Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption [PS3][Xbox 360]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 309
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Btw άρχισα χτες να το παίζω.Από κανά 2ωρο που έπαιξα οι πρώτες εντυπώσεις είναι αρκετά καλές.

Αν προλάβω να παίξω και σήμερα ίσως γράψω αργότερα ένα ποστ με περισσότερες λεπτομέρειες.

Δημοσ.

εχω πωρωθεί με το Multi του, οποιος ψηνεται να παιξουμε, add toufas

tilemaxx αντε να το παρεις!

Δημοσ.
εχω πωρωθεί με το Multi του, οποιος ψηνεται να παιξουμε, add toufas

tilemaxx αντε να το παρεις!

Ε τώρα που χρόνος με τις πανελλαδικές, δεν παίζει να μην το πάρω όμως. Είναι στη wishlist εδώ και καιρό.

Δημοσ.

αν παντως θελετε ενα σομπρερο για το αβαταρ σας πρεπει να πετυχετε ενα καπελο ενος παρανομου...χωρις να τον σκοτωσετε

Δημοσ.

ναι ρε μαγκες καλα ολα αυτα αλλα πειτε οτι ειναι για xbox να καταλαβαινει ο κοσμος. γιατι εμεις του ps μειναμε μ@λ@κ3ς προς στιγμην...

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχω παίξει 2 ημέρες φουλ και έχω φτάσει ήδη στο 20% complete. Και παίζω χαλαρά με side quests, βοηθάω άλλους, παίζω poker κλπ, δεν κάνω μόνο το main story. Μήπως είναι λίγο μικρό? Στο GTA IV έκανα αρκετό καιρό να το πάω 50%...

Δημοσ.
Ρε παιδιά έχω παίξει 2 ημέρες φουλ και έχω φτάσει ήδη στο 20% complete. Και παίζω χαλαρά με side quests, βοηθάω άλλους, παίζω poker κλπ, δεν κάνω μόνο το main story. Μήπως είναι λίγο μικρό? Στο GTA IV έκανα αρκετό καιρό να το πάω 50%...

Λίγο τεράστιο θες να πεις! που ακούστηκε fps να κρατάει καμιά 10αριά μέρες :o

(σχετικό βέβαια το full Play που λες, αλλά υποθέτω είναι το ελάχιστο 8ωρα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...