Προς το περιεχόμενο

COREi5 και 5970

xtonyx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδη συγχρονοι επεξεργαστες such as ι5/955 δυσκολευοντε να διαχειριστουν μια 5970?

ΟΚ με το κλοκι ανεβαινει το μηχανημα σα συνολο αρκετα αλλα οχι οτι και stock δεν ανταποκρινεται..think so :/

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

και στην τελικη παιδια την 5970 να σας το πω κι ετσι την πηρα χωρις φπα τιμη 5870 με φπα σχεδον Gtx 295 Με φπα οποτε..τωρα αν διαβασετε το last post μου και μπορεσετε να με κατατοπισετε λεπτομερως πανω σαυτα που ειπα και αν καταλαβα αυτα που με συμβουλευσατε εσεις οκ.οχι τιποτα αλλο αγχωθηκα και ακομα δεν το πηρα στα χερια μου το μηχανημα

Δημοσ.

Δε σε έκρινε κανένας ρε. Και μεις τις κάναμε τέτοιες μαλακίες άλλα από αντικειμενική σκοπιά δεν αξίζουν και καλά ήταν να το είχες ψάξει λίγο παραπάνω νωρίτερα...

Το όλο θέμα από ότι φαίνεται προέκυψε από το ότι δε γνώριζες καλά τι σημαίνει ο όρος "bottleneck". Γι αυτό στο έγραψα ξανά παραπάνω

Δεν είναι τόσο τα λεφτά με την 5970. Είναι το μέγεθος, είναι η κατανάλωση, είναι ο θόρυβος. Είναι τέρας όσoν αφορά επιδόσεις και benchmarking άλλα γενικά δεν είναι πολύ βολική κάρτα για καθημερινή χρήση

Δημοσ.

συμφωνω αλλα το bottleneck θα το βλεπω μονο σε games η σε ολες μου τις εφαρμογες?αν ειναι δηλαδη να εχω -5fps στα game σιγα ρε αυτο θελω να καταλαβω τι διαφορα και τι ακριβως προβλημα θα εχω τι θα καθυστερει..

Δημοσ.

Δεν έχεις καταλαβει τι είναι bottleneck ακόμα.Να στο πω πιο απλά

i5 750 + 5750 = 75fps

i5 750 + 5870 = 120 fps

i5 750 + 5970 = 121 fps <------bottleneck

i5 750 @ 4,5GHz + 5970 = 170 fps

Κατάλαβες πως πάει; Μόνο για παιχνίδια μιλάμε αφού εκεί κατα κύριο λόγο γίνεται χρήση της κάρτας γραφικών

Ελπίζω να σε κάλυψα

Αυτά για φέτος. Χαιρετώ. Καλή Χρονιά να χουμε

Δημοσ.

To pc το εχεις παρει... ???

Αν οχι ακομα τοτε μπορεις να κανεις και καμια αλλαγη...

Να βαλεις πχ μεσα εναν ssd.Εκει ειναι που θα δεις διαφορα στο συστημα...

Αν δε το εχεις παραγγειλει ακομα πες αν ειναι να σου προτεινουμε τπτ.. :-)

Δημοσ.

Οκ..

Αλλα κατι μου λεει πως μπορεις να το ακυρωσεις ή εστω να κανεις 2-3 αλλαγες αφου ακομα δε το εχεις στα χερια σου...

Καλη Χρονια σε ολους ...

Δημοσ.

οποιος θελει μπορει να μου κανει μια συνθεση στα γρηγορα γτ αυτες τις μερες θα ερθει το Pc αν ειναι να αλλαξω κατι ΜΟΝΟ το ξαναλεω ΜΟΝΟ απο την YOU.GR

μεχρι 1600 με οθονη/ευχαριστω

Δημοσ.

Μα και να τα παραλάβει, δε λέει τίποτα, κάλλιστα μπορεί να τα επιστρέψει, ειδικά αν δεν έχουν παραβιαστεί οι συσκευασίες.

Αυτό έλειπε, να σε υποχρεώσουν να πάρεις οτιδήποτε.

Δημοσ.

Phanispal μηπως φιλαρακι θα μπορουσες να μου φτιαξεις ενα συστημα μεχρι 1600 με οθονη μονο απο you.gr?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:46 ----------

αν παρω amd 955 i 965 θα υπαρχει προβλημα Bottleneck σε στοκ καταστασεις παντα...

Δημοσ.

Bottleneck θα έχεις ούτως ή άλλως, το θέμα είναι ότι με overclocking, ενεργοποίηση φίλτρων και μεγάλες αναλύσεις μειώνεται αρκετά.

Σύνθεση θ' ανέβει όταν ετοιμαστεί (είναι κάπως δύσκολο ράιτ νάου :/)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...