xtonyx Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 σε συστημα καινουριο με i5 5970 4g ram p7p55d pro MOBO 23 LG monitor 1000w psu θα υπαρχει κανενα προβλημα bottleneck?
chiderboy Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Αμα κλοκαρεις τον i5 στα 4,5 GHz μπορει να την παλέψει στα 1920χ1080 Στη ram πως και έκανες οικονομία;
xtonyx Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 πιστευω ειναι αρκετη 4gb ραμ δεν θα χρεαστω αλλο αν ναι βαζω στο μελλον...αν τον αφησω στοκ τον Ι5?
chiderboy Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Και η 5850 αρκετή ήταν αλλά βλέπω την έκανες την υπέρβαση Κοίτα να δείς. Ο i5 στοκ με 5870 τρώει ήδη bottleneck. Με δυο 5870 σε crossfire που είναι η 5970 σκέψου μόνος σου τι γίνεται και κρίνε τι θα κάνεις
ColdFusion Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 σκέφτεσαι να χρησιμοποιήσεις το ati Eyefinity σε flight-sim και θελεις τετοια καρτα ?Με Core i7 965 overclocked μαλλον δεν θα ειχες προβλημα!Παρε μια 5870 και εισαι μια χαρα
mchrisober Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 με 5970 θα δεις τον θεο ή με 2 5870.... αφου δινεις τοσο χρημα παρε και εναν καλο επεξεργαστη...
xtonyx Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 δηλαδη ρε παιδια τι ακριβως προβλημα θα υπαρχει?γτ στο ιντερνετ που βλεπω καποιοι την χρησημοποιουνε ακομα και με C2D και βγαζουνε αρκετα FPS κι εγω που υποτιθεται οτι θα βαλω καλυτερο επεξεργαστη....
ColdFusion Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 δεν ειπε κανεις οτι δεν θα δεις τρελα fps αλλα για να εκμεταλευτεις στο επακρο την καρτα πρεπει να εχεις πολυ δυνατο επεξεργαστη!
xtonyx Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 αρε αλανι COLDFUSION.τωρα με καθυσηχασες.νομιζα οτι θα crasharei i θα καθυστερει την cpu..ευχατιστω καταλαβα τωρα..αν ειναι ετσι φωναζω κατι αλανια σαν κι εσενα ι phanispal και μου τον clockarete στα φουλ και ειμαστε μπερεγκετι!!!
chiderboy Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Το πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι έδωσες ένα σκασμό λεφτά παραπάνω για να έχεις ίδιες επιδόσεις με μια 5870 αν όχι 5850. Έκανες την πατάτα και αγόρασες την 5970, καταλαβαίνεις και συ ο ίδιος ότι μπορεί να υπάρχει πρόβλημα και ως εκ τούτου ανοίγεις θέμα να ρωτήσεις και άλλους. Σου απαντάμε ναι πως υπάρχει πρόβλημα. Τώρα που κολλάς και παραπονιέσαι; Ποιος σου είπε ότι όλοι στο Internet ξέρουν να στήσουν σωστά υπολογιστή; Τον δυνατό επεξεργαστή τον εκμεταλλεύεσαι ακόμα και με αδύναμη κάρτα γραφικών. Η δυνατή κάρτα γραφικών με αδύναμο επεξεργαστή είναι καθαρά πεταμένα λεφτά *Bottleneck σε ένα σύστημα είναι το αδύναμο κομμάτι που εξαιτίας του καθυστερούν και όλα τα υπόλοιπα
mchrisober Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Το πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι έδωσες ένα σκασμό λεφτά παραπάνω για να έχεις ίδιες επιδόσεις με μια 5870 αν όχι 5850. Έκανες την πατάτα και αγόρασες την 5970, καταλαβαίνεις και συ ο ίδιος ότι μπορεί να υπάρχει πρόβλημα και ως εκ τούτου ανοίγεις θέμα να ρωτήσεις και άλλους. Σου απαντάμε ναι πως υπάρχει πρόβλημα. Τώρα που κολλάς και παραπονιέσαι; Ποιος σου είπε ότι όλοι στο Internet ξέρουν να στήσουν σωστά υπολογιστή; Τον δυνατό επεξεργαστή τον εκμεταλλεύεσαι ακόμα και με αδύναμη κάρτα γραφικών. Η δυνατή κάρτα γραφικών με αδύναμο επεξεργαστή είναι καθαρά πεταμένα λεφτά *Bottleneck σε ένα σύστημα είναι το αδύναμο κομμάτι που εξαιτίας του καθυστερούν και όλα τα υπόλοιπα εχει ενα point ο παραπανω αλλα εως ενα σημειο... δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα... μια χαρα θα εισαι φιλος...
xtonyx Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 childerboy δεν νομιζω να παραπονεθηκα για κατι απλα ρωταω για να μην εχω αποριες..και στο κατω κατω αν δεν θες να με βοηθησεις μην με βοηθας.εμενα αυτος ηταν ο σκοπος εγγραφης μου στο site εδω,για να σβηνω τις αποριες μου με την βοηθεια μελων του ιστιοτοπου οχι για να με κατηγορουν επειδη ισως εχω αγνοια σε καποια θεματα..εξαλου καλο κανετε εσεις οι ειδικοι μου μας διορθωνετε και μας συμβουλευετε οχι κακο..τεσπα ρε φιλε ευχαριστω για την μεχρι τωρα βοηθεια σου.χοντρικα καταλαβα το λαθος μου οτι με δυνατοτερο επεξεργαστη η clockarismeno αυτον θα εχω δυνατοτερες επιδοσεις με την υπαρχουσα καρτα.
alexis333 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Φιλε καλα εκανες και ρωτησες ωστε να σου λυθουν οι αποριες... Απλα μερικοι εδω κανουν λες και χανουν δικα τους λεφτα που πηρες εσυ την 5970... Ή μπορει οπως λεει και μια παροιμια " Οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει ... " Απλα αν ειχες μπει εδω πριν κανεις την αγορα θα σε ειχαμε συμβουλεψει για καποια πραγματα ωστε να κανεις μια πιο σωστη αγορα συμφωνα με τις αναγκες σου... Τωρα για πιο καλο επεξεργαστη δε θα ελεγα πως χρειαζεται ... Δεν αξιζει να δωσεις τα λεφτα σου σε κατι παραπανω απο i5 .. Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να αγορασεις μια καλη ψυχτρα και να τον κλοκαρεις πολυ ωστε να μειωθει οσο γινεται το bottleneck... Με αερα πιστευω κοντα στα 4GHz τον πας με μια καλη ψυχτρα αν δε κανω λαθος... Ο,τι αλλο θες μπορεις να ρωτας εδω μεσα..
chiderboy Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Συγνώμη αν φάνηκα επιθετικός. Μου φάνηκε ότι επέμεινες στην επιλογή σου παρόλο που σου λέγαμε διαφορετικά. Καλά κάνεις και ρωτάς απλώς μου δόθηκε η εντύπωση πως τις απαντήσεις μας τις έγραφες κανονικά. Λάθος μου Και ναι όσο και να φαίνεται παράξενο σε μερικούς με ενοχλεί αν κάποιος ξόδεψε λάθος τα λεφτά του και ας μην ήταν δικά μου Σιγά μη ξαναδώσω πάνω από 100-150€ για part υπολογιστή. Μεγάλωσα πια. Άμα είχα ένα εισόδημα 5000€ και έπαιζα πολλά παιχνίδια ίσως και να πήγαινα σε vga των 500-600€. Διαφορετικά ναι κρεμαστάρι είναι
xtonyx Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 ναι φιλε μου alexis333 απλα λεω παραπανω απο i5 επεξεργαστικη ισχυ δεν θα χρεαστω+ τα 4gb ραμ βαρια προγραμματα πιστευω σηκςνει το pc αυτο αντε να κανω κανα video editing οταν δεν βαριεμαι με σονυ βεγκας και επειδη ειχα να παιξω και παιχνιδια απο το 2005 και ημουν και ενθουσιασμενος που ειχα τα λεφτα λες ας παρω την καλυτερη καρτα..απο οτι εχω καταλαβει η 5970 με 5870 στο ιδιο σηστημα σε καποια games οπως gta iv αποδιδουνε το ιδιο..σε καποια αλλα οχι.η 5970 αποδιδει πολυ καλυτερα.απλα σε αυτο το σηστημα με 5970 η 5870 θα δω λιγες διαφορες με την 5970 να ειναι λιγο καλυτερη..αν κλοκαρω τον cpu θα ειμαι αρκετα καλυτερος ετσι δεν ειναι?απο οτι καταλαβα.αλλα και παλι οταν μιλαμε για προβλημα bottleneck επειδη δεν μου εχει συμβει ποτε τι θα γινεται στο υπαρχων συστημα τι αλλαγες θα καταλαβω αν θα καταλαβω κατι?σχετικα με μια 5870 + i5-5970 +i5 και αν κλοκαρω τον i5+5970? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:59 ---------- οχι ισα ισα που ακουσα αυτα που μου ειπες childeboy απλα δεν μπορω να τα καταλαβω ισως επειδη δεν μου εχει ξανασυμβει και ναι δεν εχω εισοδημα 5000ευρω το μηνα δεν ειμαι κανας πλουσιος αλλα ουτε και φτωχος ρε σεις.εναν ανθρωπο δεν τον κρινεις απο το ποσα δινει σε ενα pc.θα μου πειτε μπορουν να σας φανουνε σπαταλες.οκ συμφωνω απλα δεν προκειται να ξαναπαρω αλλα ουτε και να αναβαθμισω γτ απλα θα ξενιτευτω σε αλλη πολη λογικα απο την νεα χρονια οποτε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.