BaLsAmoMenos Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Οταν το δοκιμασα εγω πριν καμια βδομαδα μου βγαλε παντως. Καμια 10αρια ηταν σιγουρα μεσα (με 16 max αν δεν κανω λαθος).
chill Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Ρε παιδιά, στο PS3 στο Multiplayer, γιατί δε βρίσκει άτομα; Μόνο μια φορά βρήκε ένα μόνο άτομο! Να μη παίζουν online, λίγο δύσκολο μου φαίνεται :S Έχουμε όλοι αφοσιωθεί στο single που το περίεργο? Χτες μπήκα online βρήκα 4-5 άτομα αλλά δεν κάθισα πολύ [ame]http://www.youtube.com/watch?v=DD2ywdtvK-8[/ame] a0x0ax0a0x0a0xa0x0a
dp@pa Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Έχουμε όλοι αφοσιωθεί στο single που το περίεργο? Χτες μπήκα online βρήκα 4-5 άτομα αλλά δεν κάθισα πολύ http://www.youtube.com/watch?v=DD2ywdtvK-8 a0x0ax0a0x0a0xa0x0a μπα!....στο χβοχ360....γεματο ολα τα lobbies. Και αμεσα 16 ατομα με την μια. Μια χαρουλα ..στο ps3...Που ειναι και free συνδρομη..τι να πω αθλιο ετσι και αλλιως το community τους.
giorgos147 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 τι να πω αθλιο ετσι και αλλιως το community τους. Μπορείς να μου πεις που κολλάει αυτό; Αν δε παίζει ο κόσμος online, τι να κάνει η Sony; Να αγοράσει ανθρώπους να παίζουν; Είσαι ελεεινός.
soso75 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Το παιχνίδι είναι κορυφαίο απο τα καλύτερα που έχω παίξει. Το σκηνικό του open world και με τα τυχαία γεγονότα κάνουν το παιχνίδι ακόμη ποιό ρεαλιστικό και ενδιαφέρον.
Cyber_Spartacus Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Σημερα τον εκανα λιώμα σε ποτο σε ενα σαλοον πολυ γελιο
kratistos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Σημερα τον εκανα λιώμα σε ποτο σε ενα σαλοον πολυ γελιο καλά τα «physics» του όταν μεθάει,δεν υπάρχουν...
giorgos147 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Το τελείωσα πριν κάτι ώρες! Πραγματικά απίστευτο! Με ξενέρωσε βέβαια που στο τέλος είχα τον γιο του, και κάτι μου λέει ότι στο επόμενο RDR θα έχουμε αυτόν ως πρωταγωνιστή, αλλά, πραγματικά, τον αγάπησα τον John. Απίστευτη ιστορία, πλοκή και πάρα πολύ καλοφτιαγμένο.
SlimData Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Το τελείωσα πριν κάτι ώρες! Πόσες ώρες τελικά?? edit: το παιχνίδι εννοώ
giorgos147 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Πόσες ώρες τελικά?? edit: το παιχνίδι εννοώ 18 ωρες. Δεν εκανα πολλες δευτερευον αποστολες, διοτι μου αρεσε παρα πολυ η ιστορια.
SlimData Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 18 ωρες. Δεν εκανα πολλες δευτερευον αποστολες, διοτι μου αρεσε παρα πολυ η ιστορια. Ok... Παίζω καμιά εβδομάδα τώρα λίγο-λίγο, επίσης ακολουθώντας την κεντρική ιστορία και είμαι στις 8:30 ώρες.. Έχω δρόμο ακόμα
BRAXOS Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 ρε μαγκες πως ακολουθεις την ιστορια; τι ακολουθεις στον χαρτη τo w το i ή τιποτα αλλο; εχω φτασει 30% αλλα κανω οτι βρω μπροστα μου...
BaLsAmoMenos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 εχω φτασει 30% αλλα κανω οτι βρω μπροστα μου... :lol: Οι κυριες αποστολες ειναι τα γραμματα της αλφαβητου και αντιστοιχουν στο αρχικο του ονοματος του τυπου που σου βαζει την αποστολη. Πχ το Ι που βλεπεις ειναι οι αποστολες με τον Irish.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα