Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption [PS3][Xbox 360]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαλαρά!!!ακόμα άχτι το χω που δεν ήρθε στο pc!!!!σε ένα μαγαζί με ps3 και Xbox έπαιζα και το είχα τερματίσει!!!!απλά έπος!!

Αποστολή από το Xperia E με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Δε μου ρχεται ευκολα στο μυαλο καλυτερος μουλτιπλατφορμ τιτλος απο την περασμενη γενια.

Αν μου λεγες ποιο μουλτι να παιξω θα σου λεγα αυτο

Δημοσ.

Καιρός να έρθει και στα pc δεν νομίζεται;<br><br>

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Καιρός ήτανε πάντα αλλά που???όποιος έχει μείνει με την πίκρα ας παίξει gun παρόμοιο παιχνιδάκι αρκετά έως πολύ καλό θα έλεγα

Αποστολή από το Xperia E με τη χρήση Insomnia App

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ξανάρχισα 2η φορά σήμερα μετά απο χρόνια, με αφορμή το RDR 2 που βγήκε στα PC πρόσφατα.

Το παίζω στο PS3 και έπαθα πλάκα με το πόσο παλαιωμένα είναι πια τα γραφικά σε σχέση με το RDR 2.Χαχαχ.Αλλά οκ συνηθίζονται.Τo gameplay και το story παντως με συγκίνησε μετα απο τόσα χρόνια που το ξαναπαιξα.

Επεξ/σία από JTRGamer
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αν ψηνεσαι πολυ να το παιξεις ψαξε για μεταχειρισμενο xbox 360 σπασμενο που τα πουλανε σε τιμες χωμα να παιξεις.

Σε pc δεν εχει βγει, για emulator να παιζει του 360/ps3 το ξεχνας οποτε η λυση ειναι μτχ xbox 360/ps3.

Δημοσ.
On 09/03/2020 at 12:54, beatshooter said:

Πως θα γίνει να το παίξουμε σήμερα εάν δεν έχουμε την κονσόλα?

33 minutes ago, sotirisl said:

νομίζω παίζει κανονικά σε xbox one....

Όπως αναφέρουν παραπάνω παίζει κανονικά σε One. Το έχω αγοράσει για 360 και έχει το νέο κουτί που δείχνει οτι παίζεται και σε One. Για PS4 δεν νομίζω να υπάρχει κάτι αντίστοιχο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...