Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με 8pin ρευματος της μητρικης!

panaathas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,προσφατα αγορασα απο πλαισιο την καινουργια μητρικη gigabite UD3,το προβλημα ειναι το εξης: Η μητρικη πανω αριστερα απο τον επεξεργαστη που παιρνει την τροφοδοσια ρευματος εχει υποδοχη για 8pin καλωδιο,ενω το τροφοδοτικο που το εχω 4-5 χρονια δεν εχει καποιο τετοιο καλωδιο παρα μονο το κλασικο 4πινο που ολοι ξερουμε...Χρησιμοποιωντας μονο το 4πινο καλωδιο δεν bootαρει το pc και κανει συνεχη μικρα μπιπ..Στο manual της μητρικης λεει πως τα πολλα και γρηγορα μπιπ ειναι προβλημα στο Power συνεπως το προβλημα περιοριζεται εκει..Αλλα τωρα θα πρεπει να αγορασω παλι καινουργιο τροφοδοτικο;; κι αν ναι πιο να αγορασω...το budget ειναι περιπου 70 ευρω....Χιλια ευχαριστω και καλες γιορτες

Δημοσ.

αφηστε παιδια,ανοιξα τη μητρικη και βλεπω πως 3 πινακια εχουν στραβωσει! εγω δεν θυμαμαι να εκανα τιποτα....τωρα τι κανουμε? μπορω να το αλλαξω με την εγγυηση?

Δημοσ.

2mwca4h.jpg

αυτα τα τρια επρεπε να ηταν στις κοκκινες θεσεις αλλα δεν ειναι οπως βλεπεις...Ε ρε γαμωτο,,τωρα τι να κανω;;Ισως με ενα μικρο κατσαβιδακι να μπορουσα να τα ισιωσω αλλα μηπως μπορουν να μου το αλλαξουν με την εγγυηση;

Δημοσ.

Γιατι; καποτε ειχα παρει ενα κουτι για πυργο και τους παιρνω τηλ και τους λεω οτι ειναι σπασμενο μεσα και μου το αλλαξαν..

Δημοσ.

Εγω ειχα κανει μια βλακειουλα και εσπασα κατι..Και τους ειπα οτι το αγορασα ετσι απο το μαγαζι,και μου λεει απο το τηλ. φερτο να στο αλλαξουμε και μου εδωσσαν αλλο επι τοπου..Βεβαια δεν ξερω αμα θα γινει το ιδιο με τη μητρικη....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...