soso75 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Απο καουμπόικο..thriller θα μας βγεί στο τέλος με γενετικά μεταλαγμένους στην άγρια δύση..
Olorin Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δεν τα έχω πετύχει, αλλά έτσι όπως τα βλέπω, πιο πολύ σε easter-eggs φέρνουν, παρά σε bugs...
chill Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Έχω δει κάθε λογής ζώο της άγριας Δύσης στο παιχνίδι, φίδι δεν έχω δει. Wtf? Μέσα στις πόρνες είμαι στα saloon, κανένα γκομενάκι δεν θα φάμε? Τι μόνο ο Nico Belic είχε την τιμή να χαρεί τα titties της δύσης? O John Marston με το......"manual" θα την βγάλει ? Γαμώ μικρό είναι, έχω φτάσει στο 30% και έχω κλείσει 10ώρες :< Ευτυχώς έχω και το Liberty City Stories να χώσω στα καπάκια. Rockstar for teh win
activex Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δεν τα έχω πετύχει, αλλά έτσι όπως τα βλέπω, πιο πολύ σε easter-eggs φέρνουν, παρά σε bugs... Και εγώ έτσι πιστεύω. Είναι rockstar δάκτυλος! Εδώ μιλάμε για μελετημένο animation που αποκλείεται να έτυχε στην εκάστοτε περίπτωση έτσι απλά
giorgos147 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Έχω δει κάθε λογής ζώο της άγριας Δύσης στο παιχνίδι, φίδι δεν έχω δει. Wtf? Μέσα στις πόρνες είμαι στα saloon, κανένα γκομενάκι δεν θα φάμε? Τι μόνο ο Nico Belic είχε την τιμή να χαρεί τα titties της δύσης? O John Marston με το......"manual" θα την βγάλει ? Γαμώ μικρό είναι, έχω φτάσει στο 30% και έχω κλείσει 10ώρες :< Ευτυχώς έχω και το Liberty City Stories να χώσω στα καπάκια. Rockstar for teh win Κοίτα, μικρό δε το λες! Also, έτσι ήταν και το GTA. Πήγαινε στο 40§ π.χ. μέσα σε 5 ώρες, και ξαφνικά δυσκολευόσουν να το ανεβάσεις.
vfragos Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Έχω δει κάθε λογής ζώο της άγριας Δύσης στο παιχνίδι, φίδι δεν έχω δει. Wtf? χα χα χα, τι μου θύμησες τώρα! Έχω σκοτώσει κάποιον που προσπάθησε να μου κλέψει το άλογο. Έχει πέσει δίπλα σε κάτι θάμνους και πάω κοντά του να τον ξαφρίσω! Με το που πλησιάζω κάτι με χτυπάει, τρελλάθηκα, τίποτα γύρω μου και αυτός ακίνητος. Λέω ρε συ δεν γίνεται να με τραυμάτισε αυτός, είναι σκοτωμένος. Ξαναπλησιάζω πάλι τα ίδια. Είχα σαλτάρει γιατί δεν έβλεπα τίποτα γύρω μου. Την τρίτη φορά πετάχτηκε μέσα απο κάτι χόρτα δίπλα, ένα φίδι! Φυσικα μετά του δανείστηκα το δέρμα για να κάνω μπότες.
giorgos147 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μια ερώτηση... Με τα δέρματα που παίρνει από τα ζώα, μπορεί να φτιάξει ρούχα;
vfragos Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μια ερώτηση... Με τα δέρματα που παίρνει από τα ζώα, μπορεί να φτιάξει ρούχα; χα χα χα, όχι πλάκα έκανα με τις μπότες.
giorgos147 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 χα χα χα, όχι πλάκα έκανα με τις μπότες. Ρε, είμαι πραγματικά ευκολόπιστος! Μη λέτε ό,τι να'ναι
glad1at0re Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δε νομίζω να είναι bugs με τη κλασική έννοια. Και οι 3 περιπτώσεις έχουν ξεχωριστό animation σα να φτιάχτηκαν για αυτό. Ίσως είναι "πλάκα" από τους τεχνικούς. Συμβαίνει σε πολλά παιχνίδια.
giorgos147 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δε νομίζω να είναι bugs με τη κλασική έννοια. Και οι 3 περιπτώσεις έχουν ξεχωριστό animation σα να φτιάχτηκαν για αυτό. Ίσως είναι "πλάκα" από τους τεχνικούς. Συμβαίνει σε πολλά παιχνίδια. Και γιατί δεν έφτιαξαν επιπλέον animation για τους ανθρώπους/άλογα π.χ. και πήγαν και μου έφτιαξαν τέτοιο πράγμα; =P
dp@pa Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Ρε, είμαι πραγματικά ευκολόπιστος! Μη λέτε ό,τι να'ναι καλα , μην νομιζεις, το παιχνιδι φταει γιαυτο..επειδη, σου δινει την εντυπωςη πως μπορεις να κανεις, και να τα δεις ολα! λολ
giorgos147 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Έπαιξα το παιχνίδι, και μέχρι στιγμής είναι πάρα πάρα πολύ καλό! Πραγματικά, από τη πρώτη στιγμή που θα τελειώσεις τις "Intro αποστολές", και αντικρίζεις το τοπίο με τις λίμνες(όσοι έχουν παίξει, θα καταλάβουν), πριν πας στο Armadillo(ή όπως γράφεται), έχεις την αίσθηση της απόλυτης ελευθερίας! Για να δούμε όμως πως θα εξελιχθεί. Όσο για τα γραφικά, όντως η έκδοση του PS3 έχει μια θολούρα, αλλά δε με ενόχλησε! Επίσης, δεν είχα Framedrop(τουλάχιστον, δεν αντίκρισα κάτι τέτοιο, παρά μόνο μια στιγμή)
giorgos147 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Ρε παιδιά, στο PS3 στο Multiplayer, γιατί δε βρίσκει άτομα; Μόνο μια φορά βρήκε ένα μόνο άτομο! Να μη παίζουν online, λίγο δύσκολο μου φαίνεται :S
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα