makantonio Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Ναι αυτό εννοούσα! Είναι δηλαδή ξεχωριστό παιχνίδι, σαν να λέμε R.D.R 2 !!!
tsakonas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Οχι, expansion ειναι, αλλα δε χρειαζεσαι το πρωτο, παιζει μονο του Please Note: Red Dead Redemption: Undead Nightmare is a standalone expansion, the original Red Dead Redemption not required to play
rowan Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Όντως είναι παιχνιδάρα αλλά μου την έσπασε στο τέλος ή βασικά λίγο πριν το τέλος του.
grouspen Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 βασικά.... αν είναι έτσι όπως νομίζω τότε λογικά αυτή είναι η διαφορά Undead Nightmare CollectioN (20 euro) και σκετο undead nightmare (8 euro) αν το έχει παίρνεις το σκέτο αλλιώς παίρνεις το collection π έχει κ άλλα πράγματα μαζί
jesE Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Μόλις πήρα το undead nightmare, οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Όποιος θέλει ας με κάνει add στο PSN (jesE_GR).
nzeppos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δεν το έχω ελέγξει ακόμα, γιατί είχαν βγάλει μόνο μια jtag DLC έκδοση για το 360. Νομίζω όμως ότι επιτέλους βγήκε και σε standalone δισκάκι. Θα του ρίξω μια ματιά μόλις ευκαιρήσω, αλλά ρε παιδιά ακόμα δεν έχω καταλάβει πού στο διάτανο κολλάνε οι undead με το Far West. Είδα κάποια gameplay videos στο YT και όντως φαίνεται πολύ καλό και ατμοσφαιρικό, αλλά τι σχέση έχει με το υπόλοιπο παιχνίδι? Είναι τελείως ξεκάρφωτο το θέμα. Είδαν που έκανε επιτυχία το Call of Duty με τα zombie και είπαν να βάλουν κι αυτοί στο παιχνίδι τους? (άσχετο αλλά ποτέ δεν κατάλαβα γιατί έχουν παλαβώσει όλοι με τις zombie πίστες του CoD...)
jesE Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Είχα ακριβώς την ίδια άποψη, μέχρι που έπαιξα το παιχνίδι. Δεν είχα καμία διάθεση να δοκιμάσω κανένα video game με zombies ξανά, ήταν προφανές πως το έχουν ξεζουμήσει το θέμα αυτό. Η Rockstar όμως φρόντισε να με διαψεύσει. Το gameplay είναι εθιστικό, όλο το πακέτο (με έμφαση στο multiplayer κομμάτι) είναι πραγματικά πολύ προσεγμένο και πολύ καλό. Για παράδειγμα, το Undead Overrun mode (αντίστοιχο του Horde του Gears of War) είναι άκρως διασκεδαστικό, με πολλές προσθήκες όπως τα coffins που πρέπει μεσα στο χαμό να ανοίξες κτλ. Επίσης πέρα από τα υπόλοιπα, maps για multiplayer, Gang hideouts, και characters, έχει το gambling κομμάτι (poker κτλ) και άλλο ένα φοβερά προσεγμένο mode, το Stronghold, το οποίο είναι "βγαλμένο" από το αντίστοιχο mode του uncharted 2. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τα support της Rockstar, Social Club, Stats, Events κάνουν το standalone expansion ένα πολύ καλό value for money video game. 'Ολα τα λεφτά είναι τα zombies που πάνε σφαίρα στα τέσσερα, σε στυλ εξορκιστή..
nzeppos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Πρώτη φορά που αγοράζω παιχνίδι αφού το τελειώσω Και μάλιστα καινούριο σε "κανονική" τιμή (γύρω στις 25 λίρες από amazon). Κατέβασα και το Liars and Cheats DLC και έχει να πέσει ακόμα περισσότερο λιώσιμο. Τελικά το Undead Nightmare το άφησα για αργότερα (είτε για αγορά είτε από μπάρμπα), αφού αφορά κυρίως στο single player κομμάτι με το οποιο δεν έχω όρεξη να (ξανα) ασχοληθώ σύντομα.
Giwrgos1996 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Παιζει κανεις Red dead redemption στο PS3 και ιδιαιτερα Online?
Zeus_GR Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 ....Πιο σοβαρό : Ξέρει κανείς ΠΟΤΕ θα βγει για pc???????
Zeus_GR Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Ναι στο site της Rockstar διάβασα πως θα βγει αλλά το πότε είναι άγνωστο..
jesE Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Παιζει κανεις Red dead redemption στο PS3 και ιδιαιτερα Online? Εγώ παίζω αραιά και που, αν θέλεις κάνε με add: jesE_GR Όσον αφορά την έκδοση για PC δεν έχει αναφέρει καν (πόσο μάλλον να ανακοινώσει) τίποτα η Rockstar. Ούτε φήμες δεν έχουν "ακουστεί".
Giwrgos1996 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Εγώ παίζω αραιά και που, αν θέλεις κάνε με add: jesE_GR Όσον αφορά την έκδοση για PC δεν έχει αναφέρει καν (πόσο μάλλον να ανακοινώσει) τίποτα η Rockstar. Ούτε φήμες δεν έχουν "ακουστεί". σε addara
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα