black_widow Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 http://www.kariera.gr/Αγγελίες/Γραμματ-Υποστ-Εξυπ-Πελατών/Αθήνα/Υπάλληλος-Τηλεφωνικής-Εξυπηρέτησης-Αθήνα/J8A0N068DGQPML3B5XM Eίδα ότι βγήκε προκήρυξη και επειδή πολλοί users ρωτάνε κατά καιρούς για την εργασία των φοιτητών στον ΟΤΕ θεώρησα καλό να φτιάξω ξεχωριστό topic. Aν κρίνει κάποιος moderator ότι πρέπει να κλείσει και να μεταφερθεί το ποστ σε υπάρχον topic ας το κάνει.
viper2005 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 χμ... στα υποστηριζομενα ΑΕΙ δεν εχει το ΕΑΠ σε κανενα path... ενδιαφερον...
Merdock Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Πάνω που θα άνοιγα thread για να κάνω μερικές ερωτήσεις Έχουμε και λέμε λοιπόν(είναι μπόλικες) : -Η πρόσληψη γίνεται με βάση το βαθμό απολυτηρίου;Εγώ πχ είχα πάρει απολυτήριο το 2006 με βαθμό 19,6 (ναι ήμουν αρκετά φυτό τότε.Τώρα χάλασα) Έχω πιο πολλές ελπίδες να με κάνουν πρόσληψη και άμεσα; -Περίπου τι μισθός παίζει;Εξαρτάται σε ποιο τμήμα είσαι; -Υπάρχει πιθανότητα να σε στείλουν σε άλλο τμήμα από αυτό που δήλωσες;Και αν ναι,γίνεται να αλλάξεις και να μην πας εκεί; -Γενικά μπορεί κάποιος να σχολιάσει τι παίζει με το κάθε τμήμα;Δυσκολία,αν γίνονται υπερωρίες κτλ.Εγώ προσωπικά σκέφτομαι για το 11888 και σαν δεύτερη επιλογή το 134. -Με τα ωράρια τι παίζει;Τα διαλέγεις εσύ;Έχεις τη δυνατότητα να τα αλλάξεις αν προκύψει κάποιο πρόβλημα; Έχω και μερικές άλλες αλλά ας σταματήσω εδώ προς το παρόν
censOred Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Για τα περισσοτερα φανταζομαι θα σου απαντησει καποιος αλλος. παντως φιλη μου με 19.6 που ειχε δουλεψει στον ΟΤΕ την πηρανε μετα απο 3 μηνες.Αρα να υπολογιζεις οτι το αμεσα ειναι 3-4 μηνες!υπαρχουν και αλλοι πανω απο 19.6:p Εγω ας πουμε με 19.2 καλο σεπτεμβρη μην πω καλα χριστουγεννα.
Merdock Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Για τα περισσοτερα φανταζομαι θα σου απαντησει καποιος αλλος.παντως φιλη μου με 19.6 που ειχε δουλεψει στον ΟΤΕ την πηρανε μετα απο 3 μηνες.Αρα να υπολογιζεις οτι το αμεσα ειναι 3-4 μηνες!υπαρχουν και αλλοι πανω απο 19.6:p Εγω ας πουμε με 19.2 καλο σεπτεμβρη μην πω καλα χριστουγεννα. Έτσι και αλλιώς τον Φεβρουάριο έχω εξεταστική οπότε με βολεύει να αργήσουν 2-3 μήνες
black_widow Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Λογικά φέτος θα σας πάρουν, πόσοι αριστούχοι να έχουν μαζευτεί πια Χρειάζεται και Lower, ε. Αυτά που ξέρω από γνωστούς, φοιτητές άλλων σχολών που έχουν δουλεύσει ΟΤΕ θα σας πω, δεν έχω ιδία πείρα : είναι part- time ( 4 ωρό ή 3,5 ωρο δε θυμάμαι), ένσημα και γενικά νόμιμα πράγματα ( σε σχέση με τα internet cafe που δούλευα εγώ με το ταπεινό μου απολυτήριο λυκείου και γενικά σε σχέση με άλλες φοιτητοδουλειές του τύπου promotion που πρέπει να πέσεις στην περίπτωση να σου βάζουνε ένσημα). Θα έχετε κανονικά και τις προσαυξήσεις του νόμου που προβλέπονται για νυχτερινά, αργίες, Κυριακές. Να κάνετε τα χαρτιά σας να πάτε Υπάρχουν και άλλα topic περί ΟΤΕ, κάντε ένα search. Ένας γνωστός μου πληροφορικάριος επειδή ήθελε να αποφύγει το τμήμα τεχνικών βλαβών άρχιζε να τους λέει " βάλτε με καλύτερα στο 11888 και δεν είμαι τόσο καλός στην Πληροφορική ανεξαρτήτως τι σχολή πάω" και τον βάλανε στο 11888
maniaths_1989 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 δηλαδη με απολυτηριο 18,6 τρεχα γυρευε???υπαρχει περιπτωση να μην με παρουν????γιατι ενα φιλαρακι μου που δουλευει στον οτε με το προγραμμα αυτο,μου ειπε οτι τους παιρνουν ολους με απολυτηριο πανω απο 18!!!ισχυει???
Vivie05 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 18.6 μια χαρα εισαι!!!!!! εγω εκανα αιτηση και εχω βαθμο 15,9.... γκρρρρρρρρρρρ .παντως πιστευω οτι ειμαι μια πολυ καλη θεση για φοιτητες
teo64x Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 παντως πιστευω οτι ειμαι μια πολυ καλη θεση για φοιτητες Πόσταρε φωτό και θα σου πω.
freedubus Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Mια φίλη εδώ ρωτάει πού σε στέλνουν για δουλειά;
evi_thes Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Για να σας λυσω μερικες αποριες...Εγω εκανα την αιτηση τον σεπτεμβρη του 2006 και με πηραν τον Αυγουστο του 2009 με βαθμο 18.5 (Μιλαω για Θεσσαλονικη).Αργα τα ζωα μου αργα!!ειμαι στο 1242 και ειμαι πολυ πολυ ευχαριστημενη.Θα σας βαλουν στο τμημα που εκεινη την περιοδο εχει αναγκη.Αν σπουδαζετε κατι σε πληροφορικη ή πολυτεχνειο μπορει να μπειτε 1242 αλλα αυτο παιζει.Τα λεφτα ειναι 480 αν δε δουλεψεις καμια κυριακη-αργια το μηνα (παντα δουλευεις) την οποια πληρωνεσαι 40 ευρω περιπου το 3ωρο, δηλαδη παντα ο μισθος ειναι πανω απο 500αρικο.Για τις υπολοιπες μερες ειναι 3 ωρες και 36 λεπτα τη μερα με 15 λεπτα διαλειμμα.Αν δουλεψεις Σαββατο δικαιουσαι μια μερα μεσα στην επομενη βδομαδα ρεπο, οποια μερα θες.επισης δικαιουμαστε 1.6 μερες αδεια το μηνα πρακτικα 2 δηλαδη,30 φοιτητικες το χρονο τις οποιες πληρωνομαστε απο τον ΟΑΕΔ και η συμβαση ειναι ετησια...Αυτα!Να παρακαλατε να σας καλεσουν ειναι η πιο ιδανικη δουλεια για φοιτητες!!
skabbia Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Ανάλογα με την περιοχή που μένεις αν εννοείς αυτό(σε Αθήνα, Θεσ/νίκη,Ηράκλειο, Πάτρα) Δουλέυεις ή στο 11888 ή στο 134 ή στην βοήθεια adsl.Εσύ μπορείς να διαλέξεις(υπάρχει η επιλογη στη αίτηση άλλωστε. Υπάρχουν πληροφορίες και εδώ
pixies451 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 αν σε καλεσουν μετα απο 3 χρονια και τοτε εχεις παρει πτυχιο τι κανεις?????!!???
izamou Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 γεια σας και από μένα! θα ήθελα να ρωτήσω αφού κάνουμε την αίτηση ηλεκτρονικά μετά από πόσο καιρό πρέπει να πάμε και να καταθέσουμε απολυτήρια κτλ?? ρωτάω γιατί είμαι φοιτήτρια υπό μεταγγραφή και δεν ξέρω σε ποια σχολή να βάλω οτι βρίσκομαι σε αυτήν που έχω περάσει ή σε αυτήν που θα βρίσκομαι όταν μου έρθει η μεταγγραφή σε 1-2 μήνες.
Merdock Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 αν σε καλεσουν μετα απο 3 χρονια και τοτε εχεις παρει πτυχιο τι κανεις?????!!??? Νομίζω πρέπει να είσαι φοιτητής κατά την πρόσληψη οπότε μάλλον δε θα γίνεται να σε πάρουν. γεια σας και από μένα! θα ήθελα να ρωτήσω αφού κάνουμε την αίτηση ηλεκτρονικά μετά από πόσο καιρό πρέπει να πάμε και να καταθέσουμε απολυτήρια κτλ?? ρωτάω γιατί είμαι φοιτήτρια υπό μεταγγραφή και δεν ξέρω σε ποια σχολή να βάλω οτι βρίσκομαι σε αυτήν που έχω περάσει ή σε αυτήν που θα βρίσκομαι όταν μου έρθει η μεταγγραφή σε 1-2 μήνες. Νομίζω απολυτήριο κτλ καταθέτεις όταν πάνε να σε κάνουν πρόσληψη. Τελικά έκανα και εγώ αίτηση.Βρήκα ένα παιδί από τη σχολή που έχει δουλέψει εκεί και μου πε τα πάντα χαρτί και καλαμάρι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.