Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption [PS3][Xbox 360]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από την περιγραφή των ingame items δεν αντιλαμβάνομαι κάποια χρησιμότητα τους στο online. Από την άλλη βέβαια το online δεν νομίζω να με απασχολήσει μιας και εκεί παίζω σχεδόν αποκλειστικά αθλητικούς τίτλους και fps.

Δημοσ.
Από την περιγραφή των ingame items δεν αντιλαμβάνομαι κάποια χρησιμότητα τους στο online. Από την άλλη βέβαια το online δεν νομίζω να με απασχολήσει μιας και εκεί παίζω σχεδόν αποκλειστικά αθλητικούς τίτλους και fps.

το άλογο μόνο αλλά οκ...όπως την βρίσκει ο καθένας

Δημοσ.
Νομιζω οτι στα περισσοτερα multiplatform αυτο γινεται.Αν και δεν εχω εμπιστοσυνη στην rockstar μετα το GTA,ελπιζω να παραδειγματιστει απο την ΕΑ με το Saboteur και να ριξει τουλαχιστον ενα MLAA για antialiazing στην ps3 εκδοση.Πολλα ζηταω ομως.

Oπως και να χει φαινεται παιχνιδαρα!

Σιγουρα οι εκδοσεις του 360 ειναι αυτες που γινονται συνηθως demonstrate αλλα τις φορες που δεν δειχνουν καθολου την εκδοση του PS3 τα πραγματα φαινονται ακομα πιο υποπτα...βασικα περα απο τα γραφικα που οντως φαινονται παρα πολυ καλα το μονο που με ανησυχει ειναι το frame-rate που φαινεται να κυμαινεται σε επιπεδα GTAIV - τοσο καιρο δεν κανανε καθολου optimize την μηχανη γραφικων στο συγκεκριμενο τομεα? :rolleyes:

Δημοσ.

To frame rate να ειναι καλυτερο απο το GTA και ειμαστε οκ.Γιατι με αυτα γραφικα δεν εχεις αλλες απαιτησεις.:P

Δημοσ.

Στη special edition του παιχνιδιού που μάλλον δεν βλέπω να την παίρνω θα μπορείς να πάρεις τα extra items απο το psn αν είναι αγγλική η έκδοση του κωδικού;

Δημοσ.
To frame rate να ειναι καλυτερο απο το GTA και ειμαστε οκ.Γιατι με αυτα γραφικα δεν εχεις αλλες απαιτησεις.:P

Μακαρι να εχει καλυτερο frame-rate και πιο ευχρηστο/γρηγορο χειρισμο ειδικα στο cover system απο το GTAIV...αν εχει αυτα τα 2 θα ειμαι πολυ ευχαριστημενος. :-)

Παντως οντως τα γραφικα ειναι φοβερα ειδικα για ενα παιχνιδι με ανοιχτο κοσμο.

Δημοσ.

Εγώ πάντως θα πάρω την limited edition καθότι για τα γούστα μου το συγκεκριμένο Game φαίνεται να έχει τρελό potential.

δεν θέλω να προτρέχω αλλά μυρίζομαι GOTY για εμένα τουλάχιστον

Στη special edition του παιχνιδιού που μάλλον δεν βλέπω να την παίρνω θα μπορείς να πάρεις τα extra items απο το psn αν είναι αγγλική η έκδοση του κωδικού;

Αν κρίνω απα άλλα παιχνίδια δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα, μιας και το UK/EU είναι στο ίδιο PSN.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν και αρχικά έλεγα να το πάρω από το "θείο" για το 360 τελικά ψήνομαι να το αγοράσω στο PS3 για να παίζω και online.Αν και δε συνηθίζω να παίζω online στις κονσόλες φαίνεται να έχει πολύ δυνατό multiplayer και θα ναι κρίμα να μην το δοκιμάσω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1o preorder που κανω για game... μου φαινεται οτι θα γινει της π******ς ΚΑΙ στο online. count me in :P

Το έχει προ-παραγγείλη κανείς και αν ναί απο πού;

απο thehut.com --> €43.08 με μεταφορικα (€1.15), την απλη εκδοση (€41.93 εχει ή £34.73)

εχω ξαναπαρει απο εκει και οταν υπαρχει ηδη, το στελνουν την ιδια μερα αν το παραγγειλεις μεχρι μεσημερι! και μου ηρθε σε 5 εργασιμε μαζι με τη μερα που το χτυπησα (τεταρτη-τριτη).

επισης αλλα καλα μαγαζια ειναι:

blahdvd.com ---> €1.5 μεταφορικα

play.com ---> δωρεαν μεταφορικα (απ οσο γνωριζω)

game.co.uk ---> €3.5 μεταφορικα

zavvi.com ---> €1.15 μεταφορικα

play-asia.com ---> €4 μεταφορικα

mymemory.co.uk ---> δωρεαν μεταφορικα

videogamesplus.ca ---> €5.25 μεταφορικα

hmv.com ---> £2.5 μεταφορικα (ανα τεμαχιο)

επισης ενα site στυλ skroutz για παιχνιδια ----> gamestracker.com

Εγώ από το game.co.uk. Στις 39.99 λίρες. Με 10 παραπάνω έχει και μια limited edition αλλά κατά την γνώμη μου δεν αξίζει (2περισσότερα item ingame, διαφορετικό εξώφυλλο και το soundtrack του game)

αρα εδωσες €47. θα συμφωνισω οτι δεν αξιζει η Limited Edition κ εγω

Και εγω απο Amazon 41.45 λιρες τελικη.

chill@ Οι 40 λιρες απο game.co ειναι τελικη? Αν οχι, ξερεις ποσο χρεωνουν μεταφορικα?

€48.8 εσυ και το game.co.uk χρεωνει €3.5 μεταφορικα

2.95 λίρες είναι τα μεταφορικά από το game. £42.94 τελική λοιπόν ήτοι 48.6071 ευρώ με σημερινές ισοτιμίες.

Ευελπιστώ ότι η τιμή του θα πέσει κανένα πεντόλιρο μέχρι να βγει. Στο σύνολο των προπαραγγελιών μου από το game αυτό συμβαίνει.

true ;)

Επεξ/σία από isspro

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...