Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παραγγελία 7/1/2010 μεσω web, TFT TV, άμεσα διαθέσιμη, παράδοση εντός 7 ημερών. Αύριο πληρώνω πρώτη δόση στην κάρτα για κάτι που είναι αμφίβολο αν παραλάβω ποτέ. Σήμερα, 28/1/2010, 15 εργάσιμες ημέρες μετά, κατάφερα να μιλήσω με το κέντρο αφού καλούσα από τις 25/1 όλη μέρα το κέντρο, έκλεινα μετά από αναμονή περίπου 45 λεπτών χωρίς απάντηση ενώ και στο κατάστημα κανείς δεν απαντούσε. Μετά από έντονη απαίτηση να μου απαντήσουν τώρα και μετά από άλλη μία αναμονή 12 λεπτών μου απάντησαν ότι δεν γνωρίζουν πότε θα παραδοθεί, ούτε καν υπάρχει εντολή για αποστολή του προϊόντος στο τοπικό κατάστημα! (άρα δεν την έχει ο Κώτσοβολος , μάλλον ακόμα θα φτιάχνεται κάπου στην Κίνα!) Αύριο πάω σφαίρα για αμφισβήτηση συναλλαγής στην πιστωτική κάρτα, στέλνω μέιλ για ακύρωση και αν οι Άγγλοι και λοιποί άχρηστοι του Κώτσο δε μας θέλουν, εμείς δε τους θέλουμε 2 φορές. Για εμένα Κώτσο ΤΕΛΟΣ.

Και ο τοπικός έμπορος μπορεί να κάνει σχεδόν την ίδια τιμή αν τον πιέσεις + το ότι μπορείς να του κολλήσεις τα πάντα στα μούτρα (φεις του φεις) αν σου κάνει πατάτα.

Edit: 02/02/2010

Έφτασε σήμερα η τιβι... μετά από πολύ κυνηγητό και πολύ γράψιμο του στύλ "θα σας πάρουμε τηλέφωνο να σας ενημερώσουμε", 7:30 το πρωί, την ώρα που έφευγα για την δουλειά χτυπάει το τηλ: "Σε μισή ώρα σας φέρνουμε την τηλεόραση". Μα καλά, στην παραγγελία ανέφερα επικοινωνία και παράδοση μετά τις 4μμ! Με τα νεύρα σπασμένα και την γυναίκα μου να απορεί τι συμβαίνει φεύγω για την δουλεία γιατί μισή ώρα δε θα έκαναν, στανταρ. 9 το πρωί (1μιση ώρα μετά) με παίρνει τηλ μια γειτόνισα... "Παράγγειλες τίποτα από τον Κώτσο? Μου έχουν σπάσει τα κουδούνια πρωινιάτικα, με σήκωσαν άρων άρων!". Τους μιλάω στο τηλ, τους λέω ότι ούτε πρωί ζήτησα να πάνε, ούτε στην διπλανή πολυκατοικία στον 1 όροφο αλλά ισόγειο. "ΟΚ, να την κατεβάσουμε στο ισόγειο?" (Πρόθυμοι; Παράξενο!) "Ναι" τους λέω να πάνε και στο καλό να τελειώνουμε... Γυρίζω σπίτι, η τηλεόραση στην γειτόνισα στον 1 όροφο...! (Δε την έβαλα ακόμα στην πρίζα... θα πάρει λίγες μέρες να βάλω βάση στο υπνοδωμάτιο... αλλά γιατί έχω την βεβαιώτητα ότι θα έχει το λιγότερο κάνα καμμένο πίξελ;;; )

Επεξ/σία από Kalispera
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

τι να πω ρε παιδια ... εγω περιμενω 2 μηνες ενα ψυγειο...συνεχεια μου λενε δεν το εχουμε στα αποθεματα και θα σας ενημερωσουμε για πιθανη ημερομινια παραδωσησ... παω λοιπον στον κοτσοβολο του ΜΑΛΛ και το βρισκω εκει !! ε3αλος παω στο ταμειο για εξιγισεις, μ λεει μια χοντρι οτι πρεπει να παρω το τμιμα του ιντερνετ για να μαθω πληροφοριες, μιλαγα με βρισιδια για κανα μισαορο,μου λεει η τυπισα οτι αυτο το προιον ειχε απομεινει μονο σε αυτο το καταστιμα ελα ομως που πιγα και σε εναν αλλο κοτσοβολο και το βρικα εκει !! τωρα παω παλι στον κοτσοβολο για περαιτερο ε3ιγισεις και να ζιτισι εκπτςσι λογο τετοιασ καθιστερις και λογο τοθ οτι με κοροιδευαν επι 2 μινες και επισεισ το οτι δεν τιρισαν τι συμφονια παραδοσισ που υποτιτηθεται θα το ειχα σπιτι μοθ σε μια εθδομαδα !!! να παν να γαμιθουν οι μαλακες, καθομαι και τσακονομαι με τιν οικογενεια μου για ενα γαμοψυγειο του κοτσοβολου!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...