mariabio86 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Γεια σας παιδιά!μήπως ξέρει κάποιος που και πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα??..η στο περίπου... επειδη έληξέ η προθεσμία και ανακοίνωση καμία.... δεν έχω κάνει ξανά αίτηση..
censOred Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Απλά να ενημερώσω ότι η "αλγοριθμική" σειρά κατάταξης έχει βγει (απότι φαίνεται είναι διαφορετική αναλογα με το τμήμα το οποίο έχεις δηλώσει) αλλα δεν έχει αναρτηθεί κάπου στο σαιτ του ΟΤΕ..για θεσσαλονικη ξερω ότι παίρνεις σε αυτό εδώ το τηλεφωνο,2310361506, ρωτάς και σου λενε. Επίσης για Θεσσαλονικη ξερω ότι το μόνο τμήμα στο οποίο έχουν παρει ήδη κάποια ατομα είναι το 1242 (ADSL)..
red7genius Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Για Πατρα που μπορουμε να βρουμε την σειρα ξερει κανεις?
limplixos Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Για Πατρα που μπορουμε να βρουμε την σειρα ξερει κανεις? http://www.ote.gr/portal/page/portal/OTEGR/career/seirakatataxis Για να ενημερωθείτε για το πότε περίπου θα σας καλέσουν...
Anubis13 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Άμα το χασαμε το pin? Βασικά το είχα αλλά με το format χάθηκε..
zanzavar Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Άμα το χασαμε το pin? Βασικά το είχα αλλά με το format χάθηκε.. Είχε γίνει επιστροφή των στοιχείων που δήλωσες καθώς και της φόρμας που συμπλήρωσες μέσω e-mail. Σε αυτό το mail αναγράφεται ο κωδικός PIN. Ο αριθμός της σειράς κατάταξης τι νόημα έχει αν δε γνωρίζουμε σε ποιό σημείο είναι τώρα οι προσλήψεις? Δηλαδή ας υποθέσουμε ότι έχουμε αριθμό κατάταξης 1748. Τι σημαίνει? Σημαίνει: Στην οθόνη θα εμφανιστεί το ονοματεπώνυμό σας, το PIN και ένα αριθμητικό κλάσμα π.χ. 1/2234, όπου το 1 είναι η σειρά κατάταξής σας, ενώ το 2234 είναι το σύνολο των υποψηφίων που συμμετείχαν για το συγκεκριμένο έργο απασχόλησης.
Anubis13 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Ούτε το email το εχω αλλα ειμαι σιγουρος οτι εκανα την εγγραφη και ειχα pin.
Haldol Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Τότε απλά θα περιμένεις να ειδοποιηθείς τηλεφωνικώς. Για εμάς τους υπόλοιπους, που έχουμε το PIN τι γίνεται; Η σειρά κατάταξης απ' ότι βλέπω για μένα είναι 360/648. Αλλά τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Πότε θα κληθώ; Υπάρχει τρόπος να βρούμε σε ποιο σημείο της κατάταξης είναι οι προσλήψεις;
Gmis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Καμια ιδεα ποια νουμερα περνανε αυτον το καιρο??? Εγω παντως ειμαι 550/5779 (Αθηνα) και δεν μου εχει ερθει καμια ειδοποιηση
lina007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 γεια σας παιδια!εμενα τωρα μου εστειλαν τηλεγραφημα κιεχω απολυτηριο 19,6.μου ειπαν να εχω ετοιμα τα απαραιτητα δικαιολογητικα μεχρι τις 15 ιουλιου.μηπως ξερετε περιπου ποτε 8α με προσλαβουν??
Merdock Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 γεια σας παιδια!εμενα τωρα μου εστειλαν τηλεγραφημα κιεχω απολυτηριο 19,6.μου ειπαν να εχω ετοιμα τα απαραιτητα δικαιολογητικα μεχρι τις 15 ιουλιου.μηπως ξερετε περιπου ποτε 8α με προσλαβουν?? Μάλλον μέσα στον Αύγουστο
nikolaos912 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά να σας ρωτήσω και εγώ κατι...Στην αιτηση που είχα κάνει είχα βάλει αγγλικα επιπεδου Lower ενώ δεν έχ το Lower( έχω τις γνωσεις). Θα έχω κανένα πρόβλημα κατα την πρόσληψη??? Μπορώ να καθυστερήσω να πάω τις εξετάσεις ή πρέπει να τις πάω με τα υπόλοιπα χαρτιά οπωσδήποτε???
evi_thes Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Παιδιά να σας ρωτήσω και εγώ κατι...Στην αιτηση που είχα κάνει είχα βάλει αγγλικα επιπεδου Lower ενώ δεν έχ το Lower( έχω τις γνωσεις). Θα έχω κανένα πρόβλημα κατα την πρόσληψη??? Μπορώ να καθυστερήσω να πάω τις εξετάσεις ή πρέπει να τις πάω με τα υπόλοιπα χαρτιά οπωσδήποτε??? Οταν καταθεσεις τα χαρτια για την προσληψη που ειναι κατι ιατρικες εξετασεις, βεβαιωσεις ΑΦΜ-ΑΜΚΑ, βεβαιαωση σπουδων πολυ προσφατη,απολυτηριο λυκειου, τραπεζικος λογαριασμος κ.α. θελει και φωτοτυπια με το πτυχιο σου των αγγλικων επικυρωμενη απο εκει που εκδωθηκε (British council, michigan κλπ). τωρα αμα το περιμενεις να ερθει λογικα θα κανουν μια παραχωρηση για λιγο αλλα αμα δεν το εχεις μεσα σε λογικα χρονικα πλαισια λογικα θα αντιμετωπισεις προβλημα!Καλο ειναι να παρεις ενα τηλ να ρωτησεις!
vas1908 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Ξέρει κάποιος πού βρίσκεται τώρα η σειρά κατάταξης για 11888 για Αθήνα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.