bati_p Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Στο site της digea λέει ότι για τηλεοράσεις χωρίς ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη θα χρειαστεί αποκωδικοποιητή DVB-T, MPEG4 ή H.264. Ξέρει κάποιος τι διαφορά έχουν αυτά και τι αξίζει να πάρει κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/H.264/MPEG-4_AVC δεν ειναι κατι το διαφορετικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gfilippas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Έχουν απαντηθεί τα πάντα εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=335017 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bati_p Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
limplixos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Έχουν απαντηθεί τα πάντα εδώ:http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=335017 Το συγκεκριμένο ΔΕΝ έχει απαντηθεί. Θα μπορούσε κάποιος να με διαφωτίσει σχετικά; Έχω μιλήσει με πολλούς πωλητές τις τελευταίες μέρες και κανείς δεν μου έχει δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Υ.Γ. Σχετικά με τη διαφορά mpeg4 και h.264. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Στην συγκεκριμένη περίπτωση που μιλάμε για τους ψηφιακούς αποκωδικοποιητές δεν υπάρχει διαφορά. Τώρα αν μιλάμε για γενικά , μπορούμε να πούμε ότι το mpeg4 είναι ο τρόπος κωδικοποίησης και το h.264 είναι ο κωδικοποιητής. Άλλοι τρόποι κωδικοποίησης είναι το mpeg - mpeg2 και κωδικοποιητές το divx , xvid , x.264 κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Ειναι το ιδιο πράγμα. Ολοι μα ολοι οι επώνυμοι δεκτές αναφέρουν και τα δυο πρωτοκολλα. Μην ασχολείσαι καν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
limplixos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Ειναι το ιδιο πράγμα. Ολοι μα ολοι οι επώνυμοι δεκτές αναφέρουν και τα δυο πρωτοκολλα. Μην ασχολείσαι καν.. Ασχολούμαι φίλε μου, γιατί δεν ισχύει αυτό που λες και αυτό ακριβώς είναι που με προβλημάτισε... Ένα από τα πολλά παράδειγματα που έχω βρει , είναι αυτό το προϊόν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Ασχολούμαι φίλε μου, γιατί δεν ισχύει αυτό που λες και αυτό ακριβώς είναι που με προβλημάτισε... Ένα από τα πολλά παράδειγματα που έχω βρει , είναι αυτό το προϊόν... Το συγκεκριμένο είναι μόνο mpeg2 , οπότε δεν κάνει για Ελλάδα από τη στιγμή που το 95% των καναλιών εδώ είναι mpeg4. Γενικώς αν λέει mpeg4 είσαι οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Ασχολούμαι φίλε μου, γιατί δεν ισχύει αυτό που λες και αυτό ακριβώς είναι που με προβλημάτισε... Ένα από τα πολλά παράδειγματα που έχω βρει , είναι αυτό το προϊόν... Αγαπητέ μου καταρχάς αυτό που παραθέτεις δεν ειναι αποκωδικοποιητής αλλα usb καρτα τηλεόρασης για pc. Άλλο το ενα άλλο το άλλο Οι περισσότερες dvb-t καρτες για pc με ενα codec pack παίζουν τα πάντα. Τώρα οσον αφορά τους αποκωδικοποιητές, όπως έγραψα άνωθεν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
limplixos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Το συγκεκριμένο είναι μόνο mpeg2 , οπότε δεν κάνει για Ελλάδα από τη στιγμή που το 95% των καναλιών εδώ είναι mpeg4.Γενικώς αν λέει mpeg4 είσαι οκ Και όμως κάνει! Παρόλο που γράφει mpeg2 και όχι mpeg4 , γράφει και h.264, και αυτό είναι που κάνει τη διαφορά! Εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί γράφουν h.264 και όχι mpeg4, αφού είναι το ίδιο; Αγαπητέ μου καταρχάς αυτό που παραθέτεις δεν ειναι αποκωδικοποιητής αλλα usb καρτα τηλεόρασης για pc. Άλλο το ενα άλλο το άλλο Οι περισσότερες dvb-t καρτες για pc με ενα codec pack παίζουν τα πάντα. Τώρα οσον αφορά τους αποκωδικοποιητές, όπως έγραψα άνωθεν. Μα... η κάρτα τηλεόρασης μπορεί να είναι ταυτόχρονα και αποκωδικοποιητής! Στο μήνυμά σου φίλε μου, έγραψες για "δέκτες" και υπέθεσα πως εννοούσες και κάρτες τηλεόρασης, αφού και αυτοί , "δέκτες" είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) To topic λέει για αποκωδικοποιητες. Εν συντομία ψηφιακοι δεκτές.Η κάρτα τηλεόρασης δεν συνδέεται με τηλεόραση αλλα με PC το οποίο μέσω λογισμικού κάνει σχεδόν τα πάντα.Το mpeg 4 είναι το format του βίντεο και το h264 ο αλγόριθμος συμπίεσης. Το ένα συμπληρώνει το άλλο. Όλοι οι επώνυμοι δεκτές παίζουν απροβλημάτιστα digea. Τι μας ενδιαφέρει πως γίνεται το modulation?Να πω ότι σας απασχολεί το νέο format mpeg4 t2 (terrestrial 2) που ετοιμάζουν να πω οκ. Αν και θα αργήσει εδω πολυ να έρθει.Sent from my iPhone using Insomnia Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2012 από graphist83 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
limplixos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Φίλε μου κατάλαβα αυτό που μου λες, απλώς το ανέφερα εδώ στο φόρουμ, επειδή όλοι (ούτε καν σχεδόν όλοι!) οι πωλητές και τεχνικοί μεγάλων ελληνικών καταστημάτων πώλησης ηλεκτρονικών ειδών (π.χ. Πλαίσιο, Public, Multirama, Getitnow, κ.α.) δεν γνώριζαν ούτε στο ελάχιστο να μου το εξηγήσουν! Τι νας μπόχα πως γίνεται το modulation. Τι θα πει αυτό, δεν κατάλαβα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Φίλε μου κατάλαβα αυτό που μου λες, απλώς το ανέφερα εδώ στο φόρουμ, επειδή όλοι (ούτε καν σχεδόν όλοι!) οι πωλητές και τεχνικοί μεγάλων ελληνικών καταστημάτων πώλησης ηλεκτρονικών ειδών (π.χ. Πλαίσιο, Public, Multirama, Getitnow, κ.α.) δεν γνώριζαν ούτε στο ελάχιστο να μου το εξηγήσουν! Τι θα πει αυτό, δεν κατάλαβα.. Κατανοητό, Οσο για το ''ακαταλαβίστικο'' άνωθεν, κατηγορώ την ηλίθια αυτόματη διόρθωση του iphone.... Εχει γίνει edit.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα