xtonyx Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 αν εμενα σε s1156 gigabyte ud4 p55 και μια καλη καρτουλα επιλογης σου?αν δηλαδη πηγαινα για sli gts 250?Πιστευω δεν θα τις λυπυθω και ειναι και καλυτερες απο 5850 ισες αλλα πολυ φθηνοτερες απο gtx 285. για τις OC edition στα 250 ευρω κοντα αλλιως απο οτι καταλαβα κραταω την συνθεση με μικροτερο τροφοδοτικο και 5850
alexis333 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Μη το σκεφτεσαι πολυ φιλε μου... Αυτη τη στιγμη τα παρακατω ειναι ιδανεικη επιλογη ( μιας και θες απο το you οπωσδηποτε ) και θα σε κρατησουν χαλαρα για πολυ καιρο... Gigabyte UD4 , Intel Core i5 , 5850 , SSD Postville , 1 TB Δισκο για storage , Μνημες Ram , Κουτι παρε αυτο που θες εσυ αρκει να χωραει την 5850... Οθονη αυτη που ειχες επιλεξει μια χαρα ειναι... (Αν και εγω μαλον θα πηγαινα στην 24αρα αντι 23 που θες... ) Και για τροφοδοτικο τι να σου πω , αυτα που εχει το You.gr δεν ειναι και απο τις καλυτερες επιλογες που υπαρχουν γενικως.... Αυτο εδω θα σε καλυψει σιγουρα αλλα μη με ρωτησεις για θορυβο , αποδοση κτλ δεν εχω ιδεα για τα συγκεκριμενα του You.gr... :-D:-D Ααα, και μη ξεχασεις να παρεις καμια ψυχτρα αφου θες να clockαρεις... http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Prolimatech-Megahalems-Rev-2-CPU-Cooler.htm Ψαχνωντας πληροφοριες για το Enermax διαβαζω πως ειναι και ησυχο ... Και γενικα δε διαβασα ασχημα λογια... Αφου το you δεν εχει και πολλες επιλογες μαλον σε αυτο θα πηγαινα...
xtonyx Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 σε ευχαριστω πολυ φιλε μου..ειδη βλεπω τις επιλογες και παω για αλλαγες..αν δεν εχει ερθει το pc μεχρι ΔΕΥΤΕΡΑ θα ακυρωσω την παραγγελια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.