Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption [PS3][Xbox 360]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε, ΡΕ, σταματάς; :mad:

Θέλω αύριο να το πάρω να χαλαρώσω λίγο από τις κωλοεξετάσεις, και έχω εσένα από πάνω μου να με κάνεις να νιώθω ότι θα κάνω λάθος αν το πάρω τώρα. :mad: (και να μη περιμένω έκδοση για υπολογιστή)

Δημοσ.

Ζηλεύω το πλούσιο λεξιλόγιο σου Ιάσονα. Τράβα και ενα report για να γουστάρω.

Ρε, ΡΕ, σταματάς; :mad:

Θέλω αύριο να το πάρω να χαλαρώσω λίγο από τις κωλοεξετάσεις, και έχω εσένα από πάνω μου να με κάνεις να νιώθω ότι θα κάνω λάθος αν το πάρω τώρα. :mad: (και να μη περιμένω έκδοση για υπολογιστή)

Ε δεν θα πάθεις και τίποτα απο το PS3 port. Απλά θα είναι λίγο κατώτερο οπτικά απο του 360.

Δημοσ.
Ε δεν θα πάθεις και τίποτα απο το PS3 port. Απλά θα είναι λίγο κατώτερο οπτικά απο του 360.

Κοίτα, και τίποτα να μη πάθω, πολύ απλά μπορείς να πας στο θέμα που έχει ανοίξει εδώ και 3 χρόνια.

Τέλος, μη ξανά ακούσω εδώ για κόντρες.

Δημοσ.

Τα λεφτα μας δεν τρεχουν απο τα μπατζακια. Πρεπει να ξερουμε και εμεις οι χρηστες PS3 τι γινεται με τη μεταφορα του παιχνιδιου. Αν μιλαμε για επιπεδο Bayonetta διαφορες τοτε να παει να παρει τα @@ μου η rockstar.

Δημοσ.
Τα λεφτα μας δεν τρεχουν απο τα μπατζακια. Πρεπει να ξερουμε και εμεις οι χρηστες PS3 τι γινεται με τη μεταφορα του παιχνιδιου. Αν μιλαμε για επιπεδο Bayonetta διαφορες τοτε να παει να παρει τα @@ μου η rockstar.

Αυτό φοβάμαι... Στο τέλος των εικόνων λέει:

Probably one of the worst port ever.

Θα το δοκιμάσω αύριο αν το βρω.

Δημοσ.

Οι διαφορές είναι αυτές που υπήρχαν και στο GTA IV. Καμία σχέση με τα τεχνικά προβλήματα του Bayonetta. Μην ξεχνάς οτι σε εκείνη την περίπτωση κόπηκαν βαθμοί απο την PS3 έκδοση, ενω τώρα και τα 2 ports πήραν την ίδια βαθμολογία.

Και εντάξει, αν είναι να πάρει τα @@ σου ενα παιχνίδι με 96% στο Metacritic, τότε τι περιμένεις να παίξεις;

Επισκέπτης
Δημοσ.
Οι διαφορές είναι αυτές που υπήρχαν και στο GTA IV. Καμία σχέση με τα τεχνικά προβλήματα του Bayonetta.

Μια αποψη που διαβασα τωρα απο moderator του Neogaf.

Having played every 360 and PS3 version of GTAIV + expansions and now RDR, I think the PS3 version looks quite good still. It's certainly not blurry like the original GTAIV, it's crisp in comparison (more like BoGT), and the framerate is way better.

Μαλλον ειναι μικροτερη απο την διαφορα του GTA στις 2 κονσολες.Η οποια ετσι και αλλιως ηταν πολυ μικρη, για να σε αναγκασει να μην απολαυσεις το παιχνιδι στο ps3.

οποτε...

Και εντάξει, αν είναι να πάρει τα @@ σου ενα παιχνίδι με 96% στο Metacritic, τότε τι περιμένεις να παίξεις;

Αυτο ακριβως.

Δημοσ.
Οι διαφορές είναι αυτές που υπήρχαν και στο GTA IV. Καμία σχέση με τα τεχνικά προβλήματα του Bayonetta. Μην ξεχνάς οτι σε εκείνη την περίπτωση κόπηκαν βαθμοί απο την PS3 έκδοση, ενω τώρα και τα 2 ports πήραν την ίδια βαθμολογία.

Eμενα αυτο με ενδιαφερει, να μην παρω κουτσουρεμενη εκδοση που δεν αξιζει τα φραγκα της. Γι αυτο και θελουμε να ξερουμε τις οποιες διαφορες μεταξυ των εκδοσεων.

Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή είμαι στην κάτω μεριά του χάρτη (Mexico) και έχω ένα πρόβλημα με το dueling... Μπορεί κάποιος να δώσει λίγη βοήθεια σχετικά με το dueling; Το πρόβλημα είναι πως δεν προλαβαίνω να τραβήξω το περίστροφο και με σκίζουν... :confused:

Δημοσ.

Υπάρχει ήδη topic Xbox360 vs PS3, δεν χρειαζόμαστε και ένα υπο-topic σε κάθε multiplatform παιχνίδι που βγαίνει.

Απο κεί και πέρα όταν ένα game έχει διαφορές από τη μια κονσόλα στην άλλη δεν είναι φταίξιμο ούτε της ίδιας της κονσόλας(εφόσον έχει την τεχνική υποδομή), ούτε του κατασκευαστή της, ούτε πόσο μάλλον του κατόχου της που θέλουμε να του «την πούμε». Είναι φταίξιμο της εταιρείας που το κατασκευάζει, τα ενδεχόμενα deal που κάνει και την ποιότητα των ports της.

Είμαι μεγάλος fan της Rockstar αλλά έχει καταντήσει αηδία όλο αυτό το αμερικάνικο παιχνιδάκι με τα ports και συνάμα με τα site-κράχτες και το fanboism που δημιουργείται με στόχο της πωλήσεις. Όλοι καταναλωτές είμαστε και όλοι την ίδια τιμή πληρώνουμε στο ταμείο. Δεν βλέπεις όμως κανέναν να λέει «κάτσε ρε Rockstar/Sega/Square Enix δεν είναι τίμιο αυτό που έκανες» αντίθετα καλλιεργείται η λογική του να ψάχνουμε κάθε δυνατή αφορμή για να συνεχίζουμε τον λεγόμενο «πόλεμο» των κονσολών, απομακρύνοντας μας απο την ουσιαστικές απαιτήσεις που έχουμε ως καταναλωτές απο αυτές. Και δεν το λέω για τους απλούς gamers, αυτοί έτσι κι αλλιώς τελευταίοι μπαίνουν στην αλυσίδα (άλλο αν βγάζουν τελικά την περισσότερη «δουλειά») το λέω κυρίως και τους ενάρετους reviewers και τα αντικειμενικά site πληροφόρησης.

Anyway, το περιμένω κι εγώ πως και πως αν και χρόνο δεν έχω. Ελπίζω το multi να έχει potential, να στήσουμε και καμιά ομαδούλα insomniacs.B)

Δημοσ.

To παιχνιδι φαινεται εκπληκτικο ανεξαρτητου βαθμολογιας κ μεσου ορου στο metacritic.

Παντως εγω δεν μπορω να καταλαβω προς τι ολη αυτη η γκρινια μερικων που εχουν μονο PS3...τα παραπανω συγκριτικα απευθυνονται σε αυτους που εχουν κ τα 2 μηχανηματα κ ενδιαφερονται να μαθουν ποια ειναι η καλυτερη εκδοση ωστε να μην δωσουν τα λεφτα για την κατωτερη εκδοση - οσοι εχουν μονο ενα μηχανημα δεν εχουν κ δυνατοτητα επιλογης και απλα θα αγορασουν την εκδοση για το μηχανημα που εχουν, τωρα αν τα παραπανω συγκριτικα ενοχλουν μερικους εκει ειναι που μπαινει το θεμα fanboyσμου στη μεση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...