Προς το περιεχόμενο

προβλημα με NVIDIA gEFORCE 9800GT!!!

elp_anast

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,αγορασα την καρτα γραφικων NVIDIA gEFORCE 9800GT(πριν ειχα την 8600)και οτι και αν προσπαθω να κανω για να λειτουργησει ο υπολογιστης δεν γινεται τιποτα.Σαν να παιρνει το κουτι μπρος αλλα η οθονη οχι(μενει μαυρη).την γυρισα πισω μηπως ειχε προβλημα αλλα σε αλλο υπολογιστη ηταν μια χαρα.το τροφοδοτικο ειναι μια χαρα 450W οποτε δεν ειναι αυτο το προβλημα.μηπως γνωριζει κανεις τι μπορω να κανω?εχω ταλαιπωρηθει πολυ πια!!Σε περιπτωση που βοηθαει δινω καποιες πληροφοριες για τον υπολογισατη μου παρακατω

Ευχαριστω!

System Information

------------------

Time of this report: 12/31/2009, 12:25:59

Machine name:

Operating System: Windows 7 Ultimate 32-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_rtm.090713-1255)

Language: French (Regional Setting: French)

System Manufacturer: To Be Filled By O.E.M.

System Model: To Be Filled By O.E.M.

BIOS: Default System BIOS

Processor: Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs), ~2.3GHz

Memory: 2048MB RAM

Available OS Memory: 2048MB RAM

Page File: 888MB used, 3206MB available

Windows Dir: C:\Windows

DirectX Version: DirectX 11

DX Setup Parameters: Not found

User DPI Setting: Using System DPI

System DPI Setting: 96 DPI (100 percent)

DWM DPI Scaling: Disabled

DxDiag Version: 6.01.7600.16385 32bit Unicode

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση.εξωτερικη τροφοδοσια φανταζομαι τα καλωδια που μου εδωσαν μαζι της,αυτα ναι τα συνεδεσα.οσο για το τροφοδοτικο λεει innovator 450w max,φοβαμαι οτι ειναι κατι απλο και δεν ξερω εγω να το κανω

Δημοσ.

Απ τη στιγμή που η κάρτα παίζει σε άλλο pc, δε είναι πολλά αυτά που μπορεί να φταίνε (πιστεύω).

- Καλώδιο κάρτα <-> οθόνη

- Οθόνη (που φαντάζομαι είναι οκ)

- Ανεπαρκής τροφοδοσία

Αν έχεις κανα extra τροφοδοτικό (ή κανας φίλος σου), κάνε μια δοκιμή.

Δημοσ.

ναι ναι αυτο ειναι το δικο μου,την 8600 μολις την ξαναεβαλα και λειτουργει κανονικα οποτε δεν μπορω να φανταστω τι μπορω να κανω ακομα

Δημοσ.

Πώς είσαι βέβαιος ότι δεν είναι το τροφοδοτικό;

Για την ώρα (κατά τη γνώμη μου) συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, εκτός κι αν έχει δοκιμαστεί με κάρτα γραφικών παρόμοιων απαιτήσεων. Υπάρχει λόγος που τα συγκεκριμένα πωλούνταν 15-20€ ενώ κάποια άλλα 450άρια 50€+.

Δημοσ.

(βεβαιη,χεχε)ετσι μου ειπε ενας ειδικος και καλα που ηρθε να δει τι συμβαινει.αλλα δεν ειδε και πολλα.απο το καταστημα που την πηρα ειπαν οτι αν ειναι 450 ειναι μια χαρα και το δικο μου ειναι ακριβως τοσο για αυτο το λεω.:-)

Δημοσ.
Γεια σας,...

την γυρισα πισω μηπως ειχε προβλημα αλλα σε αλλο υπολογιστη ηταν μια χαρα.

...

απορία: το PC όπου δοκιμάστηκε η κάρτα γραφικών και δούλευε ξέρεις πόσα watt ήταν ? έχω την εντύπωση πως είναι το τροφοδοτικό αλλά έχω και μία απορία ακόμα.

όταν μπήκε στο άλλο PC που δούλευε κανονικά η κάρτα έκανε τον ίδιο ήχο όταν ήταν στο δικό σου PC. δλδ αν στο δικό σου έκανε μεγαλύτερο "βουητό" .

Δημοσ.

ειχα το ιδιο προβλημα πριν 2 εβδομαδες με την διαφορα οτι και με την παλια καρτα το πσ δεν εκανε τιποτα. απλα επαιρνε μπρος και κολλαγε και η οθονη παρεμενε stand by.

μερικα βηματα για να εξακριβωσεις τι φταιει.

1. στα χαρακτηριστηκα της καρτας δες ποσα ΑΜΠΕΡ χρειαζεται η καρτα και δες αν το τροφοδοτικο στις 12V παροχες δινει τοσο η παραπανω. δεν εχουν τοση σημασια τα βατ οσο τα αμπερ

2. για να διαπιστωσεις αν φταινε οι μνημες βγαλτες ολες και δοκιμασε να ξεκινησεις το πσ με μια μνημη. καντο αυτο μια προς μια μνημη.

3 κανε clear cmos αλλαζοντας θεση το jumper η βγαζοντας την μπαταρια της μητρικης για κανα τεταρτο και ξανατοποθετησε τη.

4. κανε update το bios μe καποια καινουρια εκδοση αν ειναι διαθεσιμη.

προσωπικα σε μενα παρουσιαστηκε ''περιοδικο σφαλμα'' της μητρικης και 2 καμμενα ντιμμακια μνημης οποτε και πηγα για επισκευη -αναβαθμιση. βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι εχεις παθει το ιδιο.

το manual της μητρικης θα σε βοηθησει στα περισσοτερα απο αυτα.

Δημοσ.
ναι ναι αυτο ειναι το δικο μου,την 8600 μολις την ξαναεβαλα και λειτουργει κανονικα οποτε δεν μπορω να φανταστω τι μπορω να κανω ακομα

τότε κατά 99% είναι το τροφοδοτικό. αυτό που έχεις δεν έχει καν "κονεκτορα" για VGA (αν και δεν λέει τίποτα αυτό, απλά μια ένδειξη) ίσως λοιπόν να μην δίνει τα σωστά ρεύματα όπως είπε ο φίλος παραπάνω

Δημοσ.

βρες το βιβλιαρακι της καρτας και πες μας ποσα αμπερ θελει τροφοδοσια. υστερα δες τα σπεκς του τροφοδοτικου σου και αν στις 12 βολτ παροχες εχει λιγοτερα τοτε το τροφοδοτικο δεν σε καλυπτει.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:10 ----------

57320325.th.png

αυτο ειναι το πινακακι που τα τροφοδοτικα που σεβονται τον εαυτο τους εχουν κολλημενα πανω τους αλλιως θα το βρεις σε καποιο συνοδευτικο βιβλιαρακι. βρες το αντιστοιχο δικο σου και παραθεσε το

Δημοσ.

θα προσπαθησω να δω μηπως λεει στο site της nvidia για τα amber διοτι το manual δεν λεει και τιποτα σπουδαιο μπας και βγαλω ακρη πια!

Δημοσ.

γειά σου και καλή Χρονιά με υγεία

100% φταίει το innovator 450w max!

Δεν αποδίδει 450watt πραγματικά αλλά πολύ λιγότερα... με συνέπεια το μικρό τερατάκι 9800GT να θέλει να "φάει" κι άλλα ηλεκτρόνια.

Βάλε ισχυρότερη τροφοδοσία και θα παίξει η κάρτα ;)

ΥΓ. Αγόραζε επώνυμα τροφοδοτικά...ΠΑΝΤΑ!! Έχουν εγγύηση για τα watt που αναφέρουν...(επώνυμα όχι Innovator, Plaisio, Mitsoukikou)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...