Προς το περιεχόμενο

Προκήρυξη ΟΤΕ ( προθεσμίες μέχρι 20/1/2010)

black_widow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Nαι μα βλεπω το ημερολόγιο..αλλα οι μηνες που αφηνει να επιλεξω είναι γενάρης - φλεβάρης κια χωρίς έτος..γκαβομάρα...

EDIT : Επιτέλους βρέθηκε..

Δημοσ.

Τι έγινε ρε παιδιά πέσανε όλοι με τα μούτρα και κλάταρε το site?

Πατάω στο Apply Now,βάζω το e-mail μου και με πετάει σε μια σελίδα που λέει: "Παρουσιάστηκε Σφάλμα."

Το κάνει κ σε εσάς?

Δημοσ.

Μια χαρά έκανα την αίτηση μόλις τώρα.Μου δώσανε και ενα pin για κάποιο λόγο...

Για όσους έχουν ενδοιασμούς για τη δουλειά πραγματικά είναι από τις καλύτερες που έχω δουλέψει, ενώ τα λεφτά είναι πάρα πολύ καλά(παίρνεις και bonus κτλ στο 134 που είμαι).

Δημοσ.
Μια χαρά έκανα την αίτηση μόλις τώρα.Μου δώσανε και ενα in για κάποιο λόγο...

Για όσους έχουν ενδοιασμούς για τη δουλειά πραγματικά είναι από τις καλύτερες που έχω δουλέψει, ενώ τα λεφτά είναι πάρα πολύ καλά(παίρνεις και bonus κτλ στο 134 που είμαι).

Για πες και εσυ ρε φιλε με τον βαθμό του απολυτηρίου που ειχες σε ποσο καιρο σε ειχαν παρει..

αν και τι να το κανεις,ειναι αναλογο του ποσα ατομα θα θέλουν να δουλεψουν και ουτως η αλλως θα το μαθουμε οταν μας καλεσουν για δουλεια:P

Δημοσ.
Εμένα ούτε καν την αίτηση δεν μου βγάζει...Λέει ότι παρουσιάστηκε σφάλμα ...

Ο σύνδεσμος για να συμπληρώσεις την αίτηση είναι αυτός εδώ.

Δημοσ.
Για πες και εσυ ρε φιλε με τον βαθμό του απολυτηρίου που ειχες σε ποσο καιρο σε ειχαν παρει..

αν και τι να το κανεις,ειναι αναλογο του ποσα ατομα θα θέλουν να δουλεψουν και ουτως η αλλως θα το μαθουμε οταν μας καλεσουν για δουλεια:P

16,8 και με πήραν 2,5 χρόνια μετά :S....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...