Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption [PS3][Xbox 360]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όχι απαραίτητα fanboys,μπορεί να κράζουν γιατί πληρώνουν τα ίδια λεφτά και δεν έχουν το ίδιο παιχνίδι με κάποιους άλλους,και όλα αυτά γιατί δεν συμφέρει τους developers να ασχοληθούν παραπάνω με το ps3(τα u2/k2/gow3 το αποδεικνύουν αυτό).

προσωπικά έτυχε να δοκιμάσω το παιχνίδι και σε ps3 και παρατήρησα τις διαφορές.του ps3 έχει κάποια framedrops και γενικά είναι λίγο πιο θολό.δεν έχουμε όμως την περίπτωση bayonetta,που έχει συνέχεια frame drops το παιχνίδι.το παιχνίδι παίζεται άνετα και σε ps3.εγώ πάντος αν και δεν είμαι φαν των sandbox games μ'αρεσε αρκετά,λίγο σπαστικό στην αρχή που κάνεις αγγαρείες αλλα αργότερα στρώνει το παιχνίδι

Δημοσ.
Έχω φτάσει στο 50% του παιχνιδιού και βρίσκομαι Μεξικό. Δεν ξέρω πόσο στόρυ έχω ακόμη, αλλά οι πόλεις που μπορώ να πάω πλέον είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ σε USA και Mexico! Κάνεις ότι θέλεις πλέον. Και ακόμα δεν έχω εμφανίσει όλες τις πόλεις! Είμαι στις 15 ώρες gameplay και ακόμα δεν έχω ασχολήθει με poker κλπ παιχνίδια για λεφτά και achievements, ούτε έχω ασχοληθεί με θησαυρούς, λουλούδια και ζώα. Απλά βοηθάω κόσμο από εδώ και από εκεί και προχωράω και λίγο το στόρυ. Μόλις βγάλει και το ign τον σούπερ οδηγό του (http://uk.guides.ign.com/guides/14320288/) τότε θα λιώσω και τα υπόλοιπα για να το πάω 100%. Ίσως να μην το τερματίσω αν δεν τα κάνω όλα ακόμα...

Σου βγαίνει τόσο φυσικά να τα κάνεις όλα που δεν σε ενοχλεί αν δεν κάνεις το main story! Τί παιχνιδάρα θεέ μου...10/10

Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω το νόημα των οδηγών... Από τότε που βγήκαν τα achievements και λοιπά φρούτα, το gaming αποτελεί status symbol... Να (με το συμπάθιο) για το πόσα έχει καταφέρει ο κάθε καμμένος... Άσε που εξαιτίας τους κοπήκαν και τα cheat. Προσωπικά, πάντα τερμάτιζα τα παιχνίδια και μετά τα ξαναέπαιζα με cheat και έβγαζα το άχτι μου. Τώρα, το gamertag μου είναι "στολισμένο" με τα κατορθώματά μου...

Δημοσ.
Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω το νόημα των οδηγών... Από τότε που βγήκαν τα achievements και λοιπά φρούτα, το gaming αποτελεί status symbol... Να (με το συμπάθιο) για το πόσα έχει καταφέρει ο κάθε καμμένος... Άσε που εξαιτίας τους κοπήκαν και τα cheat. Προσωπικά, πάντα τερμάτιζα τα παιχνίδια και μετά τα ξαναέπαιζα με cheat και έβγαζα το άχτι μου. Τώρα, το gamertag μου είναι "στολισμένο" με τα κατορθώματά μου...

γι'αυτό δεν ασχολούμαι με gamertags και achievments/trophies. δεν παίζω για να βλέπουν οι άλλοι τι έπαιξα ή πόσο καλός είμαι κτλπ.όσο για τα cheat μου έχουν λήψει και μένα,αλλα cheat τύπου πάνω πάνω κάτω κάτω χ,ο και τα σχετικά.

τα gta πάντα είχαν cheats ,άρα λογικά και το rdr θα έχει κατι.

Δημοσ.

Είμαι 75%, νομίζω ότι έχω κάνει όλη την βασική ιστορία, αλλά δεν είδα credits να τελειώνει το παιχνίδι και καλά. Μήπως δεν έχει και συνεχίζεις και παίζεις?

Δημοσ.

Πεστα μεγαλε, αυτο το παπατζιλικι με τα achievements ειναι οτι χειροτερο για να αυξησεις τεχνιτα την διαρκεια απο ενα παιχνιδι ΚΑΙ να γλυτωσεις και δουλεια απο το να βαλεις μεσα εξτρα στολες, οπλα και αλλα πολλα που θελουν "δουλεια" για να γινουν. Χωρια η παπαρια που πλεον παιζουν ορισμενοι για να "τις μετρανε" απο το να γουσταρουν το ιδιο το παιχνιδι. Τωρα σου πεταει το achievement και σου βγαζει και τα cheats και ηρθε και εδεσε. Grats, you pay much more for much less.

Δημοσ.

Το παιχνίδι πάντως είναι unpaiktable. Φοβερή δουλειά από τη Rockstar. Έριξαν πολλά λεφτά αλλά φαίνεται στην ποιότητα και το βάθος του. Εδώ κοντζάμ Pachter βγήκε και είπε ότι έκανε λάθος γι' αυτό, αστειεύεστε;

Δημοσ.

Το Red Dead Redemption κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες για το Playstation 3 και το Xbox 360, το παιχνίδι μπορεί να είναι ένα από τα πιο ωραία παιχνίδια της χρονιάς από άποψη γραφικών, ιστορίας αλλά και του θέματος που επιλέχθηκε όμως όπως όλα τα καλά παιχνίδια έτσι και αυτό έχει αρκετά bugs.

Παραπάνω μπορείτε να δείτε ένα από τα πιο αστεία και πιο περίεργα bugs που έχετε δεί σε παιχνίδι. Απολαύστε το...

Πηγή: http://www.pspgr.net

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...