parisb Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Αν και η συνναλαγη μου δεν αφορα hardware με την εννοια pc, ηχεια, tv κτλ θα το αναφερω κι εγω γιατι το θεωρω απαραδεκτο. Ειχα παραγγειλει στις 22 του μηνα απο το online καταστημα του Κωτσοβολου ενα επιπλο tv για να βαλω την τηλεοραση που ημουν ετοιμος να αγορασω. Συγκεκριμενα αυτο το επιπλο ηταν σε πολυ καλη τιμη οπως αναφεροταν και στο site. Επελεξα ως τροπο αποστολης την παραδοση στο σπιτι μου που γινεται μεσα σε 7 εργασιμες μερες συμφωνα με το site. Αφου στις 30 του μηνα παρατηρησα στη σελιδα παρακολουθησης της παραγγελιας οτι βρισκοταν "σε καθυστερηση" αποφασισα να παρω τηλεφωνο να δω τι γινεται. Τηλεφωνησα χθες το απογευμα λοιπον και με ενημερωσαν οτι ελειπε η υπευθυνη (?) (τι παει να πει λειπει η υπευθυνη, ενα ατομο ολο κι ολο γνωριζει για τις παραγγελιες?) και οτι θα επρεπε να τηλεφωνησω σημερα για να ενημερωθω. Τηλεφωνω λοιπον σημερα και με ενημερωσαν οτι το επιπλο δεν υπαρχει και οτι θα πρεπει να παω να το παραλαβω μονος μου σε καποιο καταστημα (υποθετω καπου που θα εχει ξεμεινει). Μενω Κρητη και δεν μπορω να το κανω αυτο.. Φυσικα εκνευριστηκα και ρωτησα την κοπελα που μου μιλουσε "εμενα δεν επρεπε να μου πει καποιος οτι δεν υπαρχει? 10 μερες εχουν περασει". Φυσικα απαντηση δεν πηρα. Η φαρσοκομωδια δεν τελειωσε εκει, αφου δεν ηθελα να εκνευριστω παραπανω και φυσικα ακρη δε θα εβγαζα της ειπα να το ακυρωσουμε... Λες και δεν ειχα φαει το ακυρο ηδη. Και τι μου ειπε... Να στειλω email για να γινει ακυρωση! Λες και υπηρχε περιπτωση να μου το στειλουν... Τελειωνω με το email που τους εστειλα τελικα και τα συμπερασματα δικα σας: "Παρακαλω για την ακυρωση της παραγγελιας. Εξαλλου οπως εσεις με ενημερωσατε μετα απο δικο μου τηλεφωνημα ,δεν μπορει να γινει αποστολη παρα μονο παραλαβη απο καποιο καταστημα. Βεβαια θα επρεπε να περασουν 10 μερες για να το μαθω εγω αυτο και μετα απο δικη μου πρωτοβουλια να παρω τηλεφωνο αφου εβλεπα στο ιντερνετ οτι η παραγγελια μου ειναι "σε καθυστερηση". Αν αυτο το θεωρειται σωστο τοτε τι να πω. Φυσικα και θα ενημερωθουν τα forum συζητησεων ωστε να ειναι προσεκτικοι και οι υπολοιποι ανυποψιαστοι που σχεδιαζουν να παραγγειλουν μεσω ιντερνετ για την προσοχη που δινετε στις παραγγελιες. Καλες γιορτες." Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2009 από parisb
pgmank Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Το μήνυμά σου φίλε μου ήταν τέλειο, τι να σου πω ! Με αυτό τους κατατρόμαξες. Μπράβο ! :-D
Aias Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 βασικα και η κοπελα στο τηλ κεντρο πληρωνει μ... αλλων...οποτε λεγοντας οτι θα κανεις ακυρωσει μαλλον χαρηκε που θα σταματαγε να την ακουει.
Whiteyez Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Το είχες προπληρώσει μήπως; Άν όχι έπρεπε να τους γράψεις κάπου (γνωστό μέρος) και να τους άφηνες να ψαχνόντουσαν μόνοι τους, και εννοείται να έπαιρνες αυτό που ήθελες από κάποιο άλλο κατάστημα.
parisb Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 pgmank: Δεν ξερω αν το λες ειρωνικα, αλλα δε μου αρεσει να βριζω γενικα, τους εστειλα ενα mail που να φαινεται η απογοητευση μου απο την εξυπηρετηση τους. Aias: Μα γι'αυτο δεν ειπα και τιποτα για την κοπελα, αλλα για την ολη φαση Whiteyez: Ειχα δηλωσει πιστωτικη φιλου για τη συναλλαγη, και σκεφτηκα μη θυμηθουνε αυτοι μετα απο κανα-δυο μηνες να μου στειλουνε το επιπλο και να χρεωσουνε το ποσο και αφου ειχα παρει εγω αλλο... Ειναι ο μονος λογος που εκανα ακυρωση μεσω mail.
pan34 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 το εχουν σε κακο να ενημερωνουν τουs πελατεs;
sugata Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Ειδικά όταν έχεις ουσιαστικά προπληρώσει (γιατί και με την πιστωτική που δήλωσες, ουσιαστικά το προπλήρωσες, και όοοοοταν θα ερχόταν, θα σου το χρέωναν), ναι, το έχουν σε πολύ κακό. Μου έχει συμβεί να προπληρώσω στο κατάστημα, και ενώ θα ερχόταν σε χ μέρες, οι χ μέρες έγιναν χ + ψ, μετά έγιναν χ + ψ + ω, και τελικά τους έστειλα στο δαίμονα, παίρνοντας πίσω τα λεφτά μου. Ποτέ ξανά από Τσώβολο, αν δεν είναι το προϊόν εκεί να το πάρω αμέσως.
isaias1983 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Οι τυποι ειναι απαραδεκτοι απλα....Ενας μηνας εχει περασει κ ακομα περιμενω 3 απο τα 9 usb στικακια που ειχα παραγγελει τοτε στην προσφορα...Κ το ενα που ηρθε ηταν λαθος...8gb αλλα λαθος μοντελο... Ολες οι παραγγελιες εγραφαν κοτσοβολος επανω....Οι τυποι ειναι αχρηστοι...Δεν νιωθουν καθολου...Τουλαχιστον στις παραγγελιες μεσω internet...
parisb Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Τι να πω... Αυτο το πραγμα δεν μπορω να το καταλαβω. Αφου δεν μπορουν να διαχειριστουν τα αντικειμενα που πωλουν. Πας σε κωτσοβολο τους λες για κατι που ειδες online, σου λενε εμεις δεν εχουμε σχεση με το online καταστημα. Παραγγελνεις κατι, σου λενε αν θες πηγαινε να το παρεις απο το καταστημα, εμεις δεν το στελνουμε. Και τοτε γιατι το εχετε online και μου το πλασαρετε, με αφηνετε να κανω την παραγγελια και μετα απο 10 μερες δεν εχει φιλοτιμηθει καποιος απο σας να με παρει να μου πει να μην περιμενω?
phanispal Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Οι τυποι ειναι απαραδεκτοι απλα....Ενας μηνας εχει περασει κ ακομα περιμενω 3 απο τα 9 usb στικακια που ειχα παραγγελει τοτε στην προσφορα...Κ το ενα που ηρθε ηταν λαθος...8gb αλλα λαθος μοντελο... Εχμμ.. για φίλους και συγγενείς ήταν και τα 9 να φανταστώ, ε;
liopyr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Κι εγώ έχω παρατηρήσει πως οι προσφορές "κράχτες" του Κωτσόβολου είναι μάλλον μύθος. Παλιότερα, μου σκάει φυλλάδιο σπίτι μου με προσφορά. Πάω την ίδια μέρα που βγήκε η προσφορά σε 3 καταστήματα παρακαλώ, και δεν "πρόλαβα" πουθενά την υπερπροσφορά τους, αλλά φυσικά είχαν και εναλλακτικές λύσεις να μου προτείνουν μπλαμπλαμπλα. Πίσσα και πούπουλα στο Κοτσό που ψάχνει για κώτσους.
fstergios Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 ειχα και εγω πολλα προβληματα μ' αυτους καθολου εξυπηρετηση και μουντρουχηδες την καλυτερη εξυπηρετηση την ειχα saturn και πλαισιο στον κωτσοβολο ουτε απ΄εξω δεν θελω να περναω
pan34 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Ειδικά όταν έχεις ουσιαστικά προπληρώσει (γιατί και με την πιστωτική που δήλωσες, ουσιαστικά το προπλήρωσες, και όοοοοταν θα ερχόταν, θα σου το χρέωναν), ναι, το έχουν σε πολύ κακό.Μου έχει συμβεί να προπληρώσω στο κατάστημα, και ενώ θα ερχόταν σε χ μέρες, οι χ μέρες έγιναν χ + ψ, μετά έγιναν χ + ψ + ω, και τελικά τους έστειλα στο δαίμονα, παίρνοντας πίσω τα λεφτά μου. Ποτέ ξανά από Τσώβολο, αν δεν είναι το προϊόν εκεί να το πάρω αμέσως. αυτοι θα χασουν.Απλα πραγματα.Τοσα μαγαζια υπαρχουν
isaias1983 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Εχμμ.. για φίλους και συγγενείς ήταν και τα 9 να φανταστώ, ε; Ναι,τα 3 τα κρατησα εγω κ τα αλλα ειναι για γυρω γυρω...Κ καλο ειναι να μην πεταμε μπιχτες για ατομα που δεν ξερουμε! Εσυ δεν εχεις 5-6 φιλους που θα ηθελαν 4-8 gb stickακια με 4 η 8 ευρω.Κ αφου το ειδα εκεινη την ωρα ειπα να τα παραγγειλω γιατι ηξερα οτι θα τα επαιρναν κ οι φιλοι μου!Ελπιζς να ελυσα την απορια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα