Konstantin77 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Έτσι έλεγε το ραδιο τουλάχιστον, δεν ξέρω περισσότερα, ούτε μέχρι πότε.
o_magazatoras Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Moυ θυμίζει τα τεράστια αστεράκια που έχουν κάτι συσκευασίες στo super market και καλά 30% έκπτωση. Από τί όμως;Πόση ήταν η τιμή του προϊόντος πριν;Και για ποιό super market είναι αυτή η προσφορά;Αφού το καθένα έχει και διαφορετική τιμολογιακή πολιτική. Κάποιες φορές είχα όρεξη και σύγκρινα τις τιμές των ίδιων προϊόντων της ίδιας συσκευασίας με διαφορετικό εξώφυλλο (με και άνευ έκπτωσης) και ήταν ίδια,άντε κάτι €cents φθηνώτερα,καμία σχέση με την αναγραφόμενη έκπτωση δηλαδή. Μας έχουν για πολύ βόϊδια,για πολύ όμως. Μάθανε ότι απαυτωνόμαστε και πλακώσανε κι οι τράπεζες...
pournaras Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Τι να το κανω, οταν πχ κοιαζω την LG 32LH3000 και ο skroytz εχει αρχικη τιμη 420 ευρω ενω ο κορασιδης 549, οσο εκπτωση και να κανει, παλι πανω απο την αρχικη του skroytz θα μεινει.
o_magazatoras Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Σε πρόλαβα πατριώτ,καλή χρονιά btw.
pournaras Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Σε πρόλαβα πατριώτ,καλή χρονιά btw. Ε μωρε επειδη ψιλοψαχνομαι γαι tv αυτη την εποχη, ειδα καποιο κλασικο παραδειγμα Επισης καλη χρονια αρχηγε.
kalampakas. Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Εξαιρουνται προιοντα πληροφορικης!!μουχαχαχα!!! ελεος!! http://www.korasidis.gr/shop/index.php
kantaras Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 ζει ο κορασιδης ακομη? μου θυμιζει τα παιδικα μου χρονια,μινιον,κλαουδατος,λαμπροπουλος
tzinos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 χα και γω γι αυτην την lg ψαχνομαι να δω ποιος την εχει σε καλυτερη τιμη. Αλλα κορασιδης τρωει ακυρο απο οτι φαινεται. Η καλυτερη λυση μαλλον ειναι πλαισιο που εχει και μεχρι 24 ατοκες και δωρεαν μεταφορικα στα 439 ευρο. λιγο οφφτοπικ Βασικα την θελω για το wii και για ελληνικα καναλια για κανα αγωνα (τηλεοραση δεν βλεπω!). Για ταινιες και οτιδηποτε αλλο εχω και προτζεκτορα και φουλ hd 24ra οθονη υπολογιστη, αλλα επειδη βαριεμαι να τον αναβω για το wii, λεω να παρω μια τιβι. Αυτο που με ανυσηχει ειναι οτι εχει αναλυση φουλ hd και δεν ξερω πως θα φαινονται τα ελληνικα καναλια που ειναι σε γαμησε τα αναλυση και το wii που βγαζει μονο 480p. Στις τηλεορασεις μπορεις να ριξης την αναλυση οπως στις οθονες υπολογιστων? δηλαδη αν απο το composite περνει σημα 480p θα το ξεχειλωσει σε 1920 χ1080p? "end offtopik"
johnbond Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 ζει ο κορασιδης ακομη?μου θυμιζει τα παιδικα μου χρονια,μινιον,κλαουδατος,λαμπροπουλος Δε θα υπάρχει ακόμη για πολύ..Έχει μείνει πίσω απο τον ανταγωνισμό..
jabar Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δε θα υπάρχει ακόμη για πολύ..Έχει μείνει πίσω απο τον ανταγωνισμό.. http://www.cebil.gr/news/Polisi-toy-tis-Radio-Korasidis μη βιαζεστε...35 μυρια δωσαν πριν 10 μερες περιπου...δε πιστευω να τα δωσαν τοσο ευκολα...
yannis18 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 χα και γω γι αυτην την lg ψαχνομαι να δω ποιος την εχει σε καλυτερη τιμη. Αλλα κορασιδης τρωει ακυρο απο οτι φαινεται. Η καλυτερη λυση μαλλον ειναι πλαισιο που εχει και μεχρι 24 ατοκες και δωρεαν μεταφορικα στα 439 ευρο. λιγο οφφτοπικ Βασικα την θελω για το wii και για ελληνικα καναλια για κανα αγωνα (τηλεοραση δεν βλεπω!). Για ταινιες και οτιδηποτε αλλο εχω και προτζεκτορα και φουλ hd 24ra οθονη υπολογιστη, αλλα επειδη βαριεμαι να τον αναβω για το wii, λεω να παρω μια τιβι. Αυτο που με ανυσηχει ειναι οτι εχει αναλυση φουλ hd και δεν ξερω πως θα φαινονται τα ελληνικα καναλια που ειναι σε γαμησε τα αναλυση και το wii που βγαζει μονο 480p. Στις τηλεορασεις μπορεις να ριξης την αναλυση οπως στις οθονες υπολογιστων? δηλαδη αν απο το composite περνει σημα 480p θα το ξεχειλωσει σε 1920 χ1080p? "end offtopik" Η ανάλυση 480p βρίσκεται μέσα στις υποστηριζόμενες αναλύσεις των τηλεοράσεων. ('οπως και η 720 κτλ). Τα ελληνικά κανάλια θα φαίνονται ελαφρώς παραμορφωμένα γιατί θα αλλάξει ο λόγος σε widescreen format από 4:3 που εκπέμπουν. Το wii θα φαίνεται τέλεια γιατί υποστηρίζει widescreen. (έχω wii σε 40" 1080p μέσω component και φαίνεται τέλεια)
Konstantin77 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Moυ θυμίζει τα τεράστια αστεράκια που έχουν κάτι συσκευασίες στo super market και καλά 30% έκπτωση. Από τί όμως;Πόση ήταν η τιμή του προϊόντος πριν;Και για ποιό super market είναι αυτή η προσφορά;Αφού το καθένα έχει και διαφορετική τιμολογιακή πολιτική. Αν και συνφωνώ, υπάρχουν είδη που τα έχουν πάνω κάτω όλοι την ίδια τιμή. Φαντάζομαι κάτι σε Wii ή ακριβές Dlsr ή λευκά ηλεκτρικά. Σε τέτοιες περιπτώσεις αξίζει σίγουρα να ρίχνει κανείς μια ματιά. Αλλιώς εννοείται ότι 20% δεν είναι και τρελή προσφορά πάντα σε σχέση με την ενδεικτική λιανική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.