Προς το περιεχόμενο

Ερχονται τα νεα mac?

Tablet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στο επισημο site ξαναγυρισαν τα new μοντελα ή μας κοροιδευουν ή παρακαλουθουν αυτο το post:-) . Τι γινεται ρε παιδι μου?? μυστήρια πραγματα:rolleyes::rolleyes:

Δημοσ.

Για παραπλανηση το κανουν!! :lol: Το Πασχα θα ερθουν στην Ελλαδα τα νεα προιοντα αλλα θα ανακοινωθουν αρκετα πιο πριν πιστευω. Ειτε αυτο τον μηνα ειτε τον επομενο..

Δημοσ.

κρατήστε μικρό καλάθι γιατί πάλι βλέπω πολλούς να απογοητεύονται (αν τελικά επιβεβαιωθεί το event στις 26) και το macrumors και όλα τα άλλα site έχουν κάνει πολύ μεγάλα λάθη κατά το παρελθόν (θα αρχίσουν πάλι τα σχόλια "τι δεν βάλανε στο μικρό macbook 32GB RAM και SSD 160 μα οι φήμες λέγαν αλλιώς")

Δημοσ.

Δηλαδη πιστευεται οτι τα mbp δεν θα εχουν quad cpus?(ασχετος αν ειναι tablet ή όχι)

Δε λέμε για υπερβολικά πράγματα θέλω να πιστεύω.

Δημοσ.

Αν είναι έτσι, τότε περιμένουμε ΠΟΛΛΑ!

Δημοσ.

Στα υπ'οψιν και αυτο

http://www.appleinsider.com/articles/09/12/23/apple_schedules_special_event_for_jan_26_2010_report.html

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:36 ----------

Αν είναι έτσι, τότε περιμένουμε ΠΟΛΛΑ!

Σοβαρα?Δηλαδη υπαρχει περιπτωση να δουμε παλι dual cores στα mbp?

Θελω να πιστευω οτι ειναι αδυνατον γιατι θα απογοητευτεί πολυς κοσμος με την εταιρία..

Αγνωστε οι βουλαι της Αpple

Δημοσ.

κοιτά το σημερινό δημοσίευμα του macrumors

και δες τι έλεγαν 1 μήνα νωρίτερα

γνώμη μου αν το event γίνει όντως, απλά θα παρουσιάσουν το tablet το οποίο όμως δεν θα είναι διαθέσιμο σύντομα (όπως και με το iphone που το παρουσίασαν Ιανουάριο και το διαθέσανε Ιούνιο αν θυμάμαι καλά)

Δημοσ.
κοιτά το σημερινό δημοσίευμα του macrumors

και δες τι έλεγαν 1 μήνα νωρίτερα

γνώμη μου αν το event γίνει όντως, απλά θα παρουσιάσουν το tablet το οποίο όμως δεν θα είναι διαθέσιμο σύντομα (όπως και με το iphone που το παρουσίασαν Ιανουάριο και το διαθέσανε Ιούνιο αν θυμάμαι καλά)

συμφωνω απολυτα////

Δημοσ.

Σοβαρα?Δηλαδη υπαρχει περιπτωση να δουμε παλι dual cores στα mbp?

Θελω να πιστευω οτι ειναι αδυνατον γιατι θα απογοητευτεί πολυς κοσμος με την εταιρία..

Ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα ειναι dual cores στα mbp και οχι quad.

Αυτο γιατι η intel δεν εχει βγαλει ακομα μη-ενεργοβορους quad core για λαπτοπ.

Δημοσ.

Μηπως κανουν κατι παραπανω με την μπαταρια και βαλουν quad σε κανα 17" ?

Το λεω γιατι αρκετα λαπτοπ φορανε i7 mobile, που ειναι στα 1,6 νομιζω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...