gregmits Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Χρόνια πολλά. Ψάχνω για laptop μέχρι 600 ευρώ και έχω εντοπίσει αυτό το Fujitsu και αυτό το Dell. To Fujitsu έχει καλύτερη GPU και περισσότερες εξόδους αλλά δεν είναι Dell (ποιοτικά) και δεν έχει hdd led (??!!??). Εσείς ποιό απ' τα δύο θα επιλέγατε; Γιατί; Άλλες προτάσεις ευπρόσδεκτες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Bill_cs Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905377 Εγω προτεινω toshiba καθαρα για λογους ποιοτητας και αξιοπιστιας, αν και το συγκεκριμενο εχει αρκετα καλα χαρακτηριστικα.. (την επιδοτηση την εχεις??)
Dropsreef Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907146 εγω αγορασα αυτο πριν λιγο καιρο και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος!εχει πολυ καλη οθονη και για την χρηση που το θελω οπως internet,ταινιουλες,μουσικη,office κανει την δουλεια του αψογα!
vasilisga Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 ο fs θα εχει καλυτερες επιδοσεις, ο dell εχει μεγαλυτερη αξιοπιστια... διαλεγεις και παιρνεις απο τα "αξιοπιστα" παντως ο dell ειναι απο τους καλους στα χρηματα αυτα
ss13 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 gregmits , πάρε το dell που έχει πολύ καλό service , μην μπλέκεσαι με μούφες εγγυήσεις !!
gregmits Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Το θέμα μου είναι οτι θέλω να βάλω και linuxάκι πάνω και οι ATI δεν τα πάνε και πολύ καλά με τους πιγκουίνους.. Και αυτές οι Intel δεν ξέρω αν σηκώνουν κανά εφεδάκι.. Τόσο χάλια το support της Fujitsu; Bill_cs για την αδερφή μου είναι, που την έχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.