Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption [PS3][Xbox 360]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 309
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ρε παιδιά, στο PS3 στο Multiplayer, γιατί δε βρίσκει άτομα; Μόνο μια φορά βρήκε ένα μόνο άτομο! Να μη παίζουν online, λίγο δύσκολο μου φαίνεται :S

Έχουμε όλοι αφοσιωθεί στο single που το περίεργο?

Χτες μπήκα online βρήκα 4-5 άτομα αλλά δεν κάθισα πολύ

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=DD2ywdtvK-8[/ame]

a0x0ax0a0x0a0xa0x0a

Δημοσ.
Έχουμε όλοι αφοσιωθεί στο single που το περίεργο?

Χτες μπήκα online βρήκα 4-5 άτομα αλλά δεν κάθισα πολύ

http://www.youtube.com/watch?v=DD2ywdtvK-8

a0x0ax0a0x0a0xa0x0a

μπα!....στο χβοχ360....γεματο ολα τα lobbies. Και αμεσα 16 ατομα με την μια. Μια χαρουλα ..στο ps3...Που ειναι και free συνδρομη..τι να πω αθλιο ετσι και αλλιως το community τους.

Δημοσ.
τι να πω αθλιο ετσι και αλλιως το community τους.

Μπορείς να μου πεις που κολλάει αυτό;

Αν δε παίζει ο κόσμος online, τι να κάνει η Sony; Να αγοράσει ανθρώπους να παίζουν;

Είσαι ελεεινός.

Δημοσ.

Το παιχνίδι είναι κορυφαίο απο τα καλύτερα που έχω παίξει.

Το σκηνικό του open world και με τα τυχαία γεγονότα κάνουν το παιχνίδι ακόμη ποιό ρεαλιστικό και ενδιαφέρον.

Δημοσ.

Το τελείωσα πριν κάτι ώρες!

Πραγματικά απίστευτο! Με ξενέρωσε βέβαια που στο τέλος είχα τον γιο του, και κάτι μου λέει ότι στο επόμενο RDR θα έχουμε αυτόν ως πρωταγωνιστή, αλλά, πραγματικά, τον αγάπησα τον John. Απίστευτη ιστορία, πλοκή και πάρα πολύ καλοφτιαγμένο.

Δημοσ.
Πόσες ώρες τελικά??

edit: το παιχνίδι εννοώ :)

18 ωρες. Δεν εκανα πολλες δευτερευον αποστολες, διοτι μου αρεσε παρα πολυ η ιστορια.

Δημοσ.
18 ωρες. Δεν εκανα πολλες δευτερευον αποστολες, διοτι μου αρεσε παρα πολυ η ιστορια.

Ok... Παίζω καμιά εβδομάδα τώρα λίγο-λίγο, επίσης ακολουθώντας την κεντρική ιστορία και είμαι στις 8:30 ώρες.. Έχω δρόμο ακόμα :-)

Δημοσ.

ρε μαγκες πως ακολουθεις την ιστορια; τι ακολουθεις στον χαρτη τo w το i ή τιποτα αλλο; εχω φτασει 30% αλλα κανω οτι βρω μπροστα μου...

Δημοσ.
εχω φτασει 30% αλλα κανω οτι βρω μπροστα μου...

:lol::lol:

Οι κυριες αποστολες ειναι τα γραμματα της αλφαβητου και αντιστοιχουν στο αρχικο του ονοματος του τυπου που σου βαζει την αποστολη. Πχ το Ι που βλεπεις ειναι οι αποστολες με τον Irish.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...