tempo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 πήγα να ανοίξω αρχείο divx και δεν μου το ανοίγει. Ποιό το κατάλληλο πρόγραμμα που τα παίζει όλα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanocaster Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Έχεις βάλει VLC/Movist και δεν ανοίγει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 μου ανοίγει άλλα πρέπει κάθε φορά να κάνω open with... πως θα κάνω τον vlc default player? θέλω με το που θα κλικάρω ένα αρχείο avi να ανοίγει με τον vlc. με την ευκαιρία υπάρχει και κανένας άλλος multimedia player που να παίζει τα πάντα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanocaster Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Eπιλέγεις ένα avi αρχείο και πατάς cmd+i. Κάπου στη μέση έχει ένα drop down που λέει open with. Επιλέγεις το πρόγραμμα που θέλεις και πατάς το κουμπί που γράφει 'Change all...' ή κάτι τέτοιο (ακριβώς από κάτω από το drop down). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djmike Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 κατεβαζεις το perian για όλους τους codecs και παίζουν όλα με quicktime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.