giorgos147 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 ρε μαγκες πως ακολουθεις την ιστορια; τι ακολουθεις στον χαρτη τo w το i ή τιποτα αλλο; εχω φτασει 30% αλλα κανω οτι βρω μπροστα μου... Παίρνεις τις αποστολές από τα διάφορα γράμματα που θα σου βγαίνουν στο χάρτη.
kage Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 υπερβολικα μεγαλες αποστασεις στις αποστολες με τα αλογα.. και γενικοτερα οι αποστασεις για τις πολεις..μερικα σημεια δεν εχουν ταξι..
ee3509 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 υπερβολικα μεγαλες αποστασεις στις αποστολες με τα αλογα..και γενικοτερα οι αποστασεις για τις πολεις..μερικα σημεια δεν εχουν ταξι.. αφου αν βάλεις way point στο map, μπορείς απο το camp να πας απευθείας... εγω δεν κατάλαβα κάν ποια είναι η πρακτική χρήση των stagecoach
Olorin Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 αφου αν βάλεις way point στο map, μπορείς απο το camp να πας απευθείας... εγω δεν κατάλαβα κάν ποια είναι η πρακτική χρήση των stagecoach Έτσι είναι... παίζει να μην τα χρησιμοποίησα ούτε μια φορά... Όποτε ήθελα γρήγορη μεταφορά, campsite, travel to waypoint και μην τον είδατε... //Πάντως -ειδικά στις αρχές- σπάνια τη χρησιμοποιούσα την "τηλεμεταφορά" για να πάω σε αποστολές... Πήγαινα με το αλογάκι και στο ενδιάμεσο μάζευα λουλουδάια, έσωζα δεσποινίδες, σκότωνα/έγδαρα/ξεκοίλιαζα χαριτωμένα χνουδωτά ζωάκια... ρομαντικά πράγματα...
jason_rethymno Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Να ρωτήσω κατι.Υπάρχει η Νέα Υόρκη ή κάποια άλλη μεγαλη πόλη στο παιχνίδι?
jason_rethymno Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 ναι μα αφου η νεα υορκη υπαρχει απο πιο παλια..
anamenos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 ναι μα αφου η νεα υορκη υπαρχει απο πιο παλια.. ναι αλλά η NY είναι λίγο ανατολικά:lol:
kage Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Έτσι είναι... παίζει να μην τα χρησιμοποίησα ούτε μια φορά... Όποτε ήθελα γρήγορη μεταφορά, campsite, travel to waypoint και μην τον είδατε... //Πάντως -ειδικά στις αρχές- σπάνια τη χρησιμοποιούσα την "τηλεμεταφορά" για να πάω σε αποστολές... Πήγαινα με το αλογάκι και στο ενδιάμεσο μάζευα λουλουδάια, έσωζα δεσποινίδες, σκότωνα/έγδαρα/ξεκοίλιαζα χαριτωμένα χνουδωτά ζωάκια... ρομαντικά πράγματα... πως γινονται αυτα τα αυτοματα?που ειναι αυτες οι επιλογες?
jason_rethymno Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Ναι και γω το έχω απορία... Επίσης μπορείς να οδηγήσεις αυτοκίνητο? Υπάρχουν αυτοκίνητα?
ultralisk Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 λες να υπήρχαν αυτοκίνητα και εμείς να καλπάζαμε με τις ώρες;
Cyber_Spartacus Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 λες να υπήρχαν αυτοκίνητα και εμείς να καλπάζαμε με τις ώρες; λολ λολ λολ λολ
Merdock Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δείχνει ένα αυτοκίνητο στο παιχνίδι αλλά το οδηγεί NPC.
DeViAnT_Puppet! Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Κι εγώ την άμαξα την χρησιμοποίησα μια φορά όλο κι όλο για να δω πώς είναι. Πιστεύω αυτό με το campfire δεν ήταν στο αρχικό σχέδιο και μάλλον το βάλαν αργότερα γιατί υπέθεσαν ότι ο κόσμος μετά από λίγο θα κουραστεί να πηγαίνει από την μια περιοχή στην άλλη με άλογο και η άμαξα δεν εξυπηρετεί ιδιαίτερα. πως γινονται αυτα τα αυτοματα?που ειναι αυτες οι επιλογες? Πατάς select και επιλέγεις το campfire. Μόλις το στήσει έχει κάτω την επιλογή Travel to destination, πατάς και διαλέγεις που θες να σε πάει ή απλά βάζεις ένα waypoint και του λές travel to waypoint
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα