Προς το περιεχόμενο

Συμβουλή για νέα καρτα γραφικών

vlasiospakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδια καινούργιος στο είμαι στην σελίδα και θα ήθελα να ρωτήσω για κάποιες πληροφορίες.

Έχω ενα υπολογιστη εδω και 4 χρονια σχεδόν ο οποίος ειναι AMD x2 4200 am2 kai Motherboard : GIGABYTE GA-M52L-S3P δεν είμαι 100% σίγουρος για την motherboard και έχω ενα τροφοδοτικό το οποιο ειναι 400 ή 450Watt (ειμαι έκτος πόλης και δεν είμαι 100% σιγουρος ουτε για τροφοδοτικό B)) το θέμα είναι οτι εχω καρτα γραφικων(100%) GeForce 7900 GS και θέλω να την αλλάξω.Μπορώ να διαθέσω 100-150 ευρώ και δεν ξέρω τι να παρω.Να σημειώσω οτι η καρτα που έχω τώρα με έβγαλε ασπροπρόσωπο.Αν μπορειτε να μου προτείνετε μερικές κάρτες για 400W και για 450W αντίστοιχα θα σας ήμουν ευγνωμων... Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Δημοσ.

πολλά χρόνια.... ( χρόνια πολλά μιας που το ανάφερες :) )

Θα δείς μεγάλη διαφορά από την 7900.

Δεν μπορείς να πάς παραπάνω και λόγω επεξεργαστή και λόγω τροφοδοτικού.

Δημοσ.

πριν αγορασεις καρτα βεβαιωσου οτι το τροφοδοτικο σου μπορει να παρεχει τα αντιστοιχα αμπερ που ζηταει η καρτα αν αυτη βεβαια εχει εξωτερικη τροφοδοσια. κατα δευτερον αν δεν εχεις σκοπο να κανεις καποια αναβαθμιση λιαν συντομως μπορει και με πολυ λιγοτερα να καλυψεις τις αναγκες σου

+1 στην προταση του Bancu

Δημοσ.

...δεν κερδίζεις και τίποτα με την 1 GB έκδοση. Το μόνο που θα σε ενδιέφερε σε αυτήν την κάρτα είναι το σύστημα ψύξης ( κατ' εμέ τουλάχιστον ).

Δημοσ.

Κάνε κάτι με τον επεξεργαστή σου αλλιώς μπορεί να απογοητευτείς επειδή δεν θα δεις και καμιά σημαντική διαφορά (με την XFX που προτείνει ο phanispal χεχε :P) σε πολλά παιχνίδια.

Απ΄ότι είδα η μητρική σου υποστηρίζει όλους τους καλούς σημερινούς επεξεργαστές και αφού μπορείς να δώσεις μέχρι 150 ευρώ, συμπλήρωσε την αγορά με τον PHENOM II X2 545 ας πούμε.

Δημοσ.

Θα πρεπει να δω ακριβώς τι τροφοδοτικο εχω και ακριβως την μητρική μου γτ δεν είμαι 100% ΣΙΓΟΥΡΟΣ τι εχω ακριβώς οποτε θα σας στείλω απο δευτερα τα ακριβή στοιχεία...:devil:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:55 ----------

Παίδες βρήκα την motherboard μου και δυστυχώς είναι η GA-K8N-SLI όποτε για επεξεργαστή δύσκολα το βλέπω γιατί θα πρέπει να αλλαξω και αυτήν.Τώρα με την κάρτα γραφικών δεν θα δω διαφορά??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...