Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption [PS3][Xbox 360]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 309
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
29.75 λιρες το εχει εδω παντως στο tesco :P

βασικα εγω γιατι το βλεπω £35 συν οτι το tesco δε φερνει στην ελλαδα... αρα ατοπο εκτος αν παω παλι αγγλια μονο και μονο για το παιχνιδι :lol:

για εσενα που μενεις εκει τωρα ειναι οκ αλλα για τα ατομα που ειναι ελλαδα και να εστελνε, οικονομικα δε συμφερει το εν λογο προϊον :shifty:

Δημοσ.

Toufas, θυμάσαι btw πόσο είχαν τα Sainsbury's το Modern Warfare 2 όταν κυκλοφόρησε;

Επίσης, ανακοινώθηκε και DLC για το παιχνίδι. Δωρεάν.

Δημοσ.

Πρώτο review? δεν θυμάμαι άλλο,9.75 απο gameinformer

http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=245780

πολύ Hype,σπαστικό weekly videos μάρκετιγκ.το παιχνίδι είναι gta σε western,σε όσους αρέσει το gta θα τους αρέσει και αυτό.

το δώσανε πιο πολύ απο το smg2 στο game informer 9.5 το smg2.

χωρίς να θέλω να το υποβαθμίσω το παιχνίδι θα πρωτειμούσα το smg2.ειδικά αν ήταν και hd χεχε.

ακούγονται πολλά πάντος για το rdr ,λένε για next best thing κτλπ ,εγώ πάντος με την πατάτα που έφαγα απο το άλαν wake δεν την ξαναπατάω τόσο σύντομα με Hype.

Δημοσ.

Μόνο απο την Rockstar μπορεί κάποιος να περιμένει εγγυημένη ποιότητα ασχέτως του hype που πέφτει. Πάρτε παραδείγματα: Vice City, San Andreas, IV τρελό hype, απίστευτα παιχνίδια.

Δημοσ.

ναι όμως όλα gta.κρατάω μια πισινή εδώ.δεν είμαι και ο μεγαλύτερος φαν των gta,το concept του rdr με τραβάει περισσότερο,μακάρι να γίνει σωστά.

Δημοσ.
Πρώτο review? δεν θυμάμαι άλλο,9.75 απο gameinformer

http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=245780

πολύ Hype,σπαστικό weekly videos μάρκετιγκ.το παιχνίδι είναι gta σε western,σε όσους αρέσει το gta θα τους αρέσει και αυτό.

το δώσανε πιο πολύ απο το smg2 στο game informer 9.5 το smg2.

χωρίς να θέλω να το υποβαθμίσω το παιχνίδι θα πρωτειμούσα το smg2.ειδικά αν ήταν και hd χεχε.

ακούγονται πολλά πάντος για το rdr ,λένε για next best thing κτλπ ,εγώ πάντος με την πατάτα που έφαγα απο το άλαν wake δεν την ξαναπατάω τόσο σύντομα με Hype.

προσωπικα για μενα φαινεται πολυ καλυτερο το rdr. To smg2 μου μοιαζει ολοιδιο με το smg το οποιο και δεν τρελαθηκα παιζοντας το (ενω ειχα λατρεψει το mario 64 και παραδοξως παρα τα μετρια review το mario sunshine)

εγω προσωπικα μιλωντας παλι νιωθω οτι δεν προσφερει πλεον κατι καινουριο η σειρα, αν και ψιλιαζομαι θα πεσουν παλι τρελες βαθμολογιες, game of the year κλπ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...