Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption [PS3][Xbox 360]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αααααχ, τι απόλαυση. Είχα λιώσει το παιχνίδι μέχρι το 50% και σήμερα έβαλα να το συνεχίσω μετά από πολλούς μήνες.

Ξαναθυμήθηκα ποιο είναι -εύκολα!- το παιχνίδι της χρονιάς. :-D

• Απαντ. 309
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξερω αν ειναι το παιχνιδι της χρονιας αλλά αυτο που με απογοητευσε ειναι το multiplayer.Παταγωδης αποτυχια .παιζω το παιχνιδι sto story mode για να δικαιολογησω τα λεφτα που εδωσα το εχω φτασει στο 95 % και καθε φορα που παω να παιξω online αμεσως κλεινω το μηχανημα...δεν λεει

Δημοσ.

Εγώ το έλιωσα 100% και πήρα και την στολή που δεν σε πιάνει κανείς!!! Κόλαση μιλάμε!!!!

Online δεν έπαιξα καθόλου και ούτε με νοιάζει σε τέτοιου είδους παιχνίδι...

Δημοσ.

Σορρυ ρε παιδια αλλα γιατι δεν ειναι καλο το multi? Εγω δεν εχω παιξει στο multiplayer ακομη αλλα απ'οτι εχω δει μου φαινεται πολυ καλο...

Δημοσ.

To multi είναι μία χαρά, απλά είναι συμπληρωματικό και δε θα σε κρατήσει καιρό. Ακόμα κι αν δεν υπήρχε καθόλου multi, πάλι θα ήταν το παιχνίδι της χρονιάς.

Δημοσ.

Έχουν περάσει αρκετοί μήνες από τότε που βγήκε το παιχνίδι και ακόμα να πέσει η τιμή του στα online καταστήματα! Έχει κανείς σας υπ'οψιν κανένα κατάστημα που να το έχει σε μειωμένη τιμή?

Δημοσ.

Άσχετο αλλά προβλέπεται να βγει και σε PC κάποια στιγμή?

---------- Προσθήκη στις 14:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:09 ----------

Έχουν περάσει αρκετοί μήνες από τότε που βγήκε το παιχνίδι και ακόμα να πέσει η τιμή του στα online καταστήματα! Έχει κανείς σας υπ'οψιν κανένα κατάστημα που να το έχει σε μειωμένη τιμή?

Δες εδώ http://www.gamestracker.com/buy-red-dead-redemption-compare-prices-xbox-360.htm για 360

Εδώ http://www.gamestracker.com/buy-red-dead-redemption-compare-prices-ps3.htm για PS3. Ρίξε μια ματιά και στο ebay.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Επιτέλους (?) τέλος. Με completion 97% και game time 37 ώρες περίπου (στην πράξη βέβαια τις υπολογίζω σε πάνω από 50 με τα retries). Επίσης έκανα όλα τα challenges (rank 10) καθώς και τα stranger quests.

Τουλάχιστον ανεπανάληπτο παιχνίδι με απίστευτες αποστολές και φοβερό τέλος. Game of the year από εμένα (εύκολα).

Δημοσ.

εγώ το έχω 99% δεν μπορώ να βγάλω το blackjack στη συγκεκριμένη περιοχή που θέλει για να πάω 100% :cry:

Δημοσ.

Σήμερα το έβαλα το παιχνίδι για πρώτη φορά.

Είναι κάτι το απίστευτο. Φοβερά γραφικά, απίστευτα το τοπία, καταπληκτική ιστορία και φοβερή ελευθερία!

Από τα καλύτερα παιχνίδια! Must Have!

Δημοσ.
Επιτέλους (?) τέλος. Με completion 97% και game time 37 ώρες περίπου (στην πράξη βέβαια τις υπολογίζω σε πάνω από 50 με τα retries). Επίσης έκανα όλα τα challenges (rank 10) καθώς και τα stranger quests.

Τουλάχιστον ανεπανάληπτο παιχνίδι με απίστευτες αποστολές και φοβερό τέλος. Game of the year από εμένα (εύκολα).

Εγώ το τελείωσα με 100% και αισθάνομαι πολύ τυχερός που έλιωσα και ολοκλήρωσα αυτή την ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ!!!

Game of the year για πλάκα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...