isspro Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 29.75 λιρες το εχει εδω παντως στο tesco βασικα εγω γιατι το βλεπω £35 συν οτι το tesco δε φερνει στην ελλαδα... αρα ατοπο εκτος αν παω παλι αγγλια μονο και μονο για το παιχνιδι για εσενα που μενεις εκει τωρα ειναι οκ αλλα για τα ατομα που ειναι ελλαδα και να εστελνε, οικονομικα δε συμφερει το εν λογο προϊον
Toufas Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 βαζεις αυτο http://www.gamestracker.com/tesco-voucher-code.htm
Sir Pretender Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Toufas, θυμάσαι btw πόσο είχαν τα Sainsbury's το Modern Warfare 2 όταν κυκλοφόρησε; Επίσης, ανακοινώθηκε και DLC για το παιχνίδι. Δωρεάν.
speedy23 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Απλα μια διευκρινιση, zavvi=thehut.Ιδιες τιμες,ιδιο site interface κτλ.
skanjos Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Πρώτο review? δεν θυμάμαι άλλο,9.75 απο gameinformer http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=245780 πολύ Hype,σπαστικό weekly videos μάρκετιγκ.το παιχνίδι είναι gta σε western,σε όσους αρέσει το gta θα τους αρέσει και αυτό. το δώσανε πιο πολύ απο το smg2 στο game informer 9.5 το smg2. χωρίς να θέλω να το υποβαθμίσω το παιχνίδι θα πρωτειμούσα το smg2.ειδικά αν ήταν και hd χεχε. ακούγονται πολλά πάντος για το rdr ,λένε για next best thing κτλπ ,εγώ πάντος με την πατάτα που έφαγα απο το άλαν wake δεν την ξαναπατάω τόσο σύντομα με Hype.
Tilemaxx Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Μόνο απο την Rockstar μπορεί κάποιος να περιμένει εγγυημένη ποιότητα ασχέτως του hype που πέφτει. Πάρτε παραδείγματα: Vice City, San Andreas, IV τρελό hype, απίστευτα παιχνίδια.
skanjos Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 ναι όμως όλα gta.κρατάω μια πισινή εδώ.δεν είμαι και ο μεγαλύτερος φαν των gta,το concept του rdr με τραβάει περισσότερο,μακάρι να γίνει σωστά.
vandermonde Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Πρώτο review? δεν θυμάμαι άλλο,9.75 απο gameinformer http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=245780 πολύ Hype,σπαστικό weekly videos μάρκετιγκ.το παιχνίδι είναι gta σε western,σε όσους αρέσει το gta θα τους αρέσει και αυτό. το δώσανε πιο πολύ απο το smg2 στο game informer 9.5 το smg2. χωρίς να θέλω να το υποβαθμίσω το παιχνίδι θα πρωτειμούσα το smg2.ειδικά αν ήταν και hd χεχε. ακούγονται πολλά πάντος για το rdr ,λένε για next best thing κτλπ ,εγώ πάντος με την πατάτα που έφαγα απο το άλαν wake δεν την ξαναπατάω τόσο σύντομα με Hype. προσωπικα για μενα φαινεται πολυ καλυτερο το rdr. To smg2 μου μοιαζει ολοιδιο με το smg το οποιο και δεν τρελαθηκα παιζοντας το (ενω ειχα λατρεψει το mario 64 και παραδοξως παρα τα μετρια review το mario sunshine) εγω προσωπικα μιλωντας παλι νιωθω οτι δεν προσφερει πλεον κατι καινουριο η σειρα, αν και ψιλιαζομαι θα πεσουν παλι τρελες βαθμολογιες, game of the year κλπ....
DeViAnT_Puppet! Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Άντε να δούμε, μια βδομάδα ακόμα. Η μόνη ανησυχία μου είναι μήπως τρέχει με χαμηλά FPS όπως το GTA IV. Ίδωμεν..
The_Sheep Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 μερικοι μπορει να το εχουν και σημερα!!! p2p released
dreaming123 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Πολύ καλό!!!Και ήθελα πως και πως κάποιο γουέστερν.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα