Προς το περιεχόμενο

Ερχονται τα νεα mac?

Tablet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nα σας ενημερώσω πως στο επίσημο site της apple τα μοντέλα με την ενδειξει

new έπαψαν ποια να την έχουν που σημαίνει πως κοντοζυγώνουν τα νέα macs

για να δούμε..Πάντως το marketing της apple δεν υπάρχει..

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

:lol::lol::lol: πολύ καλό και εύστοχο.

Φαντασου ομως οτι αυτο δεν το συσχέτισα ...

Μακάρι να είσαι μέσα γιατι το κουρασανε εκει στην apple.

Δημοσ.

Κάνεις δεν γνωρίζει τπτ, το πιθανότερο όμως είναι να παρουσιαστεί μόνο το νέο Tablet σύμφωνα με στοιχεία, όλα τα άλλα είναι λόγια του αέρα.

Δημοσ.

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι οτι θα δούμε quad cores στα macbookpro.

Δε νοείται να συνεχίσουν με dual cores οταν την ιδια στιγμη που εχει πήξει η αγορά στους

quad.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:26 ----------

συμπληρωματικα, νομιζω οτι εβγαλαν το NEw γιατι το ειχαν ηδη 3 μηνες...

λογικο το βρισκω...

Είναι η πολιτική της Apple αυτη βγαζει τα new αφήνει λίγες βδομάδες να τσουλήσει

το πράγμα και μετά τσουπ νεα προϊόντα...

Δημοσ.

Περιμένετε σοβαρά tablet? Δεν ξέρω ρε παιδιά,λίγο πριν τις ανακοινώσεις πάντα βγαίνουν ΟΙ ειδήσεις για tablet αλλά πάντα τελικά... Δεν...

Δημοσ.

και απο Mac rumors διαβασα οτι το ταμπλετ θα βγει λογικα με τις νεες ανακοινωσεις της Apple, αν και ολοι αναρωτιουνται τι θα το κανει τοσο διαφορετικο απο τα υπολοιπα που εχουν πατωσει εμπορικα....

Ας οψωμεν...

Δημοσ.
και απο Mac rumors διαβασα οτι το ταμπλετ θα βγει λογικα με τις νεες ανακοινωσεις της Apple, αν και ολοι αναρωτιουνται τι θα το κανει τοσο διαφορετικο απο τα υπολοιπα που εχουν πατωσει εμπορικα....

Ας οψωμεν...

Οτι και έκανε και το iphone ενώ όλα τα άλλα κινητά αφής πάτωναν... Θα άλλαξει τα tablet όπως τα ήξερες μέχρι σήμερα :P

Δημοσ.
Περιμένετε σοβαρά tablet? Δεν ξέρω ρε παιδιά,λίγο πριν τις ανακοινώσεις πάντα βγαίνουν ΟΙ ειδήσεις για tablet αλλά πάντα τελικά... Δεν...

Ουτε εγω περιμενω tablet παντως.. Ουτε και με ενδιαφερει προσωπικα, πολυ περισσοτερο αναμενω τα νεα MBP..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...