tempo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 καλησπέρα παιδιά, ολόφρεσκος στους mac θα ήθελα να ρωτήσω ποιό πρόγραμμα να χρησιμοποιήσω για ftp. θέλω να έχει αρκετές δυνατοτητες για να διαχειρίζομαι τα site μου (πχ secure ssl,file permissions,edit αρχείου στον server κλπ). επίσης θέλω ένα καλό πρόγραμμα για mail που να διαχειρίζεται πολλούς λογαριασμούς ταυτόχρονα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Loser Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 καλησπέρα παιδιά, ολόφρεσκος στους mac θα ήθελα να ρωτήσω ποιό πρόγραμμα να χρησιμοποιήσω για ftp. θέλω να έχει αρκετές δυνατοτητες για να διαχειρίζομαι τα site μου (πχ secure ssl,file permissions,edit αρχείου στον server κλπ). επίσης θέλω ένα καλό πρόγραμμα για mail που να διαχειρίζεται πολλούς λογαριασμούς ταυτόχρονα. 1) cyberduck 2) mail.app α Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blashyrkh+ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 +1 για το cyberduck ,ειναι κορυφη οπως και το fugu και για mail φυσικα το mail.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.