nzeppos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Αααααχ, τι απόλαυση. Είχα λιώσει το παιχνίδι μέχρι το 50% και σήμερα έβαλα να το συνεχίσω μετά από πολλούς μήνες. Ξαναθυμήθηκα ποιο είναι -εύκολα!- το παιχνίδι της χρονιάς.
stefanos_79 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν ξερω αν ειναι το παιχνιδι της χρονιας αλλά αυτο που με απογοητευσε ειναι το multiplayer.Παταγωδης αποτυχια .παιζω το παιχνιδι sto story mode για να δικαιολογησω τα λεφτα που εδωσα το εχω φτασει στο 95 % και καθε φορα που παω να παιξω online αμεσως κλεινω το μηχανημα...δεν λεει
polakis21 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ το έλιωσα 100% και πήρα και την στολή που δεν σε πιάνει κανείς!!! Κόλαση μιλάμε!!!! Online δεν έπαιξα καθόλου και ούτε με νοιάζει σε τέτοιου είδους παιχνίδι...
Don.Matis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Χαλαρά το παιχνίδι της χρονιάς.....χαίρεσαι να παίζεις τουλάχιστον στο story mode. Multiplayer δεν έχω παίξει καθόλου, ούτε σκοπεύω!
soso75 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Και το multiplayer είναι πάρα πολύ καλό!
Intruder7s Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Σορρυ ρε παιδια αλλα γιατι δεν ειναι καλο το multi? Εγω δεν εχω παιξει στο multiplayer ακομη αλλα απ'οτι εχω δει μου φαινεται πολυ καλο...
glad1at0re Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 To multi είναι μία χαρά, απλά είναι συμπληρωματικό και δε θα σε κρατήσει καιρό. Ακόμα κι αν δεν υπήρχε καθόλου multi, πάλι θα ήταν το παιχνίδι της χρονιάς.
theoritikos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Έχουν περάσει αρκετοί μήνες από τότε που βγήκε το παιχνίδι και ακόμα να πέσει η τιμή του στα online καταστήματα! Έχει κανείς σας υπ'οψιν κανένα κατάστημα που να το έχει σε μειωμένη τιμή?
nzeppos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Άσχετο αλλά προβλέπεται να βγει και σε PC κάποια στιγμή? ---------- Προσθήκη στις 14:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:09 ---------- Έχουν περάσει αρκετοί μήνες από τότε που βγήκε το παιχνίδι και ακόμα να πέσει η τιμή του στα online καταστήματα! Έχει κανείς σας υπ'οψιν κανένα κατάστημα που να το έχει σε μειωμένη τιμή? Δες εδώ http://www.gamestracker.com/buy-red-dead-redemption-compare-prices-xbox-360.htm για 360 Εδώ http://www.gamestracker.com/buy-red-dead-redemption-compare-prices-ps3.htm για PS3. Ρίξε μια ματιά και στο ebay.
nzeppos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Επιτέλους (?) τέλος. Με completion 97% και game time 37 ώρες περίπου (στην πράξη βέβαια τις υπολογίζω σε πάνω από 50 με τα retries). Επίσης έκανα όλα τα challenges (rank 10) καθώς και τα stranger quests. Τουλάχιστον ανεπανάληπτο παιχνίδι με απίστευτες αποστολές και φοβερό τέλος. Game of the year από εμένα (εύκολα).
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 εγώ το έχω 99% δεν μπορώ να βγάλω το blackjack στη συγκεκριμένη περιοχή που θέλει για να πάω 100%
Heatspreader Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Σήμερα το έβαλα το παιχνίδι για πρώτη φορά. Είναι κάτι το απίστευτο. Φοβερά γραφικά, απίστευτα το τοπία, καταπληκτική ιστορία και φοβερή ελευθερία! Από τα καλύτερα παιχνίδια! Must Have!
polakis21 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Επιτέλους (?) τέλος. Με completion 97% και game time 37 ώρες περίπου (στην πράξη βέβαια τις υπολογίζω σε πάνω από 50 με τα retries). Επίσης έκανα όλα τα challenges (rank 10) καθώς και τα stranger quests. Τουλάχιστον ανεπανάληπτο παιχνίδι με απίστευτες αποστολές και φοβερό τέλος. Game of the year από εμένα (εύκολα). Εγώ το τελείωσα με 100% και αισθάνομαι πολύ τυχερός που έλιωσα και ολοκλήρωσα αυτή την ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ!!! Game of the year για πλάκα...
makantonio Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά την έκδοση zombies την κατεβάζω από το psn ή είναι ξεχωριστώ παιχνίδι? Υποστηρίζει offline play?
tsakonas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 μήπως εννοείς αυτό? Red Dead Redemption: Undead Nightmare
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα