giorgos147 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Ποτέ νομίζω. Τουλάχιστον από τι έχουν πει. Αλήθεια;;; Πώς είχα την ιδέα ότι θα βγει;!
Merdock Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Btw άρχισα χτες να το παίζω.Από κανά 2ωρο που έπαιξα οι πρώτες εντυπώσεις είναι αρκετά καλές. Αν προλάβω να παίξω και σήμερα ίσως γράψω αργότερα ένα ποστ με περισσότερες λεπτομέρειες.
fearwhatnow Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Ποτέ νομίζω. Τουλάχιστον από τι έχουν πει. Σε 8-10 μηνες θα βγει στο pc.
Toufas Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 εχω πωρωθεί με το Multi του, οποιος ψηνεται να παιξουμε, add toufas tilemaxx αντε να το παρεις!
Tilemaxx Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 εχω πωρωθεί με το Multi του, οποιος ψηνεται να παιξουμε, add toufastilemaxx αντε να το παρεις! Ε τώρα που χρόνος με τις πανελλαδικές, δεν παίζει να μην το πάρω όμως. Είναι στη wishlist εδώ και καιρό.
The_Sheep Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 αν παντως θελετε ενα σομπρερο για το αβαταρ σας πρεπει να πετυχετε ενα καπελο ενος παρανομου...χωρις να τον σκοτωσετε
isspro Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 ναι ρε μαγκες καλα ολα αυτα αλλα πειτε οτι ειναι για xbox να καταλαβαινει ο κοσμος. γιατι εμεις του ps μειναμε μ@λ@κ3ς προς στιγμην...
polakis21 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Ρε παιδιά έχω παίξει 2 ημέρες φουλ και έχω φτάσει ήδη στο 20% complete. Και παίζω χαλαρά με side quests, βοηθάω άλλους, παίζω poker κλπ, δεν κάνω μόνο το main story. Μήπως είναι λίγο μικρό? Στο GTA IV έκανα αρκετό καιρό να το πάω 50%...
activex Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Ρε παιδιά έχω παίξει 2 ημέρες φουλ και έχω φτάσει ήδη στο 20% complete. Και παίζω χαλαρά με side quests, βοηθάω άλλους, παίζω poker κλπ, δεν κάνω μόνο το main story. Μήπως είναι λίγο μικρό? Στο GTA IV έκανα αρκετό καιρό να το πάω 50%... Λίγο τεράστιο θες να πεις! που ακούστηκε fps να κρατάει καμιά 10αριά μέρες (σχετικό βέβαια το full Play που λες, αλλά υποθέτω είναι το ελάχιστο 8ωρα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα