Tablet Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Ειμαι μουσικος και το θελω για studio και για live.Ας μην το πλεξουμε ομως πολυ γιατι θα χασει το νοημα το post αυτο.Και εχει δικιο ο φιλος mchrisober.
aris1986 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 ..\το γοργον και χαριν εχει... Καλιο αργα παρα ποτε θα εννουσες ε; Δλδ εγω που εχω ψηθει να παρω mac mini να περιμενω!? :@
darklordvader77 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Όχι!! Προσφατα ανανεωθηκε.. παρο αφοβα.. δες και εδω:http://buyersguide.macrumors.com/#Mac_mini
Tablet Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Όχι!! Προσφατα ανανεωθηκε.. παρο αφοβα.. δες και εδω:http://buyersguide.macrumors.com/#Mac_mini Πολυ καλα αυτα τα στατιστικα.Μακαρι να ισχυουν κιολας. 4ης +σημερα
alexzzz Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 4ης +σημερα 4ης; 7 θες να πεις... 27 του μηνού είναι το event
equi1908 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Εμμεσα απαντησατε και σε εμενα με την συζητηση σας... Παντως επειδη ο συγκεκριμενος MBP μου αρεσει σκεφτομουν ακομα και αν ανακοινωθουν καινουριοι να τσιμπησω καποιον απο τους ηδη υπαρχοντες σε καποια καλυτερη τιμη (ισως!?) για να κανω και εγω το μεγαλο βημα απο pc σε mac... Το ερωτημα μου ειναι αν για τον 13,3" (δεν παω σε μεγαλυτερο μοντελο σιγουρα!) αξιζει να δωσω 200€ παραπανω λογω μνημης και επεξεργαστη με δεδομενο οτι ακομα και τα 1200€ ειναι πολλα για μενα? Ταινιες, browsing κτλ και κυριως για δουλεια και σχολη που χρειαζομαι να εχω συνεχεια laptop μαζι μου. Απο gaming το μονο που θα εκανα σε τετοια οθονη ειναι κανα football manager... Ο μικροτερος αδερφος (MBP 2,26Ghz) με καλυπτει η θα εχω προβλημα? Ακομα θα μπορω ανετα να τρεξω σε virtual win7 (ρωταω κυριως γι αυτο που ειναι πιο βαρυ), ubuntu κτλ?
haHa Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Εμμεσα απαντησατε και σε εμενα με την συζητηση σας... Παντως επειδη ο συγκεκριμενος MBP μου αρεσει σκεφτομουν ακομα και αν ανακοινωθουν καινουριοι να τσιμπησω καποιον απο τους ηδη υπαρχοντες σε καποια καλυτερη τιμη (ισως!?) για να κανω και εγω το μεγαλο βημα απο pc σε mac... Το ερωτημα μου ειναι αν για τον 13,3" (δεν παω σε μεγαλυτερο μοντελο σιγουρα!) αξιζει να δωσω 200€ παραπανω λογω μνημης και επεξεργαστη με δεδομενο οτι ακομα και τα 1200€ ειναι πολλα για μενα? Ταινιες, browsing κτλ και κυριως για δουλεια και σχολη που χρειαζομαι να εχω συνεχεια laptop μαζι μου. Απο gaming το μονο που θα εκανα σε τετοια οθονη ειναι κανα football manager... Ο μικροτερος αδερφος (MBP 2,26Ghz) με καλυπτει η θα εχω προβλημα? Ακομα θα μπορω ανετα να τρεξω σε virtual win7 (ρωταω κυριως γι αυτο που ειναι πιο βαρυ), ubuntu κτλ? Mια χαρα σου αρκει ο μικρος! Eπισης ο μεγαλος δεν κανει μονο 200€ παραπανω, αλλα 370€ παραπανω(1369 - 999 = 370€) παραπανω και μαλιστα εχει μονο 1 χρονο εγγυηση!(ενω τον μικρο τον βρισκεις σε φθηνοτερη τιμη με 2 χρονια εγγυηση) http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2926464&highlight=pixmania#post2926464 Δεν βρισκω το λογο να παρεις το macbook pro 13.3" 2.53GHZ των 1369€. Χιλιες φορες το κατα πολυ φθηνοτερο 2.26GHz (999€' date=' δηλαδη [b']370€ φθηνοτερο[/b]). Με τα χρηματα που γλυτωσες, βαζεις εξτρα ram και παει και αυτο στα 4gb, εξτρα σκληρο δισκο στις 7200 οποτε το μηχανημα θα ειναι πιο γρηγορο απο το 2.53 ή ακομα και ssd μπορεις να βαλεις για να το απογειωσεις! Φυσικα σου μενουν και χρηματα για να αγορασεις επεκταση εγγυησης! Δες εδω μια αναλυση: Εδω παιρνεις μνημες σιγουρα συμβατες για το μικρο 13.3" των 999 ευρω , που ερχονται σε 2 μερες σπιτι σου με 7 ευρω μεταφορικα:http://www.crucial.com/eu/store/mpartspecs.aspx?mtbpoid=617B82A2A5CA7304 Κοστος με τα μεταφορικα: 95 ευρω Εδω παιρνεις μεγαλυτερο σκληρο: 320gb 5400rpm (44 ευρω) Εχει 3 χρονια εγγυηση σε σχεση με τον 1 χρονο του εργοστασιακου . 320gb 7200rpm (60 ευρω) Αυτος ειναι στις 7200 στροφες, αρα ειναι αρκετα πιο γρηγορος. Εχει 5 χρονια εγγυηση σε σχεση με τον 1 χρονο του εργοστασιακου . 500gb 5400rpm (70 ευρω) Εχει 3 χρονια εγγυηση σε σχεση με τον 1 χρονο του εργοστασιακου . Τον εργοστασιακο τον βαζεις σε ενα κουτακι των 15 ευρω και τον χρησιμοποιεις σαν εξωτερικο . Η αλλαγη του σκληρου οσο και της μνημης ειναι ευκολη σχετικα υποθεση, υπαρχουν αναλυτικες οδηγιες και video, η εγγυηση δεν χανεται. Ετσι με επιπλεον 170 ευρω (95 οι μνημες, 60 ο σκληρος ,15 το κουτακι) ,δηλαδη συνολο 1170, δηλαδη 200 ευρω φθηνοτερα απο το μεγαλυτερο μοντελο θα εχεις: α) μεγαλυτερο σκληρο ,γρηγοροτερο(7200 στροφες), με μεγαλυτερη εγγυηση β) εναν εξωτερικο σκληρο δωρο γ) ιδια μνημη 4GB και καβατζα στο χερι-backup η εργοστασιακη μνημη των 2GB. δ) ελαχιστα πιο αργο επεξεργαστη, αλλα κατα τα αλλα ιδιο μηχανημα , το οποιο ομως θα δινει την αισθηση πιο γρηγορου λογω γρηγοροτερου σκληρου ε) 200 ευρω στο χερι που θα μπορεσεις να τα επενδυσεις αν θελεις σε επεκταση εγγυησης στα 3 χρονια ή σε εναν intel ssd, κατι που σιγουρα θα ειναι πιο χρησιμο απο οτι ενας ελαχιστα πιο γρηγορος επεξεργαστης που δεν θα το καταλαβαινες ποτε.
iced Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Σωστος ο haha! Πριν λιγο καιρο αγοραζες τις ιδιες μνημες 50Euro και τωρα πηγαν 95 δυστηχως
Tablet Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Λοιπόν πρέπει να γίνει γνωστό πως οι παραπάνω σε συχνότητα επεξεργαστές που δίνει η apple και τους χρεώνει 200 euro περίπου σε καθε μοντέλο.Είναι μια σκέτη κοροϊδία. Είναι ακριβώς οι ίδιοι επεξεργαστές με άλλο πολλαπλασιαστή. Όποτε και προκύπτουν άλλες συχνότητες.Τα MBP π.χ φορανε τον Τ9600m o οποιος εχει default multiplier x7 και fsb 400 προκυπτει το 2,8 οταν ομως ανεβασουμε η κατεβασουμε τον multi αυτοματα αλλαζει και η συχνοτητα.Με λιγα λογια τους overclocckaroun λιγο και το χρεωνουν τοσα λεφτα παραπανω , οταν την ιδια στιγμη στο pc το κανεις αυτο σε 2 λεπτα.Aπλα εχουν κλειδωμενα bios και μας δουλευουν ψιλο γαζι....
equi1908 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Πολυ σημαντικο αυτο που εγραψε ο Tablet! Το διαβασα και αλλου και ηθελα να το γραψω... haHa διαβαζοντας και τις υπολοιπες συζητησεις πρεπει να σου πω οτι συμφωνω 100% μαζι σου. Μια ερωτηση μονo... Ισχυει οτι δεν υπαρχουν διευκολυνσεις με δοσεις στο pixmania?
iced Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δεν ειναι ετσι ακριβως το θεμα, υπαρχουν extreme μοντελα 3,06 που εμπαινναν και ειχα ξεκλειδωτο multi αλλα δεν ειχε νοημα γιατι δεν μπορουσες να το πειραξεις. Και να μπορουσες βεβαια παλι δεν θα ειχε νοημα αφου μετα θα ηθελε ταση και θα ξεφευγε το πραμα. Καθε επεξεργαστης για φορητο και σταθερο λοιπον εχει μια συχνοτητα που βγαινει απο το fsb και τον πολλαπλασιαστη. Η εταιρεια εχει καποια στανταρντς σχετικα με την μακροζωια του cpu και για να καλυφθουν θετει συγκεκριμενη συχνοτητα σε καθε κομματι πυριτιου. Πιο καλοι επεξεργαστες ειναι απο πιο καλο κομματι πυριτιου. Δεν ειναι ακριβως κλοκαρισμα
equi1908 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δεν ειναι ετσι ακριβως το θεμα, υπαρχουν extreme μοντελα 3,06 που εμπαινναν και ειχα ξεκλειδωτο multi αλλα δεν ειχε νοημα γιατι δεν μπορουσες να το πειραξεις. Και να μπορουσες βεβαια παλι δεν θα ειχε νοημα αφου μετα θα ηθελε ταση και θα ξεφευγε το πραμα. Καθε επεξεργαστης για φορητο και σταθερο λοιπον εχει μια συχνοτητα που βγαινει απο το fsb και τον πολλαπλασιαστη. Η εταιρεια εχει καποια στανταρντς σχετικα με την μακροζωια του cpu και για να καλυφθουν θετει συγκεκριμενη συχνοτητα σε καθε κομματι πυριτιου. Πιο καλοι επεξεργαστες ειναι απο πιο καλο κομματι πυριτιου. Δεν ειναι ακριβως κλοκαρισμα Ειναι σαφες οτι λιγο πολυ το κανουν ολοι... Ομως ειδικα για τα macbook pro θυμαμαι αρθρο στο engadget που ανελυαν το συγκεκριμενο θεμα και επιβεβαιωναν αυτο που εγραψε ο tablet
iced Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Βρες μου αυτο το λινκ να ριξω μια ματια... Ακουγεται τελειος αβασιμο, δεν συμφερει την ιντελ να εχει εναν καλο επεξεργαστη που παει μεχρι 3 και μονιμα να τον δινει σαν 2,26. Αυτο γινεται απο εταιριες σε πολυ ειδικες περιπτωσεις και για λιγα κομματια, οχι μαζικες παραγγελιες
equi1908 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Βρες μου αυτο το λινκ να ριξω μια ματια... Ακουγεται τελειος αβασιμο, δεν συμφερει την ιντελ να εχει εναν καλο επεξεργαστη που παει μεχρι 3 και μονιμα να τον δινει σαν 2,26. Αυτο γινεται απο εταιριες σε πολυ ειδικες περιπτωσεις και για λιγα κομματια, οχι μαζικες παραγγελιες αυτο εψαχνα ρε γαμωτο αλλα δεν μπορεσα να το βρω... επισης δεν θυμαμαι αν ο υπογραφων ηταν apple member η ανθρωπος του engadget
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.