Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption [PS3][Xbox 360]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 309
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

βασικά για να μην πω spoiler κάτι θα συναντήσεις σε αμάξι αλλά πίστεψε με θα ευχόσουν να έχεις το άλογο από την εξωπραγματική ταχύτητα που θα κινείται :lol:

Δημοσ.

thanks δεν ειχα ιδεα τι ηταν..

ενα αλλο βιντεακι που ειχα πετυχει εδειχνε μια μεταφορα που πλησιαζε ενα δοκαρι με ενα φως πανω. ηταν για multiplayer?

Δημοσ.
Ο αρχικός χάρτης εχει και σταθμό τρένου. Άρα λογικά θα χει κ άλλο.

Τι εννοεί το παιδί οτι έχει κι άλλο ? Έχει κι άλλο κομμάτι χάρτη?

Δημοσ.

Εγώ πάντως έχω κολλήσει περισσότερο με το Poker προς το παρών.

Νικάω και χωρίς cheat, αλλά με cheat κάνω και πολύ γρήγορα. Και όταν κάνεις cheat έχει περισσότερη πλάκα.

Τελικά στο liars dice δεν μπορείς να κάνεις cheat σωστά;

Δεν το δοκίμασα πολύ αλλά έτσι μου φαίνεται, παρόλο που όταν αγοράζεις το elegance suit σου λέει οτι κλέβεις και στα ζάρια

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το τερμάτισα και εγώ το παιχνίδι

στο 65%.Μα λίγο μικρό μου φανηκε ρε γμτ μόνο 57 αποστολές?Τέλος πάντων στεναχωρήθηκα που πέθανε ο John Marston στο τέλος.Επίσης θα έπρεπε να έχει καποιες επιπλέον αποστολές με το γιο του αφου ήταν μεγάλος.

Κατα τα άλλα εκπληκτικά γραφικά ,gameplay κτλ κτλ.

Επισκέπτης
Δημοσ.

τερμάτισες τις story missions όχι το παιχνίδι!για να τερματίσεις το παιχνίδι πρέπει να πας 100%!οι περισσότεροι νομίζουν πως όταν τερματίσεις τις story missions τελειώνει το game εκεί αλλά δεν είναι έτσι είμαι στο 99% και για να το φτάσω εδώ μου πήρε 35 ώρες οπότε δεν είναι και τόσο μικρό αλλά συμφωνώ μαζί σου ότι έχει πολύ λίγες story missions και όσο για τις αποστολές του jack αφού έγινε μεγάλος θα τις δούμε στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού ελπίζω μην αργήσει πολύ να έρθει θέλω εκδίκηση για τον John :-)

Δημοσ.

Πωωω ρε παιδια αυτη η Rockstar τα ιδια και τα ιδια με διαφορετικό περιβλημα.Ποια ειναι δηλ η πρωτοτυπια στο παιχνιδι σε σχεση με τα GTA; Ααα ειναι σε αλλη εποχη τεσπα..ξενερωσα και γελασα τοσο πολυ οταν ειδα τον "Daidalus " να γκρεμοτσακιζεται...γυρισα ολο τον κοσμο για να του βρω τα υλικά και στο τελος έφαγε τα μουτρα του ο μαλακς ...χαχα

Δημοσ.

το παιχνίδι τα σπάει, πολύ διασκεδαστικό, ωραίο gameplay και γραφικά! ελπίζω να μην τελειώσει γρήγορα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...