explorer (6) αλλα δεν ειδα καλα γιατι δεν χρησιμοποιουσα εγω το pc και δεν προλαβα να δω. Mετα μπηκαμε με firefox και εβγαλε το ιδιο με σενα μαλλον

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...