aris1986 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Ο Clint EastWood λείπει μονο! [ame]http://www.youtube.com/watch?v=13EUXqIwDkQ[/ame]
soso75 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 To Multiplayer του παιχνιδιού επίσεις φαίνετε απο τις πρώτες ματιές αρκετά ενδιαφέρον και καλο-στημένο με σύσταση συμμοριών παικτών - κρυψώνες και πολύ δράση! [ame]http://www.youtube.com/watch?v=ogpyb1_p3js[/ame] Άντε να ετοιμάζετε τα εξάσφαιρα σας σιγά σιγά και να διοργανώσουμε και καμία συμμορία απο το φόρουμ στην άγρια δύση μόλις βγεί.. Και κάτι για να ανέβουν τα πνεύματα: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=73xKEVPDVKw&feature=related[/ame]
chill Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Τώρα θα κλέβουμε πραγματικές Mustang και όχι την μηχανική εκδοχή της Ford Θα παίξει πολύ ο Morricone τον άλλο μήνα . Να μην πω και το Ost των Bon Jovi για τα Young Guns xaxa. Πόσο μα πόσο γουστάρω wild wild west σκηνικό στα videogames. Από το Sunsetriders στα ουφάδικα, το Outlaws της Lucas στο Gun και τα Call Of Juarez έρχεται η σειρά της Rockstar! Ελπίζω το παιχνίδι να είναι πραγματικά καλό, να πουλήσει τρελά και το RDR να γίνει franchise με όσες συνέχειες έχει και το GTA και ακόμα περισσότερες!!!
dr_thodt Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Τώρα θα κλέβουμε πραγματικές Mustang και όχι την μηχανική εκδοχή της Ford Θα παίξει πολύ ο Morricone τον άλλο μήνα . Να μην πω και το Ost των Bon Jovi για τα Young Guns xaxa. Πόσο μα πόσο γουστάρω wild wild west σκηνικό στα videogames. Από το Sunsetriders στα ουφάδικα, το Outlaws της Lucas στο Gun και τα Call Of Juarez έρχεται η σειρά της Rockstar! Ελπίζω το παιχνίδι να είναι πραγματικά καλό, να πουλήσει τρελά και το RDR να γίνει franchise με όσες συνέχειες έχει και το GTA και ακόμα περισσότερες!!! Οντως το παιχνιδι φαινεται πολλα υποσχομενο και σιγουρα δεν υπαρχουν πολλα games με θεμα την αγρια δυση οποτε οτιδηποτε καινουργιο ειναι ευπροσδεκτο. Απλα εντυπωση μου εχει κανει που η R* δεν εχει δειξει ακομα gameplay απο την εκδοση του PS3 - ολα τα in-game σημεια στα trailers μεχρι τωρα ειναι απο την εκδοση του 360...να δουμε αυτη τη φορα θα τρεχει τουλαχιστον στα 720p με ΑΑ η εκδοση του PS3? ή θα ειναι παλι sub-HD σαν το GTAIV?
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Απλα εντυπωση μου εχει κανει που η R* δεν εχει δειξει ακομα gameplay απο την εκδοση του PS3 - ολα τα in-game σημεια στα trailers μεχρι τωρα ειναι απο την εκδοση του 360...να δουμε αυτη τη φορα θα τρεχει τουλαχιστον στα 720p με ΑΑ η εκδοση του PS3? ή θα ειναι παλι sub-HD σαν το GTAIV? Νομιζω οτι στα περισσοτερα multiplatform αυτο γινεται.Αν και δεν εχω εμπιστοσυνη στην rockstar μετα το GTA,ελπιζω να παραδειγματιστει απο την ΕΑ με το Saboteur και να ριξει τουλαχιστον ενα MLAA για antialiazing στην ps3 εκδοση.Πολλα ζηταω ομως. Oπως και να χει φαινεται παιχνιδαρα!
chill Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Προσωπικά χέστηκα για τα γραφικά του RDR........Το GTA IV το θεωρώ ΜΑΚΡΑΝ το καλύτερο παιχνίδι αυτής της γενιάς και το "σοκ" των γραφικών το ξεπέρασα μετά από μερικά δεύτερα. Ας είναι εφάμιλλο σε addiction και ποιότητα με το GTA και αν θέλω να χορτάσω με γραφικά βάζω το uncharted 2 και το gow 3 στην κονσόλα μου
soso75 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Το έχει προ-παραγγείλη κανείς και αν ναί απο πού; Γιατί για demo λένε χλωμό να βγάλουν ούτε στο gta IV είχανε βγάλει..
Tigran Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Το Multiplayer φαίνεται να τα σπάει! Άντε μπας και ξεκολλήσω από το COD
chill Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Το έχει προ-παραγγείλη κανείς και αν ναί απο πού;Γιατί για demo λένε χλωμό να βγάλουν ούτε στο gta IV είχανε βγάλει.. Εγώ από το game.co.uk. Στις 39.99 λίρες. Με 10 παραπάνω έχει και μια limited edition αλλά κατά την γνώμη μου δεν αξίζει (2περισσότερα item ingame, διαφορετικό εξώφυλλο και το soundtrack του game)
TSOPK Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Και εγω απο Amazon 41.45 λιρες τελικη. chill@ Οι 40 λιρες απο game.co ειναι τελικη? Αν οχι, ξερεις ποσο χρεωνουν μεταφορικα?
ultralisk Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Και εγω απο Amazon 41.45 λιρες τελικη. chill@ Οι 40 λιρες απο game.co ειναι τελικη? Αν οχι, ξερεις ποσο χρεωνουν μεταφορικα? περίπου 2.90 απο game τα μεταφορικά...amazon τα χτυπάει πολύ
chill Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 2.95 λίρες είναι τα μεταφορικά από το game. £42.94 τελική λοιπόν ήτοι 48.6071 ευρώ με σημερινές ισοτιμίες. Ευελπιστώ ότι η τιμή του θα πέσει κανένα πεντόλιρο μέχρι να βγει. Στο σύνολο των προπαραγγελιών μου από το game αυτό συμβαίνει.
ultralisk Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 την limited πάντως εγώ θα την χτυπήσω αφού δεν είναι game με 8ωρο campaign για να το στείλεις μετά, χώρια που θα έχει και ενδιαφέρον online...τα in-game items είναι αρκετά καλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα