Προς το περιεχόμενο

Προκήρυξη ΟΤΕ ( προθεσμίες μέχρι 20/1/2010)

black_widow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά!μήπως ξέρει κάποιος που και πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα??..η στο περίπου...

επειδη έληξέ η προθεσμία και ανακοίνωση καμία....

δεν έχω κάνει ξανά αίτηση..

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Απλά να ενημερώσω ότι η "αλγοριθμική" σειρά κατάταξης έχει βγει (απότι φαίνεται είναι διαφορετική αναλογα με το τμήμα το οποίο έχεις δηλώσει) αλλα δεν έχει αναρτηθεί κάπου στο σαιτ του ΟΤΕ..για θεσσαλονικη ξερω ότι παίρνεις σε αυτό εδώ το τηλεφωνο,2310361506, ρωτάς και σου λενε.

Επίσης για Θεσσαλονικη ξερω ότι το μόνο τμήμα στο οποίο έχουν παρει ήδη κάποια ατομα είναι το 1242 (ADSL)..

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Άμα το χασαμε το pin? Βασικά το είχα αλλά με το format χάθηκε..

Είχε γίνει επιστροφή των στοιχείων που δήλωσες καθώς και της φόρμας που συμπλήρωσες μέσω e-mail. Σε αυτό το mail αναγράφεται ο κωδικός PIN.

Ο αριθμός της σειράς κατάταξης τι νόημα έχει αν δε γνωρίζουμε σε ποιό σημείο είναι τώρα οι προσλήψεις? Δηλαδή ας υποθέσουμε ότι έχουμε αριθμό κατάταξης 1748. Τι σημαίνει?

Σημαίνει: Στην οθόνη θα εμφανιστεί το ονοματεπώνυμό σας, το PIN και ένα αριθμητικό κλάσμα π.χ. 1/2234, όπου το 1 είναι η σειρά κατάταξής σας, ενώ το 2234 είναι το σύνολο των υποψηφίων που συμμετείχαν για το συγκεκριμένο έργο απασχόλησης.

Δημοσ.

Τότε απλά θα περιμένεις να ειδοποιηθείς τηλεφωνικώς.

Για εμάς τους υπόλοιπους, που έχουμε το PIN τι γίνεται; Η σειρά κατάταξης απ' ότι βλέπω για μένα είναι 360/648. Αλλά τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Πότε θα κληθώ; Υπάρχει τρόπος να βρούμε σε ποιο σημείο της κατάταξης είναι οι προσλήψεις; :-(

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καμια ιδεα ποια νουμερα περνανε αυτον το καιρο???

Εγω παντως ειμαι 550/5779 (Αθηνα) και δεν μου εχει ερθει καμια ειδοποιηση

Δημοσ.

γεια σας παιδια!εμενα τωρα μου εστειλαν τηλεγραφημα κιεχω απολυτηριο 19,6.μου ειπαν να εχω ετοιμα τα απαραιτητα δικαιολογητικα μεχρι τις 15 ιουλιου.μηπως ξερετε περιπου ποτε 8α με προσλαβουν??

Δημοσ.
γεια σας παιδια!εμενα τωρα μου εστειλαν τηλεγραφημα κιεχω απολυτηριο 19,6.μου ειπαν να εχω ετοιμα τα απαραιτητα δικαιολογητικα μεχρι τις 15 ιουλιου.μηπως ξερετε περιπου ποτε 8α με προσλαβουν??

Μάλλον μέσα στον Αύγουστο:P

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά να σας ρωτήσω και εγώ κατι...Στην αιτηση που είχα κάνει είχα βάλει αγγλικα επιπεδου Lower ενώ δεν έχ το Lower( έχω τις γνωσεις). Θα έχω κανένα πρόβλημα κατα την πρόσληψη???

Μπορώ να καθυστερήσω να πάω τις εξετάσεις ή πρέπει να τις πάω με τα υπόλοιπα χαρτιά οπωσδήποτε???

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά να σας ρωτήσω και εγώ κατι...Στην αιτηση που είχα κάνει είχα βάλει αγγλικα επιπεδου Lower ενώ δεν έχ το Lower( έχω τις γνωσεις). Θα έχω κανένα πρόβλημα κατα την πρόσληψη???

Μπορώ να καθυστερήσω να πάω τις εξετάσεις ή πρέπει να τις πάω με τα υπόλοιπα χαρτιά οπωσδήποτε???

Οταν καταθεσεις τα χαρτια για την προσληψη που ειναι κατι ιατρικες εξετασεις, βεβαιωσεις ΑΦΜ-ΑΜΚΑ, βεβαιαωση σπουδων πολυ προσφατη,απολυτηριο λυκειου, τραπεζικος λογαριασμος κ.α. θελει και φωτοτυπια με το πτυχιο σου των αγγλικων επικυρωμενη απο εκει που εκδωθηκε (British council, michigan κλπ). τωρα αμα το περιμενεις να ερθει λογικα θα κανουν μια παραχωρηση για λιγο αλλα αμα δεν το εχεις μεσα σε λογικα χρονικα πλαισια λογικα θα αντιμετωπισεις προβλημα!Καλο ειναι να παρεις ενα τηλ να ρωτησεις!

• 2 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...