Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption [PS3][Xbox 360]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Λίγο τεράστιο θες να πεις! που ακούστηκε fps να κρατάει καμιά 10αριά μέρες :o

(σχετικό βέβαια το full Play που λες, αλλά υποθέτω είναι το ελάχιστο 8ωρα)

Δηλαδή θες να πεις ότι ένα παιχνίδι σαν αυτό, αν το τερματίσεις στις 10 ημέρες παιχνιδιού 100% θεωρείται μεγάλο? Μάλλον μικρό θεωρείται...

• Απαντ. 309
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Δηλαδή θες να πεις ότι ένα παιχνίδι σαν αυτό, αν το τερματίσεις στις 10 ημέρες παιχνιδιού 100% θεωρείται μεγάλο? Μάλλον μικρό θεωρείται...

καλά τόσο μεγάλο όσο το GTA IV σίγουρα δεν είναι...φαίνεται και απ΄τον χάρτη

Δημοσ.

Παιδιά το παιχνίδι είναι καταπληκτικό. Παίζω δύο μέρες τώρα χαλαρά και η ιστορία εξελίσσεται πολύ ωραία. Το περιβάλλον, τα γραφικά και ο ήχος είναι πολύ καλά είναι πολύ καλά και δεν με έχουν απογοητεύσει. Για άλλη μία φορά η Rock Star έκανε το θαύμα της και πιστεύω πως έλειπε ένα τέτοιο παιχνίδι.

Δημοσ.
καλά τόσο μεγάλο όσο το GTA IV σίγουρα δεν είναι...φαίνεται και απ΄τον χάρτη

βασικά το έχουν πει ότι είναι μεγαλύτερο του GTA IV

Δημοσ.

Το παιχνίδι το ξεκίνησα εχθές το βράδυ και μπορώ να πω ότι είναι πάρα πολύ καλό! Έχουν φτιάξει φοβερή ατμόσφαιρα και χαλαρά αξίζει τις μεγάλες βαθμολογίες!

Δημοσ.

Απλά για το κους κους...

Eurogamer 8/10 (σχετικά χαμηλή σε σχέση με άλλα sandbox games, πχ just cause 2 που πήρε ίδια βαθμολογία από τον ίδιο reviewer)

EDGE 9/10

Σε γενικές γραμμές παίρνει ως τώρα υψηλές βαθμολογίες.

Δημοσ.

Ρε παιδια εμενα στο duel δεν μου πυροβολαει! Διαλεγω στοχους αλλα δεν πυροβολαω και με σκοτωνουν! Τι κανω λαθος; Ποιο κουμπι πατας για να ριξει;

Δημοσ.

Το παιχνιδι εχει μπει στο callendar προς αγορα τον Νοεμβριο - Δεκεμβριο που θα εχει πεσει και η τιμη του και θα εχω και ορεξη για sandbox παιχνιδι.

Δημοσ.
Ρε παιδια εμενα στο duel δεν μου πυροβολαει! Διαλεγω στοχους αλλα δεν πυροβολαω και με σκοτωνουν! Τι κανω λαθος; Ποιο κουμπι πατας για να ριξει;

ΔΕΚΣΙ ΤΡΙΓΓΚΕΡ.

μην αφηνεις το λεφτ τριγγκερ ομως. :D

---------- Προσθήκη στις 15:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:38 ----------

Το παιχνιδι εχει μπει στο callendar προς αγορα τον Νοεμβριο - Δεκεμβριο που θα εχει πεσει και η τιμη του και θα εχω και ορεξη για sandbox παιχνιδι.

απορω πως μπρειτε να αντεξετε μεχρι τοτε. Να ακουτε τους παντες να το παιζουν και να μιλανε παντα για το ποσο καλο ειναι..αλλα θα κατσεις να περιμενεις μεχρι νοεμβριο?? My god θα παθενα κατι. λολ

Δημοσ.

Ε δεν εχω τις καβλες που ειχα οταν ημουν 17 - 23. Απο τα 24 και μετα αρχισε η καθοδος οποτε δεν υπαρχει προβλημα. Ασε που και ο χρονος ειναι περιορισμενος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Ποιες είναι οι διαφορές στα γραφικά μεταξύ 360 και PS3; Video reviews του παιχνιδιού υπάρχουν εδώ http://www.videoreviews.gr/

Συμφωνα με αυτα που εχω διαβασει μεχρι τωρα εχουμε κ λεμε:

PS3

Περισσοτερο pop-up και frame-drops

Υποχρεωτικο install 600MB

Μεγαλυτερα loadings

Τρεχει στα 640p με QAA σαν τo GTAIV

360

Λιγοτερο pop-up κ πιο σταθερο frame-rate

Mικροτερα loadings

Τρεχει στα 720p με 2xAA

Mε λιγα λογια οποιος εχει κ τα 2 μηχανηματα ας προτιμησει την εκδοση του 360 για ακομα μια φορα.

Επεξ/σία από dr_thodt

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...