d_gkal Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Υποτίθεται ότι το series x θα παίζει τα παιχνίδια των προηγούμενων κονσολών. Οπότε περιμένουμε να παίξει και αυτό το παιχνίδι.
Mr_Terror Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Παιδια σορρυ καταλαβα οτι το παιδι δεν εχει καθολου ms κονσολα.Αν εχει one ναι ειναι συμβατο το παιζει εκει.
bad_freddy Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Εγω δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπαίνει ποτέ σε προσφορά (το 1) σε αντίθεση με το 2 που σχεδόν κάθε εβδομάδα είναι μισοτιμής.
lebron15 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 14 ώρες πριν, bad_freddy είπε Εγω δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπαίνει ποτέ σε προσφορά (το 1) σε αντίθεση με το 2 που σχεδόν κάθε εβδομάδα είναι μισοτιμής. https://xbox-store-checker.com/en/game/compare/Red-Dead-Redemption/bwklfhwt7dhc Τσέκαρε στο link, μπαίνει αρκετά συχνά και αυτό. Εξάλλου είναι ένα από τα καλύτερα και πιο εμπορικά παιχνίδια της γενιάς. Εγώ έψαχνα για καιρό το Undead Nightmare και το βρήκα σε προσφορά κάπου γύρω στο Πάσχα πέρσι. Το προτείνω και αυτό εννοείται.
beatshooter Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Στις 10/3/2020 στις 7:08 ΜΜ, Mr_Terror είπε Παιδια σορρυ καταλαβα οτι το παιδι δεν εχει καθολου ms κονσολα.Αν εχει one ναι ειναι συμβατο το παιζει εκει. Ναι δεν έχω! Γι'αυτό ρώτησα!
ChrisAce Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Βρέθηκε στα χέρια μου το GOTY για xbox360 και xbox one, και απορώ πως δεν το είχα δει και δεν είχα ασχοληθεί μαζί του την εποχή που βγήκε, έχοντας και PS3 και xbox360 κονσόλα. Το έχω ξεκινήσει σε xbox one s, δεν ξέρω αν βελτιώνονται κάπως τα γραφικά αλλά μια χαρά κρατάει ακόμα και σήμερα.
beatshooter Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Τελικά βρήκα ps3 ΚΑΙ ΧΒΟΧ360. Στο ps3 βρήκα την έκδοση με τα ζόμπι. Ερώτηση: η έκδοση αυτή έχει την ιστορία ΚΑΙ τα ζόμπι ή είναι μόνο ζόμπι? Αξίζει καλύτερα να το αγοράσω να το παίξω στο χβοχ360; ΥΓ: θα δανειστω μια απ' τις δυο κονσόλες
darklordvader77 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 8 λεπτά πριν, beatshooter είπε Τελικά βρήκα ps3 ΚΑΙ ΧΒΟΧ360. Στο ps3 βρήκα την έκδοση με τα ζόμπι. Ερώτηση: η έκδοση αυτή έχει την ιστορία ΚΑΙ τα ζόμπι ή είναι μόνο ζόμπι? Αξίζει καλύτερα να το αγοράσω να το παίξω στο χβοχ360; ΥΓ: θα δανειστω μια απ' τις δυο κονσόλες Στο Xbox 360 είναι σαφώς ανώτερη έκδοση απο θέμα fps και ανάλυσης.
firepc Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Το τσιμπησα και θα το αρχισω στα κοντα Ελπιζω να μην με κουρασει το open world γτ προερχομαι απο FC6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα